רשמית: דיוויד בלאט סיכם במכבי לשנתיים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: דיוויד בלאט סיכם במכבי לשנתיים נוספות

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 פברואר 2012, 22:05

שחף כתב:הפרסום על הסיכום של הייסליפ במכבי היה ביום שנגמרה המלחמה נדמה לי. באדיבות ONE. נטען שם שמוני פנאן טס ליוון כדי להחתים אותו. באופן לא מפתיע ONE הסירו את הכתבה מהדאטה בייס שלהם.

אתה בטוח? אני זוכר שזה היה בתחילת הקיץ. או שאני מתבלבל עם פלאניניץ' שגם כמעט חתם והעסקה לא צלחה בגלל המלחמה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 22:10

http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=46514
מה-15 באוגוסט. פלאניניץ' אף פעם לא סיכם פה. ספאחיה רק אמר שהוא רוצה אותו.
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 פברואר 2012, 22:12

שחף כתב:http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=46514

פלאניניץ' היה על סף סיכום, מאוד קרוב. אני זוכר את הכותרות בכל האתרים. זה ידוע שרק בגלל המלחמה הוא לא חתם במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 22:19

פלאניניץ' דחה את ההצעה של מכבי בגלל המלחמה, אבל זה לא הגיע לסיכום אף פעם. בסוג של סגירת מעגל, פלאניניץ' ישמח אם מועדון בסדר גודל של מכבי ישתין לכיוון שלו בקיץ. האיש לחלוטין לא הפך לכוכב כמו שאנשים ציפו.
שחף

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 פברואר 2012, 22:38

שחף כתב:פלאניניץ' דחה את ההצעה של מכבי בגלל המלחמה, אבל זה לא הגיע לסיכום אף פעם. בסוג של סגירת מעגל, פלאניניץ' ישמח אם מועדון בסדר גודל של מכבי ישתין לכיוון שלו בקיץ. האיש לחלוטין לא הפך לכוכב כמו שאנשים ציפו.

סוג של צדק פואטי. אני עדיין זוכר את הראיון שלו אחרי עונת צביקה כשאמר שאם הם (טאו) היו מנצחים את צסק"א אז הם היו זוכים בגביע כי מכבי לא הייתה בעיה גדולה מדי.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 06:09

אני לא מבין מה קשור החתמה של הנדריקס להשארת סופו לאנגפורד או כל אחד אחר לצורך העניין ?? כולם פה ניהו רואי חשבון של מכבי ??
ואם לאנגפורד יקבל הצעה מקבוצה אחרת על סך של 1.5 מליון ויחליט לעזוב ? אותו דבר לגבי סופו....אז ה 200K שמשדרגים להנדריקס יעשו את ההבדל שישאיר אותם ?? בולשיט !!! כנראה שמראש מכבי תכננה להוציא סכום מסויים על כל אחד מהם ואם השחקן לא יקבל אתההצעה זה לא שישדרגו לו על חשבון הצעה לשחקן אחר .
אם מכבי ירצו לשדרג הצעה לשחקן זה יבוא על חשבון הגדלת תקציב .
אם פארגו היה נשאר בסכום שחתם ואיידסון גם היה נשאר בסכום שהוצע לו 1.4 מליון ופרקינס היה חותם במהלך העונה על החוזה 700K אז התקציב של מכבי היה גדול יותר ממה שהיה השנה עם כל הסגל המורחב...
אין מה לעשות , בשביל ליצור המשכיות צריך להגדיל את התקציב .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 29 פברואר 2012, 09:59

אני זוכר את היום בו הייסליפ סיכן במכבי, זה היה ממש כיף, זה פורסם בONE אם אני לא טועה. שמואל אתה זוכר איזה קיץ היה אז? אחד המצחיקים שנראו פה בפורום.

אגב אני חשבתי שלבלאט יש בחוזה הנוכחי עוד עונה, האם זה נכון?
או שההסכם היה שנתיים ושוב חודש?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 פברואר 2012, 10:12

where is the love? כתב:אני זוכר את היום בו הייסליפ סיכן במכבי, זה היה ממש כיף, זה פורסם בONE אם אני לא טועה. שמואל אתה זוכר איזה קיץ היה אז? אחד המצחיקים שנראו פה בפורום.

בהחלט זה היה קיץ הזוי ומשעשע. כל כך הרבה שמות עלו באותו קיץ, ובסופו של דבר קיבלנו את רודני ביופורד ונואל פליקס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 29 פברואר 2012, 10:16

שמואל1 כתב:
where is the love? כתב:אני זוכר את היום בו הייסליפ סיכן במכבי, זה היה ממש כיף, זה פורסם בONE אם אני לא טועה. שמואל אתה זוכר איזה קיץ היה אז? אחד המצחיקים שנראו פה בפורום.

בהחלט זה היה קיץ הזוי ומשעשע. כל כך הרבה שמות עלו באותו קיץ, ובסופו של דבר קיבלנו את רודני ביופורד ונואל פליקס.

בדיוק ככה, שמואל ידוע לך לגבי החוזה הנוכחי של בלאט מתי הוא מסתיים? האם בסיום העונה או בסיום העונה הבאה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 פברואר 2012, 10:24

where is the love? כתב:
שמואל1 כתב:

בדיוק ככה, שמואל ידוע לך לגבי החוזה הנוכחי של בלאט מתי הוא מסתיים? האם בסיום העונה או בסיום העונה הבאה?

אם אני זוכר נכון- בסיום העונה הבאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 11:45

לא יודע... כל יום שעובר הפרספקטיבה לראות כאן את בלאט בשנים הבאות נראת לי פחות ופחות אטרקטיבית...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 13:00

yzafrir כתב:אני לא מבין מה קשור החתמה של הנדריקס להשארת סופו לאנגפורד או כל אחד אחר לצורך העניין ?? כולם פה ניהו רואי חשבון של מכבי ??
ואם לאנגפורד יקבל הצעה מקבוצה אחרת על סך של 1.5 מליון ויחליט לעזוב ? אותו דבר לגבי סופו....אז ה 200K שמשדרגים להנדריקס יעשו את ההבדל שישאיר אותם ?? בולשיט !!! כנראה שמראש מכבי תכננה להוציא סכום מסויים על כל אחד מהם ואם השחקן לא יקבל אתההצעה זה לא שישדרגו לו על חשבון הצעה לשחקן אחר .
אם מכבי ירצו לשדרג הצעה לשחקן זה יבוא על חשבון הגדלת תקציב .
אם פארגו היה נשאר בסכום שחתם ואיידסון גם היה נשאר בסכום שהוצע לו 1.4 מליון ופרקינס היה חותם במהלך העונה על החוזה 700K אז התקציב של מכבי היה גדול יותר ממה שהיה השנה עם כל הסגל המורחב...
אין מה לעשות , בשביל ליצור המשכיות צריך להגדיל את התקציב .

קשור ועוד איך קשור. אף אחד לא רואה חשבון, ובגלל זה לא מחשבים את הסכומים. אבל צא מהסרט שמכבי בשקיע בכל שחק סכום כזה או אחר, שנקבע בהתחלה. 800 אלף להנדריקס יבוא על חשבון משהו. זה בטוח.
בכל מקרה, אי אפשר להתווכח על זה עכשיו, כי זה לא יגמר. נחיה ונראה. לדעתי, 800 אלף דולר להנדריקס יבואו על חשבון משהו אחר. וזה בהחלט יכול להיות הכסף שיבדיל בין השארת סופו/לאנגפורד לבין הבאת שחקן חדש, או הבאת רכז זול ובינוני
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 13:16

הרי ברור לכולם שלא יצליחו להשאיר את כל מי שירצו , וגם ברור שאם לאנגפורד לא יחתום פה בשביל מליון דולר אלא בשביל מליון וחצי בקבוצה אחרת אז תגיד שהם ויתרו עליו בגלל הכסף שזרקו על הנדריקס....אבל העניין שלמכבי יש תקרה למה שהיא מוכנה לתת לכל שחקן וזה כנראה מחושב עוד לפני שנותנים את ההצעה .
אם מכבי תחתים שחקן במקום הנדריקס ב-500K זה ממש לא אומר שהיא תעלה את ההצעה שלה לסופו או לאנגפורד באותו הפרש . אין קשר בין הדברים ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 13:21

yzafrir כתב:הרי ברור לכולם שלא יצליחו להשאיר את כל מי שירצו , וגם ברור שאם לאנגפורד לא יחתום פה בשביל מליון דולר אלא בשביל מליון וחצי בקבוצה אחרת אז תגיד שהם ויתרו עליו בגלל הכסף שזרקו על הנדריקס....אבל העניין שלמכבי יש תקרה למה שהיא מוכנה לתת לכל שחקן וזה כנראה מחושב עוד לפני שנותנים את ההצעה .
אם מכבי תחתים שחקן במקום הנדריקס ב-500K זה ממש לא אומר שהיא תעלה את ההצעה שלה לסופו או לאנגפורד באותו הפרש . אין קשר בין הדברים ...

קודם כל, אם מכבי תביא שחקן זול יותר ב300-400 אלף דולר ממה שתכננו להנדריקס, זה סכום לא קטן יחסית למכבי. כברוטו זה 600-800 אלף דולר ברוטו, וזה בהחלט סכום גדול. והמס עוד יגדל שנה הבאה
אם לאנגפורד לא יחתום פה במיליון כי הוא קיבל מיליון וחצי, זה בדיוק הנקודה!! 500 קצת יותר מההפרש בין הנדריקס לשחק זול אחר.
ובנוסף, העניין זה סדר העדיפויות. קודם נשאיר את מי שחשוב (סופו, לאנגפורד....), ואז נתפנה לעמדה הרבה יותר זניחה. כי בהחלט יכול להיות שזה מה שיתרפד החתמה כזו או אחרת
וודאי שיש קשר בין החתמות שונות. כי זה לא סכום כסף X מוגדר לכל עמדה. זה תקציב משתנה, ואם תבזבז הרבה כסף על עמדת הסנטר, מן הסתם ישאר לך פחות כס, לעמדות אחרות
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 13:36

ואתה באמת מאמין ששווה למכבי לשלם ללאנגפורד 1.5 מליון רק בגלל שהיא חסכה את הכסף על שחקן במקום הנדריקס (ההפרש הוא 300K נטו ולא 500K )....יותר מיזה אתה באמת מאמין שהבעלים יעדיפו להעלות את ההצעה ללאנג ולא לחסוך את ההפרש הזה ?? ברור שהם יוותרו על לאנג ולא ישדרגו את ההצעה לכזה סכום והאמת שאני די יבין אותם....לא מסכים איתם אבל מבין
אני לא מאמין בלהחתים חבורה של שחקנים בינוניים בשביל להשאיר אחד תותח ( עיין ערך ארויו...)
אתה יוצר מנקודת הנחה שהתקציב ישאר אותו דבר אבל אולי הוא יגדל ? כרגע אי אפשר לדעת כלום ולהניח כבר בשלב כזה שהחתמת הנדריקס ב-800K תבוא על חשבון לאנגפורד או סופו זו הנחה לא נכונה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 פברואר 2012, 13:45

שמואל1 כתב:
שחף כתב:http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=46514

פלאניניץ' היה על סף סיכום, מאוד קרוב. אני זוכר את הכותרות בכל האתרים. זה ידוע שרק בגלל המלחמה הוא לא חתם במכבי.

לפי דעתי גם לאנגדון היה על סף סיכום במכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 13:58

yzafrir כתב:ואתה באמת מאמין ששווה למכבי לשלם ללאנגפורד 1.5 מליון רק בגלל שהיא חסכה את הכסף על שחקן במקום הנדריקס (ההפרש הוא 300K נטו ולא 500K )....יותר מיזה אתה באמת מאמין שהבעלים יעדיפו להעלות את ההצעה ללאנג ולא לחסוך את ההפרש הזה ?? ברור שהם יוותרו על לאנג ולא ישדרגו את ההצעה לכזה סכום והאמת שאני די יבין אותם....לא מסכים איתם אבל מבין
אני לא מאמין בלהחתים חבורה של שחקנים בינוניים בשביל להשאיר אחד תותח ( עיין ערך ארויו...)
אתה יוצר מנקודת הנחה שהתקציב ישאר אותו דבר אבל אולי הוא יגדל ? כרגע אי אפשר לדעת כלום ולהניח כבר בשלב כזה שהחתמת הנדריקס ב-800K תבוא על חשבון לאנגפורד או סופו זו הנחה לא נכונה .

כן! אני בהחלט מאמין ששווה לתת 1.5 מיליון דולר ללאנגפורד, אם זה המחיר היחיד שנוכל להשאיר אותו, על חשבון הנדריקס
מאיפה אתה יודע מה יהיה ההפרש? יכול להיות שיביאו סנטר אלמוני ב300 אלף דולר, או שחקן ב500 אלף דולר. זה לא משנה. זה האיזור.
זה לא להחתים חבורה של בינוניים כמו עם ארויו. ממש לא. זה לא שאתה מוותר על כל הסגל בשביל לאנגפורד. אם לצידו יש לך שחקנים כמו סופו, מאצ'בן, ליאור, הלפרין, רכז זר נורמלי, זאת אחלה קבוצה. זה בטח ובטח עדיף על בנייה מטופשת לרוחב
אי אפשר לדעת מה יהיה התקציב, אבל כמה כבר התקציב יכול לגדול? הרי מכבי נתנה שנה שעברה עונה גדולה, כך שהפרסום והכל עלה. זה לא שמכבי תכניס פתאום עוד איזה מיליון דולר לתקציב השחקנים, ואם כן אני מאוד אשמח. אבל אם לא? גם ההנהלה לא יודעים בדיוק מה יהיה. אז זה באמת שווה להמר על זה שישאר לנו כסף, ולהחתים עכשיו את הנדריקס? ואם לא ישאר כסף? כל העניין פה, זה מה שאני אמרתי כבר משהו כמו מיליון פעם, סדר עדיפויות.
ההפרש הזה על הנדריקס בהחלט יכול להיות רלוונטי לשחקנים חשובים יותר, ונראה לי מאוד שטותי להמר והחתים מהר מהר שחקן מחליף בסכום כזה, שאתה בכלל לא בטוח שהשחקנים החשובים הרבה יותר ישארו, לנוכח התקציב המוגבל שמכבי מציגה לאורך שנים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 14:10

אם אתה חושב שלאנגפורד צריך לקבל 1.5 מליון אפילו אם זה אומר שנצטרך להחתים סנטר אלמוני ב-300K אז כנראה שלא נסכים בחיים....
זה גם אומר שאם נצטרך להשאיר את סופו בסכום גבוהה זה יבוא על חשבון שחקן אחר...
מה שיצא בסופו של דבר זה שנשאיר את לאנג ואת סופו ולא בטוח שישאר לנו מספיק כסף לעוד שחקנים איכותיים (כך לפחות לפי התאוריה שלך) אבל העיקר שלאנג וסופו ישארו .
אני בעד להשאיר שחקנים אבל לא בכל מחיר ובגלל זה אמרתי ש-800 להנדריקס זה המקסימום ואני מניח שמכבי לקחו בחשבון שידרוגים לסופו וללאנגפורד בזמן שהחליטו על הסכום הזה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 14:33

yzafrir כתב:אם אתה חושב שלאנגפורד צריך לקבל 1.5 מליון אפילו אם זה אומר שנצטרך להחתים סנטר אלמוני ב-300K אז כנראה שלא נסכים בחיים....
זה גם אומר שאם נצטרך להשאיר את סופו בסכום גבוהה זה יבוא על חשבון שחקן אחר...
מה שיצא בסופו של דבר זה שנשאיר את לאנג ואת סופו ולא בטוח שישאר לנו מספיק כסף לעוד שחקנים איכותיים (כך לפחות לפי התאוריה שלך) אבל העיקר שלאנג וסופו ישארו .
אני בעד להשאיר שחקנים אבל לא בכל מחיר ובגלל זה אמרתי ש-800 להנדריקס זה המקסימום ואני מניח שמכבי לקחו בחשבון שידרוגים לסופו וללאנגפורד בזמן שהחליטו על הסכום הזה .

אז לא נסכים. אני לא אומר שצריך לרוץ ללאנגפורד עם 1.5 מיליון דולר, כי בהחלט יכול ליהיות שנצליח להחתים אותו בפחות, אבל כן אני חושב שהוא שווה סכום כזה. כן, אני מעדיף את לאנגפורד ועוד סנטר ב300-500 אלף דולר, מאשר להחתים את הנדריקס על חוזה של 800 אלף דולר ואז לבדוק כמה עודף יש. אז כנראה שפה לא נסכים
אם נשאיר את סופו זה יבוא על מישהו אחר? בטח. על חשבון הנדריקס. במקום שהנדריקס יבוא על חשבון סופו, שסופו יבוא על חשבון הנדריקס.
זה לא לאנגפורד וסופו ישארו, ולא ישאר כסף לאף אחד. זה לא ככה. בהחלט אפשר להשאיר את שניהם, עם מאצ'בן, ולהוסיף מה שצריך (הלפרין, רכז זר....), ולהיפטר ממי שמיותר ומהווה נטל כלכלי (סמית', הנדריקס, בלו במידה ויפרוש...)
אני ממש לא מסכים שלקחו את ה800 אלף דולר האלה להנדריקס, כשיודעים שישאר כסף לסופו ולאנגפורד. ממש לא. זה נאיבי מאוד לחשוב ככה. מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יודע כמה סופו ולאנגפורד יעלו, אף אחד לא יודע כמה הרכז הזר הצפוי להגיע יעלה, אף אחד לא יודע כמה יעלו הלפרין ולאנדסברג (?), ואף אחד לא יודע בכלל מה יהיה התקציב שנה הבאה. זה כמו לומר שידעו כמה כסף ישאר לשחקנים מובילים, שהחתימו את פוט וכדיר, אבל בפועל נשאר כסף למיקל טורנס
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 14:42

אישית אני מעדיף גארד אחר ב-1 מליון ואת הנדריקס (שמבחינתי ומבחינת ההנהלה והצוות המקצועי הוכיח את עצמו ) ב-800 שזה סך הכל 1.8 מליון מאשר את לאנגפורד ועוד סנטר ב-300 שהסיכוי שיתן מה שהנדריקס נותן הוא נמוך . אך גארד במליון שזה סכום שמקבל שחקן כמו קארול...הסיכון פה הוא יותר קטן לטעמי...

אוקי , מה שתחסוך על הנדריקס ילך לאנגפורד , ומה קורה עם סופו ? על חשבון מי זה יבוא ??
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, עידן ו־38 אורחים