28 פברואר 2012, 22:05
שחף כתב:הפרסום על הסיכום של הייסליפ במכבי היה ביום שנגמרה המלחמה נדמה לי. באדיבות ONE. נטען שם שמוני פנאן טס ליוון כדי להחתים אותו. באופן לא מפתיע ONE הסירו את הכתבה מהדאטה בייס שלהם.
28 פברואר 2012, 22:10
28 פברואר 2012, 22:12
שחף כתב:http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=46514
מה-15 באוגוסט. פלאניניץ' אף פעם לא סיכם פה. ספאחיה רק אמר שהוא רוצה אותו.
28 פברואר 2012, 22:19
28 פברואר 2012, 22:38
שחף כתב:פלאניניץ' דחה את ההצעה של מכבי בגלל המלחמה, אבל זה לא הגיע לסיכום אף פעם. בסוג של סגירת מעגל, פלאניניץ' ישמח אם מועדון בסדר גודל של מכבי ישתין לכיוון שלו בקיץ. האיש לחלוטין לא הפך לכוכב כמו שאנשים ציפו.
29 פברואר 2012, 06:09
29 פברואר 2012, 09:59
29 פברואר 2012, 10:12
where is the love? כתב:אני זוכר את היום בו הייסליפ סיכן במכבי, זה היה ממש כיף, זה פורסם בONE אם אני לא טועה. שמואל אתה זוכר איזה קיץ היה אז? אחד המצחיקים שנראו פה בפורום.
אגב אני חשבתי שלבלאט יש בחוזה הנוכחי עוד עונה, האם זה נכון?
או שההסכם היה שנתיים ושוב חודש?
29 פברואר 2012, 10:16
שמואל1 כתב:where is the love? כתב:אני זוכר את היום בו הייסליפ סיכן במכבי, זה היה ממש כיף, זה פורסם בONE אם אני לא טועה. שמואל אתה זוכר איזה קיץ היה אז? אחד המצחיקים שנראו פה בפורום.
בהחלט זה היה קיץ הזוי ומשעשע. כל כך הרבה שמות עלו באותו קיץ, ובסופו של דבר קיבלנו את רודני ביופורד ונואל פליקס.
29 פברואר 2012, 10:24
where is the love? כתב:שמואל1 כתב:where is the love? כתב:אני זוכר את היום בו הייסליפ סיכן במכבי, זה היה ממש כיף, זה פורסם בONE אם אני לא טועה. שמואל אתה זוכר איזה קיץ היה אז? אחד המצחיקים שנראו פה בפורום.
בהחלט זה היה קיץ הזוי ומשעשע. כל כך הרבה שמות עלו באותו קיץ, ובסופו של דבר קיבלנו את רודני ביופורד ונואל פליקס.
בדיוק ככה, שמואל ידוע לך לגבי החוזה הנוכחי של בלאט מתי הוא מסתיים? האם בסיום העונה או בסיום העונה הבאה?
29 פברואר 2012, 11:45
29 פברואר 2012, 13:00
yzafrir כתב:אני לא מבין מה קשור החתמה של הנדריקס להשארת סופו לאנגפורד או כל אחד אחר לצורך העניין ?? כולם פה ניהו רואי חשבון של מכבי ??
ואם לאנגפורד יקבל הצעה מקבוצה אחרת על סך של 1.5 מליון ויחליט לעזוב ? אותו דבר לגבי סופו....אז ה 200K שמשדרגים להנדריקס יעשו את ההבדל שישאיר אותם ?? בולשיט !!! כנראה שמראש מכבי תכננה להוציא סכום מסויים על כל אחד מהם ואם השחקן לא יקבל אתההצעה זה לא שישדרגו לו על חשבון הצעה לשחקן אחר .
אם מכבי ירצו לשדרג הצעה לשחקן זה יבוא על חשבון הגדלת תקציב .
אם פארגו היה נשאר בסכום שחתם ואיידסון גם היה נשאר בסכום שהוצע לו 1.4 מליון ופרקינס היה חותם במהלך העונה על החוזה 700K אז התקציב של מכבי היה גדול יותר ממה שהיה השנה עם כל הסגל המורחב...
אין מה לעשות , בשביל ליצור המשכיות צריך להגדיל את התקציב .
29 פברואר 2012, 13:16
29 פברואר 2012, 13:21
yzafrir כתב:הרי ברור לכולם שלא יצליחו להשאיר את כל מי שירצו , וגם ברור שאם לאנגפורד לא יחתום פה בשביל מליון דולר אלא בשביל מליון וחצי בקבוצה אחרת אז תגיד שהם ויתרו עליו בגלל הכסף שזרקו על הנדריקס....אבל העניין שלמכבי יש תקרה למה שהיא מוכנה לתת לכל שחקן וזה כנראה מחושב עוד לפני שנותנים את ההצעה .
אם מכבי תחתים שחקן במקום הנדריקס ב-500K זה ממש לא אומר שהיא תעלה את ההצעה שלה לסופו או לאנגפורד באותו הפרש . אין קשר בין הדברים ...
29 פברואר 2012, 13:36
29 פברואר 2012, 13:45
שמואל1 כתב:שחף כתב:http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=46514
מה-15 באוגוסט. פלאניניץ' אף פעם לא סיכם פה. ספאחיה רק אמר שהוא רוצה אותו.
פלאניניץ' היה על סף סיכום, מאוד קרוב. אני זוכר את הכותרות בכל האתרים. זה ידוע שרק בגלל המלחמה הוא לא חתם במכבי.
29 פברואר 2012, 13:58
yzafrir כתב:ואתה באמת מאמין ששווה למכבי לשלם ללאנגפורד 1.5 מליון רק בגלל שהיא חסכה את הכסף על שחקן במקום הנדריקס (ההפרש הוא 300K נטו ולא 500K )....יותר מיזה אתה באמת מאמין שהבעלים יעדיפו להעלות את ההצעה ללאנג ולא לחסוך את ההפרש הזה ?? ברור שהם יוותרו על לאנג ולא ישדרגו את ההצעה לכזה סכום והאמת שאני די יבין אותם....לא מסכים איתם אבל מבין
אני לא מאמין בלהחתים חבורה של שחקנים בינוניים בשביל להשאיר אחד תותח ( עיין ערך ארויו...)
אתה יוצר מנקודת הנחה שהתקציב ישאר אותו דבר אבל אולי הוא יגדל ? כרגע אי אפשר לדעת כלום ולהניח כבר בשלב כזה שהחתמת הנדריקס ב-800K תבוא על חשבון לאנגפורד או סופו זו הנחה לא נכונה .
29 פברואר 2012, 14:10
29 פברואר 2012, 14:33
yzafrir כתב:אם אתה חושב שלאנגפורד צריך לקבל 1.5 מליון אפילו אם זה אומר שנצטרך להחתים סנטר אלמוני ב-300K אז כנראה שלא נסכים בחיים....
זה גם אומר שאם נצטרך להשאיר את סופו בסכום גבוהה זה יבוא על חשבון שחקן אחר...
מה שיצא בסופו של דבר זה שנשאיר את לאנג ואת סופו ולא בטוח שישאר לנו מספיק כסף לעוד שחקנים איכותיים (כך לפחות לפי התאוריה שלך) אבל העיקר שלאנג וסופו ישארו .
אני בעד להשאיר שחקנים אבל לא בכל מחיר ובגלל זה אמרתי ש-800 להנדריקס זה המקסימום ואני מניח שמכבי לקחו בחשבון שידרוגים לסופו וללאנגפורד בזמן שהחליטו על הסכום הזה .
29 פברואר 2012, 14:42