18 מרץ 2012, 19:31
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.
זאת בדיוק הנקודה. מדברים פה על הפציעה של סופו כמקור לכל בעיותיה של מכבי. אישית, אני בספק מאוד גדול שאם וכאשר סופו יחלים מהפציעה ויעבור את הניתוח, המצב ישתפר פלאים כמו שחוזים כאן.
לעניות דעתי, הבעיה של סופו היא לא רק בברך.
בכל אופן, מה שאותי די מעצבן במקרה של סופו, הוא שמכבי משקיעה בו הרבה ואפילו יוצאת מגידרה בשביל לרצות אותו, אך בפועל, היא מקבלת חזרה די מעט.
סופו הוא השחקן היחידי בתולדות המועדון שיש לו גם מאמן אישי חיצוני, גם דיאטינית צמודה וגם חוזה המתקרב למיליון דולר נטו.
כמו כן, סופו הוא שחקן שנוטה למצבי רוח, מתעייף מהר וחדשות לבקרים אנחנו שומעים על בעיות בחיים האישיים שלו או על פציעות.
כל זאת כאמור, עבור שחקן שלא מחזיר הרבה ובטופ 16 נותן 6 נק' ו2.8 ריב' בלבד.
פעם מכבי היתה מביאה שחקנים כמו נייט האפמן, שעבור 350 אלף דולר, היה נותן 17 נק' ו9 ריב' למשחק, שומר על יציבות וגם נותן הגנה. אצל האפמן (כמו אצל רוב שחקני מכבי), לא היינו שומעים על בעיות ברכיים, נטייה להשמנה, אשה העומדת ללדת או על מצבי רוח משתנים.
גם הנדריקס הוא דוגמא לשחקן מקצוען שלא צריך להתאמץ בשבילו יותר מדי. הנדריקס מרוויח היום בערך חצי מהמשכורת של סופו, הוא קולע יותר ממנו, מוריד יותר ריבאונדים ממנו ובניגוד גמור לסופו, נותן הגנה ולא מתקשה לשחק גם כאשר הוא סוחב פציעה.
אציין שאני בעד השארתו של סופו, אבל המצב שנוצר איתו העונה הוא אבסורדי משהו.
בשורה התחתונה, אני מאוד רוצה להאמין שכאשר הוא יחלים מהפציעה הוא יחזור להיות שחקן מצויין, אבל אני מאוד מסופק בעיניין הזה.
18 מרץ 2012, 19:33
18 מרץ 2012, 19:47
18 מרץ 2012, 20:22
18 מרץ 2012, 20:27
MTA2311 כתב:בואו נראה את הנדריקס שלכם נגד פאו ואז נדבר. נתן חודש וחצי טובים וכבר הפכו אותו למפלצת.. המספרים שלו אולי היו טובים, אבל אתם כאילו שוכחים איך מכבי נראתה בטופ 16, זה הסגנון שאתם רוצים לראות שנה הבאה? גם פישר היה מאוד יעיל, והמספרים שלו היו מצויינים, זה הפך אותו לסנטר ראשון טוב?
18 מרץ 2012, 20:31
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:בואו נראה את הנדריקס שלכם נגד פאו ואז נדבר. נתן חודש וחצי טובים וכבר הפכו אותו למפלצת.. המספרים שלו אולי היו טובים, אבל אתם כאילו שוכחים איך מכבי נראתה בטופ 16, זה הסגנון שאתם רוצים לראות שנה הבאה? גם פישר היה מאוד יעיל, והמספרים שלו היו מצויינים, זה הפך אותו לסנטר ראשון טוב?
אפשר להגיד את אותו הדבר גם על לאנגפורד שהיה מצוין בטופ 16 אבל מכבי לא שיחקה טוב.
קצת קשה להגיד משפט כזה כי אף פעם אי אפשר לדעת האם הקבוצה משחקת רע אבל מנצחת בעיקר בזכות שחקן אחד, או שהיא משחקת רע בגלל שאותו שחקן הוא הבולט.
ואגב, הנדריקס כרגע הוא של כולנו... גם שלך....
18 מרץ 2012, 20:45
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:בואו נראה את הנדריקס שלכם נגד פאו ואז נדבר. נתן חודש וחצי טובים וכבר הפכו אותו למפלצת.. המספרים שלו אולי היו טובים, אבל אתם כאילו שוכחים איך מכבי נראתה בטופ 16, זה הסגנון שאתם רוצים לראות שנה הבאה? גם פישר היה מאוד יעיל, והמספרים שלו היו מצויינים, זה הפך אותו לסנטר ראשון טוב?
אפשר להגיד את אותו הדבר גם על לאנגפורד שהיה מצוין בטופ 16 אבל מכבי לא שיחקה טוב.
קצת קשה להגיד משפט כזה כי אף פעם אי אפשר לדעת האם הקבוצה משחקת רע אבל מנצחת בעיקר בזכות שחקן אחד, או שהיא משחקת רע בגלל שאותו שחקן הוא הבולט.
ואגב, הנדריקס כרגע הוא של כולנו... גם שלך....
אפשר להגיד את זה גם על לנגפורד, אבל אפשר גם להשוות את זה לתקופות שבהן סופו היה טוב ולראות את ההבדל.
לא אמרתי שמכבי משחקת רע כי הנדריקס בולט, ממש לא.. אני לא חושב שלשחקן הזה, תהיה אי פעם השפעה כל כך גדולה על המשחק. הוא יכול לתת מספרים טובים(טובים מאוד, אפילו), אבל אין לו את ההשפעה\דומיננטיות של סנטר ראשון. ובסכומים שמדברים עליהם, הוא יהיה הסנטר הראשון שלנו.
18 מרץ 2012, 20:51
18 מרץ 2012, 20:54
18 מרץ 2012, 20:55
שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.
18 מרץ 2012, 20:59
חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.
וכשסופו משחק, המצב נראה הרבה יותר טוב?
18 מרץ 2012, 21:01
18 מרץ 2012, 21:04
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.
ככה אנחנו נראים כשהנדריקס בשיאו. להזכיר לך איך מכבי שיחקה כשסופו היה בשיא?
18 מרץ 2012, 21:06
18 מרץ 2012, 21:06
שחף כתב:כשסופו היה בשיאו? מכבי ניצחה את ריאל בבית במשחק הכי מרשים שלה השנה עד עכשיו.
18 מרץ 2012, 21:13
חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.
ואיך מכבי נראת כשסופו לא בשיאו?
חוץ מזה, אני לא חושב שאף אחד כאן מצדד במהלך של הפיכתו של הנדירקס לסנטר מוביל. אני חושב שלכולם ברור שמדובר בטעות.
18 מרץ 2012, 21:15
חביב אורנג'ד כתב:סופו הוא לא כזה שחקן גדול כמו שעושים ממנו. ראינו כבר סנטרים טובים יותר ויציבים הרבה יותר ממנו.
18 מרץ 2012, 21:15
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.
ואיך מכבי נראת כשסופו לא בשיאו?
חוץ מזה, אני לא חושב שאף אחד כאן מצדד במהלך של הפיכתו של הנדירקס לסנטר מוביל. אני חושב שלכולם ברור שמדובר בטעות.
וזאת בדיוק השאלה. צריך לחשוב אם עדיף סנטר מבריק, אבל לא יציב, או סנטר יציב אבל אפור.
זה יפה שאף אחד כאן לא מצדד במהלך כזה, אבל לצערי זה מה שהולך לקרות. מכבי לא תחזיק שני סנטרים במחירים האלה.. צריך לחשוב מי עדיף. אני מאמין שהסדרה מול פאו תשפוך קצת אור על המצב.
18 מרץ 2012, 21:17
18 מרץ 2012, 21:21