חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.
זאת בדיוק הנקודה. מדברים פה על הפציעה של סופו כמקור לכל בעיותיה של מכבי. אישית, אני בספק מאוד גדול שאם וכאשר סופו יחלים מהפציעה ויעבור את הניתוח, המצב ישתפר פלאים כמו שחוזים כאן.
לעניות דעתי, הבעיה של סופו היא לא רק בברך.
בכל אופן, מה שאותי די מעצבן במקרה של סופו, הוא שמכבי משקיעה בו הרבה ואפילו יוצאת מגידרה בשביל לרצות אותו, אך בפועל, היא מקבלת חזרה די מעט.
סופו הוא השחקן היחידי בתולדות המועדון שיש לו גם מאמן אישי חיצוני, גם דיאטינית צמודה וגם חוזה המתקרב למיליון דולר נטו.
כמו כן, סופו הוא שחקן שנוטה למצבי רוח, מתעייף מהר וחדשות לבקרים אנחנו שומעים על בעיות בחיים האישיים שלו או על פציעות.
כל זאת כאמור, עבור שחקן שלא מחזיר הרבה ובטופ 16 נותן 6 נק' ו2.8 ריב' בלבד.
פעם מכבי היתה מביאה שחקנים כמו נייט האפמן, שעבור 350 אלף דולר, היה נותן 17 נק' ו9 ריב' למשחק, שומר על יציבות וגם נותן הגנה. אצל האפמן (כמו אצל רוב שחקני מכבי), לא היינו שומעים על בעיות ברכיים, נטייה להשמנה, אשה העומדת ללדת או על מצבי רוח משתנים.
גם הנדריקס הוא דוגמא לשחקן מקצוען שלא צריך להתאמץ בשבילו יותר מדי. הנדריקס מרוויח היום בערך חצי מהמשכורת של סופו, הוא קולע יותר ממנו, מוריד יותר ריבאונדים ממנו ובניגוד גמור לסופו, נותן הגנה ולא מתקשה לשחק גם כאשר הוא סוחב פציעה.
אציין שאני בעד השארתו של סופו, אבל המצב שנוצר איתו העונה הוא אבסורדי משהו.
בשורה התחתונה, אני מאוד רוצה להאמין שכאשר הוא יחלים מהפציעה הוא יחזור להיות שחקן מצויין, אבל אני מאוד מסופק בעיניין הזה.
אני חושב שאם כבר אתה מזכיר את האפמן, אז תזכיר את האפמן שאחרי הפריצה, כי לפני זה קצת לא הוגן.
בכל אופן, לטעמי האפמן הוא אחד הזרים הגדולים ששיחקו אי פעם במכבי, ואת העידן המודרני שבו הגעה לפיינל פור, זה משהו יפה אבל לא נשגב ובלתי מושג, אנחנו חייבים בעיקר
לבחור הזה, שבלעדיו לא פיני ולא מקדונלד ואפילו לא דרק ונדב, לא היו מגיעים אפילו קרוב להישגים האלה.