מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 12:01

yzafrir כתב:אני חושב שיותר מסוכן להמר בעמדת הרכז מאשר בעמדה 2 , בטח כשבעמדת הרכז מגבה אותך אוחיון שאם כל הכבוד לסדרה עם פאו הוא עדיין בינוני , לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לך את הלפרין כגיבויי . מה גם שבדרך כלל יש יותר שחקנים טבים בשוק בעמדה 2 מאשר בעמדה 1 וגם הימור בעמדה הזאת יכול להתברר כבינגו . וכשלון בהימור עדיין משאיר אותנו עם הלפרין...
אני לא משלה את עצמי שמכבי תביא שחקן ברמה של פארמר אבל אני מעדיף רכז כמו ג'אקסון שינהל את המשחק בלי לאנגפורד מאשר רכז בינוני שיביא למצב שהכדור יהיה רוב הזמן בידיים של לאנגפורד....זה קצת מחזיר אותי לימי וויז את אנדרסון , אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים באותה עונה אם פרקינס לא היה מגיע ולוקח על עצמו חלק בניהול המשחק לעומת וויז המשחק לרוחב...

הימור זה ללכת אל הלא נודע. נראה לי מטורף להמר גם על רכז וגם על סקנד גארד כשיש לך ביד כבר סקנד גארד מוכח ומצליח. לוותר עליו ולהמר גם על המחליף שלו וגם על רכז (עמדה בה יהיה בכל מקרה הימור) נראה לי לא חכם. בכל מקרה, נראה לי שהויכוח הזה די מיותר מאחר שלאור העובדה שמכבי לא הצליחה עד היום לסגור עם לנגפורד אני לא רואה איך היא מחתימה אותו בקיץ, כך שסביר להניח שבכל מקרה הוא לא ישאר כאן. סביר הרבה יותר שהקבוצה תיבנה בקיץ כמעט מחדש, למעט כמה שחקנים (סמית ועוד כמה מחליפים) שישארו: אוחיון, בורשטיין, סמית', פניני, אליהו ואולי ג'יימס. מכבי צריכה למצוא בקיץ רכז ראשון, שני סקנד גארדים (אחד כנראה הלפרין), פאוור פורוורד (כנראה מצ'באן) וסנטר או שניים (אחד היא כבר כנראה מצאה - שרמדיני).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 12:02

yzafrir כתב:אני חושב שיותר מסוכן להמר בעמדת הרכז מאשר בעמדה 2 , בטח כשבעמדת הרכז מגבה אותך אוחיון שאם כל הכבוד לסדרה עם פאו הוא עדיין בינוני , לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לך את הלפרין כגיבויי . מה גם שבדרך כלל יש יותר שחקנים טבים בשוק בעמדה 2 מאשר בעמדה 1 וגם הימור בעמדה הזאת יכול להתברר כבינגו . וכשלון בהימור עדיין משאיר אותנו עם הלפרין...
אני לא משלה את עצמי שמכבי תביא שחקן ברמה של פארמר אבל אני מעדיף רכז כמו ג'אקסון שינהל את המשחק בלי לאנגפורד מאשר רכז בינוני שיביא למצב שהכדור יהיה רוב הזמן בידיים של לאנגפורד....זה קצת מחזיר אותי לימי וויז את אנדרסון , אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים באותה עונה אם פרקינס לא היה מגיע ולוקח על עצמו חלק בניהול המשחק לעומת וויז המשחק לרוחב...

זה לא רק העניין של סיכון (ואני ממש לא בטוח שיותר מסוכן להמר בעמדה 2), זה האיכות. אוקי, אז יהיה רכז טבעי, והכל בסדר, אז? ואם הוא לא שחקן טוב כמו לאנגפורד (וכמעט בטוח שכך יהיה)? יש לך שחקן כמו לאנגפורד שהוא תותח מוכח, לא רואה סיבה לוותר עליו.
גם לגבי הגיבויים זה לא נכון, כי הלפרין בלי ספק בכלל יכול לתפקד כרכז, בטח כרכז מחליף שני או שלישי, לצד לאנגפורד. יש לך גם את אוחיון שיכול להיות רכז נחמד מאוד ל10-20 דקות.
אף אחד לא אמר גם להביא שחקן בסגנון וויז'. פשוט גם אם תוותר על לאנגפורד עבור שחקן מוכח, זה לא שאתה מוותר עליו עבור שחקן ברמה הזאת. אתה מוותר עליו תמורת מקסימום ג'קסון, שהוא לא ברמה של לאנגפורד עם כל הכבוד. קוו אחורי של לאנגפורד, הלפרין, ואוחיון, זה כבר קוו אחורי מצוין. פשוט מוסיפים עוד רכז, בסכום האפשרי. לעומת זאת, אם ניקח את הדוגמא של ג'קסון, אז קוו אחורי של ג'קסון, הלפרין ואוחיון, אז אולי הוא "מסודר" מבחינת זה שיש רכז, אבל הוא פשוט פחות איכותי
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 23 אפריל 2012, 12:04

~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב

http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=268929
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

Re: האם מותר עדיין להחתים שחקנים ישראלים לעונה הזו?

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 12:06

עפר כתב:האם מישהו יודע?
לא יזיק למכבי עוד שחקן כבר עכשיו

אתה מי כבר אתה רוצה להחתים עכשיו? ולמה זה יהיה טוב?
asafb96

הודעהעל ידי עפר » 23 אפריל 2012, 12:19

asafb96 כתב:

רכז אפילו בינוני. אוחיון הוא הרכז הטבעי היחידי.
עפר

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 12:24

Chen כתב:
~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב

לא צריך. למה להביא שחקן פחות טוב מלאנגפורד לקבוצה? OK אז יחסכו קצת כסף שיילך בכל מקרה לעוד איזה שחקן בינוני.
אני כבר מעדיף לסגור את עמדות הגארד עם לאנגפורד, יותם, יוגי וטל, מאשר להתחיל להיכנס לכל ההרפתקאות האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 12:44

עפר כתב:
asafb96 כתב:

רכז אפילו בינוני. אוחיון הוא הרכז הטבעי היחידי.

לא צריך עוד רכז. אני מעדיף את לאנגפורד כרכז מאשר כל רכז ישראלי אחר
asafb96

הודעהעל ידי refael » 23 אפריל 2012, 12:47

אם הייתה אפשרות הייתם מביאים את טפירו לעונת פרישה(אני מדבר על שנה הבאה) במכבי ?
כמבן שהוא יהיה רכז שלישי אחרי הרכז זר ויוגב אוחיון.
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 12:48

לא.. הוא לא היה שחקן מכבי, אז למה להביא אותו לעונת פרישה? אפילו למיקי לא עשו עונת פרישה במכבי.

בכלל הת'רד הזה מאוד מוזר לי. לפעמים אני לא מצליח להבין את הרעיונות שאנשים מקבלים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 12:57

refael כתב:אם הייתה אפשרות הייתם מביאים את טפירו לעונת פרישה(אני מדבר על שנה הבאה) במכבי ?
כמבן שהוא יהיה רכז שלישי אחרי הרכז זר ויוגב אוחיון.

למה? לבזבז כסף על שחקן בלי שום קשר למועדון? מילא זה היה איזה שחקן שעבר פה כמה שנים, והיה בא בזול ויכול לתרום מקצועית. אבל טפירו גם מיותר מקוצעית (אוחיון והלפרין עולים עליו בלי ספק, ויש עוד גארד זר בדרך), גם סתם יקח כסף (גם אם זה 50 אלף דולר זה מיותר), וגם לא מגיע לו, כי הוא לא עשה עבור מכבי כלום
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 23 אפריל 2012, 13:01

jol9 כתב:
Chen כתב:

לא צריך. למה להביא שחקן פחות טוב מלאנגפורד לקבוצה? OK אז יחסכו קצת כסף שיילך בכל מקרה לעוד איזה שחקן בינוני.
אני כבר מעדיף לסגור את עמדות הגארד עם לאנגפורד, יותם, יוגי וטל, מאשר להתחיל להיכנס לכל ההרפתקאות האלה.

אם אתה זוכר את הפרסומים שלי אני "דוחף" אותו כמועמד ראוי כבר מספר חודשים.
לטעמי הוא אחד מהגארדים הטובים היום באירופה.
השנה מדובר בשחקן שונה ממה שראית באולימפיאקוס לפני מספר שנים.
מדובר בשחקן צעיר יחסית עם הרבה ניסיון שהגיע לאירופה בגיל צעיר מאוד לרמות הגבוהות ביותר.
השנה עושה סטטיסטיקות מצוינת בליגה הרוסית ומראה מנהיגות.
סוג של פרקינס. עושה הכל גם בהגנה וגם בהתקפה (לטעמי טוב ממנו בהתקפה וקצת פחות בהגנה). באיזשהו שלב מתקדם בליגה הרוסית היה מקום 3 בנק' (16 נק'), מקום 9 בריבאונדים (6 ריב'), מקום 1 בחטיפות (2.4 חט'), מקום 3 באסיסטים (5 אס').
עדיין ניתן לראות את זה בסטטיסטיקות של הליגה הרוסית ביורובאסקט (שלטעמי לא מעודכנות).
אם הוא במעקב של מכבי זה אומר ששרף שאימן אותו המליץ עליו וזה עוד בונוס גדול.
שחקן שמאוד מתאים לאופי של בלאט.
הוא קומבו גארד שנוטה יותר לכיוון PG.
מבחינת תפקידים אני לא רואה סתירה גדולה בינו לבין לנגפורד שהוא יותר SG
שילוב של פרקינס+ בוורלי+ סמית ייתן לבלאט את מה שהוא מתגעגע אליו שמירת הלחץ האפקטיבית (למרות שאידסון הארוך תרם הרבה לשמירה זו)
בכל מקרה אני לא מאמין בנכונות הכתבה מפני שהוא חתום על חוזה וארוך טווח.

אגב, נראה כאילו הדביקו לו בפורום סטיגמה של שחקן טיפש שלא באמת קשורה אליו לטעמי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 13:24

מסכים עם הפוסט הזה.

כמוך גם אני נהנתי הרבה יותר עם פארמר כרכז מוביל, חבל ומוזר שזה חלום לא מושג בימנו להצטייד ברכז ברמה גבוהה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 13:28

jol9 כתב:
Chen כתב:

מסכים לגמרי. יש לפעמים לאנשים נטייה להעדיף את הלא נודע וה"אקזוטי" על פני המוכר והידוע, גם אם הוא מוגבל. אני חושב שויתור על לנגפורד והבאת מחליף זול יותר יחד עם רכז חדש (ששניהם יהיו הימורים מוחלטים, שהרי לאף אחד אין מושג איך שחקן כמו ג'קסון - שהוא בערך הרכז הכי טוב שמכבי יכולה לשים עליו יד - ישתלב במכבי) היא אימור לא הגיוני ומסוכן מדי. עדיף ללכת למוכר ולידוע, גם אם הוא נראה היום פחות נוצץ ובעל פוטנציאל, שהרי הוא לא כך כך רע (לנגפורד הוא ללא ספק אחד הסקנד גארדים הטובים ביבשת וברור שלא יגיע אף גארד שקרוב אפילו לרמתו).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 13:30

yarinsaky כתב:

מסכים עם הפוסט הזה.

כמוך גם אני נהנתי הרבה יותר עם פארמר כרכז מוביל, חבל ומוזר שזה חלום לא מושג בימנו להצטייד ברכז ברמה גבוהה.

העניין הוא שלא נוכל להביא רכז כמו פארמר. כולם פה, כמוך, רוצים רכז ברמה גבוה, וכולם היו רוצים לראות פה את פארמר או רכז ברמה הזאת. אבל זה לא יקרה. המקסימום שנשיג זה רכז כמו ג'קסון. אז אני שואל, עדיף שחקן שהוא רכז, אבל נחמד וסולידי, לא יותר, מאשר SG, אבל ברמה הגבוה ביותר של אירופה?
אני יגיד לך יותר מזה, אישית, אני בהחלט מעדיף לראות בחמישיה את הלפרין ולאנגפורד (לא שזה מה שיקרה, אני מניח שיבוא לפה רכז זר בכל מקרה), עם אוחיון על הספסל, מאשר את ג'קסון והלפרין.
יש לנו את לאנגפורד, גארד ברמה הגבוה ביותר באירופה. יותר טוב מכל רכז כזה או אחר שנוכל להביא. צריך לשמור עליו, גם אם זה אומר שנצטרך ללכת על רכז זול יותר
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 13:35

אתה יודע מה, קודי, כן. אני גם מעדיף את האקזוטי ואת הלא נודע על משהוא שאני יודע שהוא מוגבל ולא אטרקטיבי, זה לגיטימי לחלוטין.

עם כל הכבוד להרכב הזה שאתם מריצים בדימיון אני לא הכי מתלהב ממנו וגם לא מעט אחרים. אפשר לחשוב שבניתם כאן איזה הרכב מנצח שיקח את היורוליג ורק אנחנו מפריעים לו להתגבש לקבוצה המנצחת או לשושלת הבאה.

לא כל כך מבין את הקטע של נביא גארד זול רק כדי לצאת ידי חובה כי יש לנו את הלפרין ויוגי בידנו, אני גם בכלל לא בטוח שזה מה בלאט רוצה. אני דווקא מתרשם שהוא רוצה הרכב גארדים יותר לוחץ, אתלטי וכן, מילה רעה, גם אטרקטיבי.

אסף, ברור לי שלא יגיע רכז ברמה של פארמר, אבל אני מסרב להפסיק להאמין שמכבי כן מסוגלת לשפר את האספקט הזה בצורה משמעותית , נראה לי וויתור מראש קצת מוקדם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 14:02

yarinsaky כתב:אתה יודע מה, קודי, כן. אני גם מעדיף את האקזוטי ואת הלא נודע על משהוא שאני יודע שהוא מוגבל ולא אטרקטיבי, זה לגיטימי לחלוטין.

עם כל הכבוד להרכב הזה שאתם מריצים בדימיון אני לא הכי מתלהב ממנו וגם לא מעט אחרים. אפשר לחשוב שבניתם כאן איזה הרכב מנצח שיקח את היורוליג ורק אנחנו מפריעים לו להתגבש לקבוצה המנצחת או לשושלת הבאה.

לא כל כך מבין את הקטע של נביא גארד זול רק כדי לצאת ידי חובה כי יש לנו את הלפרין ויוגי בידנו, אני גם בכלל לא בטוח שזה מה בלאט רוצה. אני דווקא מתרשם שהוא רוצה הרכב גארדים יותר לוחץ, אתלטי וכן, מילה רעה, גם אטרקטיבי.

אסף, ברור לי שלא יגיע רכז ברמה של פארמר, אבל אני מסרב להפסיק להאמין שמכבי כן מסוגלת לשפר את האספקט הזה בצורה משמעותית , נראה לי וויתור מראש קצת מוקדם.

ואם יתברר שהג'קסון הזה הוא התאום הרשע של וויז או חלילה של קאמינגס? מה אז?
תישאר עם קו אחורי של יוגי והלפרין במקרה הטוב, או יוגי ולאנדסברג במקרה הרע.

אני גם לא מבין למה לאנגפורד הוא מוגבל ולא אטרקטיבי. הוא אחלה שחקן, שנתן עונה מצויינת. יש לו את החולשות שלו, אבל לדעתי הן פחות משמעותיות
מהיתרונות הגדולים שלו, כמו היכולת אחד על אחד, והאופי הנוח.

כולם היו שמחים לראות את מכבי מביאה רכז בעל שם וברמה גבוהה, אבל נדמה שמאז ארויו, ההנהלה נשבעה שלא תביא לכאן רכז בעלות של מעל ל500-600K.
בעלות כזאת, רוב הסיכויים שתקבל שחקן די בינוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 14:10

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:אתה יודע מה, קודי, כן. אני גם מעדיף את האקזוטי ואת הלא נודע על משהוא שאני יודע שהוא מוגבל ולא אטרקטיבי, זה לגיטימי לחלוטין.

אני גם לא מבין למה לאנגפורד הוא מוגבל ולא אטרקטיבי. הוא אחלה שחקן, שנתן עונה מצויינת. יש לו את החולשות שלו, אבל לדעתי הן פחות משמעותיות

כולם היו שמחים לראות את מכבי מביאה רכז בעל שם וברמה גבוהה, אבל נדמה שמאז ארויו, ההנהלה נשבעה שלא תביא לכאן רכז בעלות של מעל ל500-600K.

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר. אין לי בכלל ספק שכל קונסטלציה בה לנגפורד ישאר עדיפה בהרבה על האלטרנטיבה בה יש הרבה יותר שאלות ואי ודאות.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 14:23

jol9 כתב:

אם יתברר אז יתברר, זה עולם של אי וודאות, בטח בספורט.

זה לא שמכבי לא הסתדרה כל העונות האחרונות איכשהוא ועברה את הטופ 16 , ההצלבה היא בערך הממוצע של מכבי בכל השנים האחרונות.
מה החשש הכי גדול שלנו באמת ?
אפשר לחשוב שבקו הקדמי יש לך וודאות כלשהיא עם המחליף של סופו, העזיבה של הנדריקס כנראה ועם העתיד הלא ברור של בלו .

אני דווקא בעד סיכונים כשהווה נראה אפור.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 14:28

yarinsaky כתב:
אם יתברר אז יתברר, זה עולם של אי וודאות, בטח בספורט.

זה לא שמכבי לא הסתדרה כל העונות האחרונות איכשהוא ועברה את הטופ 16 , ההצלבה היא בערך הממוצע של מכבי בכל השנים האחרונות.
מה החשש הכי גדול שלנו באמת ?

אני דווקא בעד סיכונים כשהווה נראה אפור.

אני באמת שלא מצליח להבין למה.
א - לא ענית לי למה אתה חושב שלאנגפורד הוא שחקן אפור. הוא טוב יותר מרוב הסקנד גארדים באירופה.
ב - זה לא ממש סיכון, אלא יותר ירייה באפלה.
ג - זה שההצלבה זה הממוצע שלנו, לא אומר שאנחנו לא צריכים לכוון גבוה יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 14:32

א. לא מתנגד קטגורית ללאנגפורד, רק לא חושב שמכבי צריכה להשקיע בו את מיליון הדולר שיסתמו את התקציב בקו האחורי יחד עם הלפרין, זו דעתי.
הוא בעיניי כן קצת אפור, אבל זה עניין של טעם אישי.
ב . זו אכן ירייה באפלה, אבל גם הקיץ הקודם היה כך ולא מעט קייצים אחרים.

ג . אכן צריך לכוון יותר גבוה והכיוון שאתם מציעים לדעתי לא יביא למקום גבוה יותר, בטח אם המחליף של סופו יהיה שחקן פחות טוב מסופו של תחילת השנה.

אבל עד כאן, לא מתכוון לחפור יותר. כל אחד ישאר בעמדתו ונראה לאן הקיץ יוביל אותנו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים