23 אפריל 2012, 12:01
yzafrir כתב:אני חושב שיותר מסוכן להמר בעמדת הרכז מאשר בעמדה 2 , בטח כשבעמדת הרכז מגבה אותך אוחיון שאם כל הכבוד לסדרה עם פאו הוא עדיין בינוני , לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לך את הלפרין כגיבויי . מה גם שבדרך כלל יש יותר שחקנים טבים בשוק בעמדה 2 מאשר בעמדה 1 וגם הימור בעמדה הזאת יכול להתברר כבינגו . וכשלון בהימור עדיין משאיר אותנו עם הלפרין...
אני לא משלה את עצמי שמכבי תביא שחקן ברמה של פארמר אבל אני מעדיף רכז כמו ג'אקסון שינהל את המשחק בלי לאנגפורד מאשר רכז בינוני שיביא למצב שהכדור יהיה רוב הזמן בידיים של לאנגפורד....זה קצת מחזיר אותי לימי וויז את אנדרסון , אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים באותה עונה אם פרקינס לא היה מגיע ולוקח על עצמו חלק בניהול המשחק לעומת וויז המשחק לרוחב...
23 אפריל 2012, 12:02
yzafrir כתב:אני חושב שיותר מסוכן להמר בעמדת הרכז מאשר בעמדה 2 , בטח כשבעמדת הרכז מגבה אותך אוחיון שאם כל הכבוד לסדרה עם פאו הוא עדיין בינוני , לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לך את הלפרין כגיבויי . מה גם שבדרך כלל יש יותר שחקנים טבים בשוק בעמדה 2 מאשר בעמדה 1 וגם הימור בעמדה הזאת יכול להתברר כבינגו . וכשלון בהימור עדיין משאיר אותנו עם הלפרין...
אני לא משלה את עצמי שמכבי תביא שחקן ברמה של פארמר אבל אני מעדיף רכז כמו ג'אקסון שינהל את המשחק בלי לאנגפורד מאשר רכז בינוני שיביא למצב שהכדור יהיה רוב הזמן בידיים של לאנגפורד....זה קצת מחזיר אותי לימי וויז את אנדרסון , אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים באותה עונה אם פרקינס לא היה מגיע ולוקח על עצמו חלק בניהול המשחק לעומת וויז המשחק לרוחב...
23 אפריל 2012, 12:04
~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב
23 אפריל 2012, 12:06
עפר כתב:האם מישהו יודע?
לא יזיק למכבי עוד שחקן כבר עכשיו
23 אפריל 2012, 12:19
asafb96 כתב:עפר כתב:האם מישהו יודע?
אתה מי כבר אתה רוצה להחתים עכשיו? ולמה זה יהיה טוב?
23 אפריל 2012, 12:24
Chen כתב:~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=268929
23 אפריל 2012, 12:44
עפר כתב:asafb96 כתב:עפר כתב:האם מישהו יודע?
אתה מי כבר אתה רוצה להחתים עכשיו? ולמה זה יהיה טוב?
רכז אפילו בינוני. אוחיון הוא הרכז הטבעי היחידי.
23 אפריל 2012, 12:47
23 אפריל 2012, 12:48
23 אפריל 2012, 12:57
refael כתב:אם הייתה אפשרות הייתם מביאים את טפירו לעונת פרישה(אני מדבר על שנה הבאה) במכבי ?
כמבן שהוא יהיה רכז שלישי אחרי הרכז זר ויוגב אוחיון.
23 אפריל 2012, 13:01
jol9 כתב:Chen כתב:~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב
לא צריך. למה להביא שחקן פחות טוב מלאנגפורד לקבוצה? OK אז יחסכו קצת כסף שיילך בכל מקרה לעוד איזה שחקן בינוני.
אני כבר מעדיף לסגור את עמדות הגארד עם לאנגפורד, יותם, יוגי וטל, מאשר להתחיל להיכנס לכל ההרפתקאות האלה.
23 אפריל 2012, 13:24
23 אפריל 2012, 13:28
jol9 כתב:Chen כתב:~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב
לא צריך. למה להביא שחקן פחות טוב מלאנגפורד לקבוצה? OK אז יחסכו קצת כסף שיילך בכל מקרה לעוד איזה שחקן בינוני.
אני כבר מעדיף לסגור את עמדות הגארד עם לאנגפורד, יותם, יוגי וטל, מאשר להתחיל להיכנס לכל ההרפתקאות האלה.
23 אפריל 2012, 13:30
yarinsaky כתב:yzafrir כתב:אני חושב שיותר מסוכן להמר בעמדת הרכז מאשר בעמדה 2 , בטח כשבעמדת הרכז מגבה אותך אוחיון שאם כל הכבוד לסדרה עם פאו הוא עדיין בינוני , לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לך את הלפרין כגיבויי . מה גם שבדרך כלל יש יותר שחקנים טבים בשוק בעמדה 2 מאשר בעמדה 1 וגם הימור בעמדה הזאת יכול להתברר כבינגו . וכשלון בהימור עדיין משאיר אותנו עם הלפרין...
מסכים עם הפוסט הזה.
כמוך גם אני נהנתי הרבה יותר עם פארמר כרכז מוביל, חבל ומוזר שזה חלום לא מושג בימנו להצטייד ברכז ברמה גבוהה.
23 אפריל 2012, 13:35
23 אפריל 2012, 14:02
yarinsaky כתב:אתה יודע מה, קודי, כן. אני גם מעדיף את האקזוטי ואת הלא נודע על משהוא שאני יודע שהוא מוגבל ולא אטרקטיבי, זה לגיטימי לחלוטין.
עם כל הכבוד להרכב הזה שאתם מריצים בדימיון אני לא הכי מתלהב ממנו וגם לא מעט אחרים. אפשר לחשוב שבניתם כאן איזה הרכב מנצח שיקח את היורוליג ורק אנחנו מפריעים לו להתגבש לקבוצה המנצחת או לשושלת הבאה.
לא כל כך מבין את הקטע של נביא גארד זול רק כדי לצאת ידי חובה כי יש לנו את הלפרין ויוגי בידנו, אני גם בכלל לא בטוח שזה מה בלאט רוצה. אני דווקא מתרשם שהוא רוצה הרכב גארדים יותר לוחץ, אתלטי וכן, מילה רעה, גם אטרקטיבי.
אסף, ברור לי שלא יגיע רכז ברמה של פארמר, אבל אני מסרב להפסיק להאמין שמכבי כן מסוגלת לשפר את האספקט הזה בצורה משמעותית , נראה לי וויתור מראש קצת מוקדם.
23 אפריל 2012, 14:10
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אתה יודע מה, קודי, כן. אני גם מעדיף את האקזוטי ואת הלא נודע על משהוא שאני יודע שהוא מוגבל ולא אטרקטיבי, זה לגיטימי לחלוטין.
עם כל הכבוד להרכב הזה שאתם מריצים בדימיון אני לא הכי מתלהב ממנו וגם לא מעט אחרים. אפשר לחשוב שבניתם כאן איזה הרכב מנצח שיקח את היורוליג ורק אנחנו מפריעים לו להתגבש לקבוצה המנצחת או לשושלת הבאה.
לא כל כך מבין את הקטע של נביא גארד זול רק כדי לצאת ידי חובה כי יש לנו את הלפרין ויוגי בידנו, אני גם בכלל לא בטוח שזה מה בלאט רוצה. אני דווקא מתרשם שהוא רוצה הרכב גארדים יותר לוחץ, אתלטי וכן, מילה רעה, גם אטרקטיבי.
אסף, ברור לי שלא יגיע רכז ברמה של פארמר, אבל אני מסרב להפסיק להאמין שמכבי כן מסוגלת לשפר את האספקט הזה בצורה משמעותית , נראה לי וויתור מראש קצת מוקדם.
ואם יתברר שהג'קסון הזה הוא התאום הרשע של וויז או חלילה של קאמינגס? מה אז?
תישאר עם קו אחורי של יוגי והלפרין במקרה הטוב, או יוגי ולאנדסברג במקרה הרע.
אני גם לא מבין למה לאנגפורד הוא מוגבל ולא אטרקטיבי. הוא אחלה שחקן, שנתן עונה מצויינת. יש לו את החולשות שלו, אבל לדעתי הן פחות משמעותיות
מהיתרונות הגדולים שלו, כמו היכולת אחד על אחד, והאופי הנוח.
כולם היו שמחים לראות את מכבי מביאה רכז בעל שם וברמה גבוהה, אבל נדמה שמאז ארויו, ההנהלה נשבעה שלא תביא לכאן רכז בעלות של מעל ל500-600K.
בעלות כזאת, רוב הסיכויים שתקבל שחקן די בינוני.
23 אפריל 2012, 14:23
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אתה יודע מה, קודי, כן. אני גם מעדיף את האקזוטי ואת הלא נודע על משהוא שאני יודע שהוא מוגבל ולא אטרקטיבי, זה לגיטימי לחלוטין.
ואם יתברר שהג'קסון הזה הוא התאום הרשע של וויז או חלילה של קאמינגס? מה אז?
תישאר עם קו אחורי של יוגי והלפרין במקרה הטוב, או יוגי ולאנדסברג במקרה הרע.
אני גם לא מבין למה לאנגפורד הוא מוגבל ולא אטרקטיבי. הוא אחלה שחקן, שנתן עונה מצויינת. יש לו את החולשות שלו, אבל לדעתי הן פחות משמעותיות
מהיתרונות הגדולים שלו, כמו היכולת אחד על אחד, והאופי הנוח.
כולם היו שמחים לראות את מכבי מביאה רכז בעל שם וברמה גבוהה, אבל נדמה שמאז ארויו, ההנהלה נשבעה שלא תביא לכאן רכז בעלות של מעל ל500-600K.
בעלות כזאת, רוב הסיכויים שתקבל שחקן די בינוני.
23 אפריל 2012, 14:28
yarinsaky כתב:
אם יתברר אז יתברר, זה עולם של אי וודאות, בטח בספורט.
זה לא שמכבי לא הסתדרה כל העונות האחרונות איכשהוא ועברה את הטופ 16 , ההצלבה היא בערך הממוצע של מכבי בכל השנים האחרונות.
מה החשש הכי גדול שלנו באמת ?
אני דווקא בעד סיכונים כשהווה נראה אפור.
23 אפריל 2012, 14:32