16 נובמבר 2018, 00:09
jol9 כתב:טוז'ה לדעתי הסיפור פה הוא פשוט.
אוברדוביץ' יכול לבחור כמעט כל שחקן שהוא רוצה שיתאים לפילוסופיית המשחק שלו, וזה נכון לכל מועדון שהוא מגיע אליו.
שחקנים אירופאים טובים עולים יותר בדר"כ משחקנים אמריקאים, אלא אם מדובר בשחקן אמריקאי שהוכיח את עצמו ביורוליג
כמו פארקר בזמנו, או לנגדון, או באטיסט או ג'יי סי קארול וכד'.
בכל מקרה, גם משחקנים אמריקאים אפשר לבנות קבוצה טובה. הבעיה היא לא בשחקנים אלא במי שמביא אותם.
16 נובמבר 2018, 01:19
jol9 כתב:טוז'ה לדעתי הסיפור פה הוא פשוט.
אוברדוביץ' יכול לבחור כמעט כל שחקן שהוא רוצה שיתאים לפילוסופיית המשחק שלו, וזה נכון לכל מועדון שהוא מגיע אליו.
שחקנים אירופאים טובים עולים יותר בדר"כ משחקנים אמריקאים, אלא אם מדובר בשחקן אמריקאי שהוכיח את עצמו ביורוליג
כמו פארקר בזמנו, או לנגדון, או באטיסט או ג'יי סי קארול וכד'.
בכל מקרה, גם משחקנים אמריקאים אפשר לבנות קבוצה טובה. הבעיה היא לא בשחקנים אלא במי שמביא אותם.
16 נובמבר 2018, 02:16
16 נובמבר 2018, 08:15
גם מה שכתבת בסוף הפוסט לא הופך את זה לפחות גזעני . בסופו של דבר הכל זה כסף ולמכבי אין הרבה מזה. יש 320 מליון אמריקאים ו 5 מליון קרואטים .. כנראה שתראה יותר אמריקאים כי היחס שלהם בשוק הוא הרבה יותר גדולtoja27 כתב:אנחנו נמשיך עם שכירי החרב כגון ג'קסון, גאודלוק ווימס שנהנים להם מהכסף של הליגה הסינית אחרי שנהנו מהכסף של מכבי, ועוד כל מיני חסרי מושג שחושבים שכאן זה ג' ליג ונגיע רחוק. מסכן פראחובסקי , נכנס לחדר ההלבשה ונתקל באנגלית של הארלם מכל כיוון , לא מבין מה הוא עושה שם, אבל בכל זאת רצה ובכל זאת לא ויתר למרות שלא קיבל כבוד מאף אחד , אבל הקרחת החליט להקפיא אותו , לא להשתמש ביתרונות שלו כי הוא לא "באמת שייך" לדבר הזה שקוראים לו מכבי תל אביב, שכונה של אמרקאים שמנוהלים על ידי חובבנים.
לא כל יום יש לך מאמן שמכיר את התרבות האמרקאית ומאמן מצויין כמו דיוויד בלאט ולכן לא כל יום פורים.
ואם הפוסט נראה גזעני זה בסדר, מכבי וקהל האוהדים שלה החליטו ראשונים ששחקנים מגזע ואומה מסויימת אחת בלבד ישחקו אצלה, אז הם הגזענים האמיתיים. אני קורה לשילוב בניגוד אליהם.
16 נובמבר 2018, 14:19
16 נובמבר 2018, 17:16
MM3 כתב:גם מה שכתבת בסוף הפוסט לא הופך את זה לפחות גזעני . בסופו של דבר הכל זה כסף ולמכבי אין הרבה מזה. יש 320 מליון אמריקאים ו 5 מליון קרואטים .. כנראה שתראה יותר אמריקאים כי היחס שלהם בשוק הוא הרבה יותר גדולtoja27 כתב:אנחנו נמשיך עם שכירי החרב כגון ג'קסון, גאודלוק ווימס שנהנים להם מהכסף של הליגה הסינית אחרי שנהנו מהכסף של מכבי, ועוד כל מיני חסרי מושג שחושבים שכאן זה ג' ליג ונגיע רחוק. מסכן פראחובסקי , נכנס לחדר ההלבשה ונתקל באנגלית של הארלם מכל כיוון , לא מבין מה הוא עושה שם, אבל בכל זאת רצה ובכל זאת לא ויתר למרות שלא קיבל כבוד מאף אחד , אבל הקרחת החליט להקפיא אותו , לא להשתמש ביתרונות שלו כי הוא לא "באמת שייך" לדבר הזה שקוראים לו מכבי תל אביב, שכונה של אמרקאים שמנוהלים על ידי חובבנים.
לא כל יום יש לך מאמן שמכיר את התרבות האמרקאית ומאמן מצויין כמו דיוויד בלאט ולכן לא כל יום פורים.
ואם הפוסט נראה גזעני זה בסדר, מכבי וקהל האוהדים שלה החליטו ראשונים ששחקנים מגזע ואומה מסויימת אחת בלבד ישחקו אצלה, אז הם הגזענים האמיתיים. אני קורה לשילוב בניגוד אליהם.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
16 נובמבר 2018, 17:34
16 נובמבר 2018, 18:12
גל גל כתב:הכל זה כסף שחקנים אירופאים יותר יקרים
16 נובמבר 2018, 18:25
18 נובמבר 2018, 03:47
18 נובמבר 2018, 06:01
גל גל כתב:אם מדברים על שחקנים ברמת יורוליג והמשחקים באירופה.
מה אתם אומרים על ארון וויט המשתפר מזלגיריס?
גם כריסטופר אוונס מעניין
רק עכשיו גיליתי ששיחק שנתיים בארץ אחת בהפועל אחת בנהריה , לא היה לי מושג.
שניהם לא אמורים לעלות הרבה ושניהם שחקנים די טובים
18 נובמבר 2018, 11:39
18 נובמבר 2018, 16:41
18 נובמבר 2018, 17:06
גל גל כתב:Quino Colom
נותן עונה פסיכית בטורקיה עד עכשיו
23.8 נקודות 5.7 אסיסטים ו 3.8 ריבאונדים
https://www.youtube.com/watch?v=tSaXWiz_G7Q
קבלו אותו בנבחרת ספרד ממש לפני כמה חודשים.
אני אוהב אותו מאוד, תענוג של רכז
חיימה פרננדז ממלאגה גם מפציץ
18 נובמבר 2018, 17:08
felix_r כתב:גל גל כתב:Quino Colom
ראיתי אותו לא מעט כששיחק באוניקס. שחקן התקפה מוכשר, אבל ההגנה שלו ברמה של מייקל רול בערך
18 נובמבר 2018, 18:05
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:Quino Colom
ראיתי אותו לא מעט כששיחק באוניקס. שחקן התקפה מוכשר, אבל ההגנה שלו ברמה של מייקל רול בערך
זאת לא אמורה להיות בעיה אם מכבי יבנו את הקבוצה נכון וכמו שצריך בעמדות 2-4
18 נובמבר 2018, 18:22
18 נובמבר 2018, 18:24
18 נובמבר 2018, 18:27
er79 כתב:אארון וייט שחקן שאני מחבב. אוונס מקנאריה? על מה ולמה? על זה שקלע מול מכבי? לא תודה. גם ברנדון פול לא מלהיב במיוחד. אחרי קולום לא עקבתי העונה אבל במלאגה היה אפרורי למדי.
18 נובמבר 2018, 18:29
er79 כתב:אארון וייט שחקן שאני מחבב. אוונס מקנאריה? על מה ולמה? על זה שקלע מול מכבי? לא תודה. גם ברנדון פול לא מלהיב במיוחד. אחרי קולום לא עקבתי העונה אבל במלאגה היה אפרורי למדי.