פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 11:32

asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
עם או בלי אוחיון, עם או בלי לאנגפורד, או כל שחקן אחר, תהיה פה קבוצה, וקבוצה טובה. די כבר עם הלחץ, ההאשמות כלפי ההנהלה (פדרמן), וניבוי השחורות. יהיה בסדר. אני ממש לא מבין מה הלחץ

ומי יבנה את הקבוצה הטובה הזו? המאמן שנמצא עם נבחרת רוסיה במוקדמות האולימפיאדה או אולי משפחת פדרמן בארוחת יום שישי?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 11:37

asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
עם או בלי אוחיון, עם או בלי לאנגפורד, או כל שחקן אחר, תהיה פה קבוצה, וקבוצה טובה. די כבר עם הלחץ, ההאשמות כלפי ההנהלה (פדרמן), וניבוי השחורות. יהיה בסדר. אני ממש לא מבין מה הלחץ

אני בד"כ לא הכי לחוץ בעולם ואני גם חושב שדברים איכשהוא יסתדרו בסוף.

אבל חייבים לציין שזה קיץ רע עד כה.( האמת שחשדתי שזה יהיה קיץ רע לפני די הרבה זמן ). לא חושב שמכבי חשבה להתברבר עם הקטע הישראלי כל כך הרבה זמן , דבר שהיא סוגרת די מהר בד"כ.

עזיבה של בלו ואוחיון בקיץ אחד, יחד עם פרישה של בורשטיין מצריך פיקוס מאוד רציני על הישראלים שנשארו. אין יותר מדי מקום למשחק עכשיו.
גם ההתברברת עם הלפרין קיץ שני רצוף מעצבנת, לא חשוב מי אשם כאן.
ולא שהמצב בזרים מתקדם לאן שהוא בינתיים.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 11 יוני 2012, 11:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 11:39

קודי כתב:

ומי יבנה את הקבוצה הטובה הזו? המאמן שנמצא עם נבחרת רוסיה במוקדמות האולימפיאדה או אולי משפחת פדרמן בארוחת יום שישי?

מי יבנה את הקבוצה? מי שבנה אותה בשנה שעברה, ולפני שנתיים! (גם אז בלאט היה ברוסיה, ולא זכור לי שזה הפריע)
הקבוצה תיבנה ותהיה טובה, כמו שהייתה טובה השנה ובשנה שעברה. די כבר עם הלחץ הזה, יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה הזאת, ואתם כבר לחוצים על העונה הבאה, כאילו עוד חודש מתחילים את היורוליג
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 11 יוני 2012, 11:41

אני מתחיל להיות מודאג... לא שעזיבה של אוחיון תשפיע דרמתית על הקבוצה מבחינה מקצועית, פשוט חבל לי ששחקן ישראלי כל כך טוב יהיה בסכסוך עם הקבוצה..
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 11:45

asafb96 כתב:
קודי כתב:

מי יבנה את הקבוצה? מי שבנה אותה בשנה שעברה, ולפני שנתיים! (גם אז בלאט היה ברוסיה, ולא זכור לי שזה הפריע)
הקבוצה תיבנה ותהיה טובה, כמו שהייתה טובה השנה ובשנה שעברה. די כבר עם הלחץ הזה, יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה הזאת, ואתם כבר לחוצים על העונה הבאה, כאילו עוד חודש מתחילים את היורוליג

אתה מתכוון לזה שבנה את הקבוצה העונה עם רכז זמני ובגלל בניה לקויה נדרש לצרף עוד שחקן, שהיה השחקן הטוב בקבוצה באמצע העונה? או זה שבנה את הקבוצה הקודמת עם רכז חולה לב ונאלץ בלית ברירה להחתים רכז אחר יומיים לפני האימונים ובמקרה אותו רכז היה השחקן הטוב בקבוצה? המזל המטורף הזה והיכולת האלכימאית של בלאט לא יחזיקו לעד.

ואגב, לפני שנה ושנתיים היה לבלאט טורניר אחד שהתחיל באוגוסט. העונה יש לו טורניר אחד ביולי ועוד אחד באוגוסט, אבל הרי יהיה בסדר, נכון?!
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 11:48

yarinsaky כתב:

אני בד"כ לא הכי לחוץ בעולם ואני גם חושב שדברים איכשהוא יסתדרו בסוף.

אבל חייבים לציין שזה קיץ רע עד כה.( האמת שחשדתי שזה יהיה קיץ רע לפני די הרבה זמן ). לא חושב שמכבי חשבה להתברבר עם הקטע הישראלי כל כך הרבה זמן , דבר שהיא סוגרת די מהר בד"כ.

עזיבה של בלו ואוחיון בקיץ אחד, יחד עם פרישה של בורשטיין מצריך פיקוס מאוד רציני על הישראלים שנשארו. אין יותר מדי מקום למשחק עכשיו.
ולא שהמצב בזרים מתקדם לאן שהוא בינתיים.

בסדר, אז הישראלים עוזבים, אז מה? בורשטיין היה על תקן ניצב שלוקח כסף ועזיבה שלו רק תטיב עם מכבי.
אוחיון עוד לא עזב, וגם אם כן, בכיף נסתדר בלעדיו ולבלו אפשר למצוא מחליף טוב יותר (יש כרגע אחד כזה שחתום בקבוצה, שעדיין לא עזב)
יש גם את לנדסברג והלפרין שאפשר להחתים בלי יותר מדי קשיים, וגם את טיוס אם רוצים. זה ממש ממש לא בעיה.
גם עם הזרים נסתדר, תהיה בטוח. יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה, אנחנו כרגע מתקדמים יותר מלא מעט קבוצות מבחינת החתמות. מה פאו עשו עד עכשיו? אוברודוביץ' לא חתום, סאטו ולוגאן עוזבים, שאראס, באטיסט, וויקאס, קלאטס ומאריץ' מסיימים חוזה ולא בטוח בכלל שמישהו מהם ימשיך, ועוד לא החתימו שחקן אחד. בבארסה לורבק מסיים חוזה ויש לו ים הצעות, גם וואסקאז ונדונג מסיימים חוזה, ועוד לא החתימו אף שחקן. בצסק"א עזבו קירילנקו, גורדון, והמאמן, גם קאון, סוקולוב, ולברינוביץ' לא חתומים לשנה הבאה, ועוד לא החתימו שם אף אחד. ואפשר בכיף להמשיך עם הרשימה.
לא צריך להיות לחוצים. גם השנה זה לא נראה טוב בהתחלה, ועוד היו הרבה בעיות כמו עזיבת פארמר, הברזת פארגו, הנפילה עם שאייר, אי השתלבות מאלט, והפציעה של סופו, ובכל זאת, עשינו אחלה עונה. שנה שעברה הנבואות היו שחורות יותר, והגענו לגמר היורוליג. אז חברה, אפשר להירגע ולקחת את זה בקלות. הסגל לא אמור להיות סגור וגם לא קרוב להיות סגור חודש אחרי סיום העונה. עד תחילת העונה תעמוד פה קבוצה, וקבוצה טובה. לא צריך להיות לחוצים ומתוסכלים, ולא כל שטות שפולט כתב הזוי כזה או אחר זה נכון, ומצריך עוד פעם ירידות על ההנהלה ה"ביזיונית" או ה"עלובה", וכל דיוני ה"איפה הכסף?!?!". קחו את זה בכיף ובקלות
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 11:53

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

אתה מתכוון לזה שבנה את הקבוצה העונה עם רכז זמני ובגלל בניה לקויה נדרש לצרף עוד שחקן, שהיה השחקן הטוב בקבוצה באמצע העונה? או זה שבנה את הקבוצה הקודמת עם רכז חולה לב ונאלץ בלית ברירה להחתים רכז אחר יומיים לפני האימונים ובמקרה אותו רכז היה השחקן הטוב בקבוצה? המזל המטורף הזה והיכולת האלכימאית של בלאט לא יחזיקו לעד.

ואגב, לפני שנה ושנתיים היה לבלאט טורניר אחד שהתחיל באוגוסט. העונה יש לו טורניר אחד ביולי ועוד אחד באוגוסט, אבל הרי יהיה בסדר, נכון?!

כן, בדיוק אותו אחד! אותו אחד שלקח אותנו לגמר היורוליג ולסדרה אדירה מול אלופת אירופה, שהוכרע על ידי השופטים ושטות של בורשטיין, למרות אין סוף בעיות בעונה הזאת (עליהם פירטתי בפוסט לירין).
לא מעניין אותי אם בלאט בארץ או ברוסיה. הוא לא צריך להיות ליד פדרמן ולחתום על החוזה. מספיק שיחת סקייפ ביום מצידי, זה ממש לא משנה!
כן, יהיה בסדר. אם אתה לא לומד מטעויות עבר שלך, וממשיך בגישה הקטנונית והבכיינית הזאת, זאת בעיה שלך. במקום להינות מעונת המלפפונים את רק מתלונן ויורד על ההנהלה, מנבא שחורות, ובסוף אוכל את הכובע. עם אוחיון, בלי אוחיון, עם הלפרין, בלי הלפרין, עם לאנגפורד או בלי לאנגפורד, עם בלאט בארץ או בלאט ברוסיה, תהיה פה בשנה הבאה קבוצה, וקבוצה טובה!
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 11:55

הלוואי, הלוואי שלמכבי הייתה המשכיות כמו לפאו בשנים האחרונות. הם כמעט תמיד משאירים את השלד הבכיר שלהם מעונה לעונה.
ולצסק"א אני לא דואג. גם אם יאבדו את כל השחקנים שלהם הם יקנו כוכבים חדשים בכסף מלא.

מכבי זה מועדון שתמיד נופל על הרגליים, זה נכון. השאלה אם אנחנו עדיין נהנים ממעשי הניסים האלו של כל קיץ מחדש.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 12:00

yarinsaky כתב:הלוואי, הלוואי שלמכבי הייתה המשכיות כמו לפאו בשנים האחרונות. הם כמעט תמיד משאירים את השלד הבכיר שלהם מעונה לעונה.
ולצסק"א אני לא דואג. גם אם יאבדו את כל השחקנים שלהם הם יקנו כוכבים חדשים בכסף מלא.

מכבי זה מועדון שתמיד נופל על הרגליים, זה נכון. השאלה אם אנחנו עדיין נהנים ממעשי הניסים האלו של כל קיץ מחדש.

מכבי הראתה שלא צריך משכורות עתק כדי להיות קבוצה טובה, ולבנות קבוצה מוקדם מוקדם בקיץ זה ממש אבל ממש לא מתכון להצלחה (השחקנים הבכירים באירופה, בניגוד למה שחלק חושבים פה, ממש ממש לא ממהרים לחתום על חוזים. כל המשפטים האלה כמו "היה אפשר להחתים את ג'קסון/מאריץ'/לאנגפורד לפני חודש בקלות, הם מגוחכים. חוץ מזה, שחקני כמו פארגו, פרקינס, לאנגפורד, סופו, ליאור, ועוד לא מעט באו בסוף עונת המלפפונים. לעומת זאת, כדיר, פוט, טורנס, שאייר ומקל, הגיעו מוקדם מאוד. מה זה אומר??)
מכבי כמו שאמרת, זה מועדון שתמיד נופל על הרגליים. וזה ממש לא מצריך ניסים. אם שמת לב או לא, ב15 שנים האחרונות, כמעט וכל עונה עמדה פה קבוצה איכותית. עם או בלי ניסים. היו פה ושם נפילות, אבל כמעט תמיד העמדנו קבוצה מצוינת, עם אותה הנהלה "עלובה" בדיוק.
אז אני מציע, שבמקום להתבאס כל הקיץ, לנבא שחורות, לבקר את ההנהלה, להתבכיין ולקנא בקבוצות אחרות, אפשר גם להינות מעונת המלפפונים
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 12:03

asafb96 כתב:
קודי כתב:

כדאי שתחזיק במשהו כי נראה לי שקצת נסחפת עם השאננות הזאת.. אסור להיות שאננים ולחכות יותר מידי אנחנו רק מפסידים כי שחקנים הולכים לחתום במקומות אחרים. מילא, לא היינו מחתימים שחקנים, אבל כרגע אנחנו רק מאבדים שחקנים.
אני לא יודע מה איתך אבל אני לא רוצה לראות כאן עוד עונות כמו העונה האחרונה שאין סגל מוכן גם עד הטופ 16.. חוץ מזה העונה הזאת בכלל לא הייתה מרתקת מבחינת כדורסל, והקבוצה לא הצליחה לגרום לי להתחבר אליה כמו בעונה שלפני.

בנוגע לעזיבה של אוחיון אני מסכים שזה לא יהיה נורא כל כך ושיהיה ניתן למצוא תחליפים, אם כי זה יעלה יותר מאשר לשדרג לאוחיון את השכר ותיהיה סיבה להתעכב עד אוגוסט עם ההחתמות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 12:06

עכשיו אתה מצווה עלינו להנות מעונת המלפפונים הרקובה הזאת ? אני ממש לא נהנה ואני בטוח שעוד הרבה כאן לא נהנים, כולל האנשים במכבי.
אל תצייר כאן איזה מצב טוב , זה בסך הכול אילוץ.
בלאט בעצמו טוען כל הזמן שצריך המשכיות או שחקני על כדי להצליח, אז אני קונה מה שהוא אומר. אתה חושב שהוא מבסוט מזה שכל שחקן כמעט שהוא רוצה עוזב או לא מגיע ?.

כן, מכבי תבנה עוד קבוצה חדשה שתגיע ל 8 האחרונות, זה די ברור. עם קצת מזל אולי אפילו יותר. אבל אני לא בטוח שזה כיף להמשיך לבנות קבוצות חדשות כל קיץ שלוקח להן חצי עונה עד שהן מתפקסות על קונספט משחק מסויים שאפשר להנות ממנו.
מהקבוצה האחרונה נהנתי בקושי שני משחקים. אולי שלושה.

לדעתי לא הכול זו שורה תחתונה של מיקום סופי בין 8 ראשונות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 12:10

מדברים כאן על המשכיות וזו מילה שבלאט משתמש בה הרבה. שימו לב שלעומת הסגל איתו בלאט התחיל את העונה הקודמת (לא האחרונה) נשארו רק שני שחקנים! רק פניני ואליהו נשארו וכל היתר כבר עזבו. יכול בהחלט להיות גם מצב שמהעונה האחרונה נשארים רק 3 שחקנים (פניני, סמית ואליהו) וכל היתר עוזבים. למה אי אפשר לבנות כאן משהו לכמה שנים? איך בדיוק רוצים שהקהל כאן יזדהה עם משהו כשיש כאן תחנת רכבת של שחקנים?
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 12:14

Chen כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

כדאי שתחזיק במשהו כי נראה לי שקצת נסחפת עם השאננות הזאת.. אסור להיות שאננים ולחכות יותר מידי אנחנו רק מפסידים כי שחקנים הולכים לחתום במקומות אחרים. מילא, לא היינו מחתימים שחקנים, אבל כרגע אנחנו רק מאבדים שחקנים.
אני לא יודע מה איתך אבל אני לא רוצה לראות כאן עוד עונות כמו העונה האחרונה שאין סגל מוכן גם עד הטופ 16.. חוץ מזה העונה הזאת בכלל לא הייתה מרתקת מבחינת כדורסל, והקבוצה לא הצליחה לגרום לי להתחבר אליה כמו בעונה שלפני.

בנוגע לעזיבה של אוחיון אני מסכים שזה לא יהיה נורא כל כך ושיהיה ניתן למצוא תחליפים, אם כי זה יעלה יותר מאשר לשדרג לאוחיון את השכר ותיהיה סיבה להתעכב עד אוגוסט עם ההחתמות.

לא נסחפתי עם השאננות ולא נעליים, אתם אלה שנסחפתם על הפחד מהעונה הבאה, וה"התנהלות הביזיונית" של מכבי עד עכשיו.
מי הפסדנו עד עכשיו? סופו שהיה גרוע חצי עונה עזב, והגיע שרמדיני, אחד הסנטרים המוכשרים ביבשת. הנדריקס סיים חוזה, ואולי יעזוב, עוד לא בטוח. אם כן, יגיע לפה מחליף, במקודם או במאוחר.
בלו עזב, מאצ'בן חתום להזכירך. עוד לא עזב אותנו. אם אכן יעזוב בסוף, תאמין לי שיגיע לפה שחקן.
פאפאס, מאלט, שאייר ובורשטיין עוזבים? מעולה. חוסך ים כסף מבוזבז.
לאנגפורד עוד לא עזב, צריך לחכות לראות מה קורה איתו. כנ"ל אוחיון.
הלפרין קרוב לסגירה כנראה, וגם את לנדסברג יהיה אפשר להחתים בכל שלב בקיץ הזה. אז מה קרה? מה הבהלה הגדולה? שנה שעברה המצב בקיץ היה יותר טוב בשלב הזה? ובשנה לפני כן? מה הלחץ הגדול? איזה קבוצות באירופה כבר החתימו כוכבים וסגרו את הסגל שלהם?
שנה שעברה הקבוצה לא הייתה הכי מבריקה, בגלל כל הבעיות שכתבתי עליהם. שוב, העזיבה של פארמר באמצע, אי ההשתלבות של מאלט שבא במקומו, אחרי שלב ראשון מעולה שלו, הנפילה הגדולה עם שאייר, הספסול של פאפאס, הפציעה של סופו, יחד עם 3 מסגרות ועומס מטורף. ועם כל זה, מה עשינו? אליפות לקחנו. גביע לקנו. את האדריאטית לקחנו, וביורוליג הודחנו בהצלבה מול אלופת אירופה, בסדרה יוצאת מהכלל, בלי ביתיות, במשחק 5 שהוכרע בידי שיפוט רע, ויכול היה להיגמר לטובתנו אם הכדור היה נוחת בידיים של אוחיון ולא של בורשטיין.
מילא היינו לקראת סוף יולי, עם רבע סגל, אחרי עונות רעות בלי הצלחות בכלל. אבל 15 שנה אנחנו מעמידים פה קבוצה מעולה כמעט כל שנה, שוב, למעט שנים בודדות מאוד שבהם נפלנו, אנחנו עוד לא באמצע יוני, יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה, ומצבנו כרגע לא פחות טוב מרוב הקבוצות באירופה. יש עוד ים זמן. הכל יהיה בסדר. תנסו לקחת את זה בקלות
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 11 יוני 2012, 12:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 12:24

yarinsaky כתב:עכשיו אתה מצווה עלינו להנות מעונת המלפפונים הרקובה הזאת ? אני ממש לא נהנה ואני בטוח שעוד הרבה כאן לא נהנים, כולל האנשים במכבי.
אל תצייר כאן איזה מצב טוב , זה בסך הכול אילוץ.
בלאט בעצמו טוען כל הזמן שצריך המשכיות או שחקני על כדי להצליח, אז אני קונה מה שהוא אומר. אתה חושב שהוא מבסוט מזה שכל שחקן כמעט שהוא רוצה עוזב או לא מגיע ?.

כן, מכבי תבנה עוד קבוצה חדשה שתגיע ל 8 האחרונות, זה די ברור. עם קצת מזל אולי אפילו יותר. אבל אני לא בטוח שזה כיף להמשיך לבנות קבוצות חדשות כל קיץ שלוקח להן חצי עונה עד שהן מתפקסות על קונספט משחק מסויים שאפשר להנות ממנו.
מהקבוצה האחרונה נהנתי בקושי שני משחקים. אולי שלושה.

לדעתי לא הכול זו שורה תחתונה של מיקום סופי בין 8 ראשונות.

לא מצווה עליך ולא כלום. אתה רוצה להמשיך להתלונן ולהתבכיין כל הקיץ, אז זאת בעיה שלך. זה כדורסל וספורט, המטרה היא הנאה בסופו של דבר, לא סבל. אתה לא נהנה? סבבה.
בטח שבלאט לא מבסוט שהחלק מהשחקנים עוזבים (אגב, הנדריקס ולאנגפורד עוד לא עזבו, אז בוא נחכה עם זה קצת). סך הכל, כרגע חתומים בקבוצה אוחיון (כרגע הוא עוד פה), סמית', פניני וליאור. זה המצב האידיאלי? לא. אבל מה לעשות, יש אילוצים. מכבי אשמה שלאנגפורד נתן עונה גדולה ויש לו הצעות גבוהות מאוד? (שוב, הוא עוד לא עזב), כנ"ל הנדריקס. מכבי אשמה שסופו סיים עונה זוועה, נפצע, והצוות המקצועי לא רוצה להמשיך איתו? מכבי אשמה שבלו פרש? לא. זה אילוצים. כנ"ל בשנה הקודמת, עם הברזת פארגו, פציעת פרקינס, ההצעה הגבוה לאידסון, עם זה אין מה לעשות. וחוץ מאלה, השאר (בורשטיין, פניני, בלו, הנדריקס, ליאור וסופו) נשארו לעוד שנה.
חוץ מזה, קבוצה שממשיכה שנים על גבי שנים, זה ממש, אבל ממש לא מתכון וודאי להצלחה. שים לב לסיינה, מה הם עשו בעשור האחרון? היה להם בסיס שרץ ים של זמן, אבל לא שווה לכלום. לצסק"א הייתה שושלת גדולה, שבעונה הקודמת "הובילה" אותה לעונה הגרוע בהיסטוריה שלה. השנה, אחרי שכמעט כל הסגל התחלף, הם היו הקבוצה הטובה באירופה. באולי' בנו קבוצת כוכבים, שרובם רצו איתם איזה שנתיים-שלוש, ואפילו חלק יותר, אבל זה לא הצליח. אחרי שפירקו את החבילה, הם לקחו את היורוליג, עם תקציב זעום.
אז לא, אני לא אומר שכל שנה צריך לבנות קבוצה מחדש. צריך לנסות לשאוף לכמה שיותר המשכיות, אבל זה ממש לא אומר שאם יש לקבוצה המשכיות, אז זה מתכון וודאי להצלחה, ואם בונים מחדש, אז זה מתכון לנפילה. מה לעשות, לפעמים יש גם אילוצים. בעיקר כלכליים.
בלי קשר, אני מאמין שהמשכורות ההזויות האלה לא ימשכו לנצח (גם בגלל המשבר באירופה, וגם בגלל הפייר-פליי שאמור לצאת לדרך), ואולי בקרוב, אפילו קרוב מאוד, נוכל להתמודד על כל שחקן באירופה, כך שיש מקום לאופטימיות. בנתיים, אני חושב שעדיף לקחת את זה בקלות ולנסות להינות כמה שיותר, במקום להיות מתוסכלים ולנבא שחורות (כמו שקרה בשנים קודמות, נבואות שהתנפצו לחלק בפנים)
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 12:28

asafb96 כתב:
Chen כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

לא נסחפתי עם השאננות ולא נעליים, אתם אלה שנסחפתם על הפחד מהעונה הבאה, וה"התנהלות הביזיונית" של מכבי עד עכשיו.
מי הפסדנו עד עכשיו? סופו שהיה גרוע חצי עונה עזב, והגיע שרמדיני, אחד הסנטרים המוכשרים ביבשת. הנדריקס סיים חוזה, ואולי יעזוב, עוד לא בטוח. אם כן, יגיע לפה מחליף, במקודם או במאוחר.
בלו עזב, מאצ'בן חתום להזכירך. עוד לא עזב אותנו. אם אכן יעזוב בסוף, תאמין לי שיגיע לפה שחקן.
פאפאס, מאלט, שאייר ובורשטיין עוזבים? מעולה. חוסך ים כסף מבוזבז.
לאנגפורד עוד לא עזב, צריך לחכות לראות מה קורה איתו. כנ"ל אוחיון.
הלפרין קרוב לסגירה כנראה, וגם את לנדסברג יהיה אפשר להחתים בכל שלב בקיץ הזה. אז מה קרה? מה הבהלה הגדולה? שנה שעברה המצב בקיץ היה יותר טוב בשלב הזה? ובשנה לפני כן? מה הלחץ הגדול? איזה קבוצות באירופה כבר החתימו כוכבים וסגרו את הסגל שלהם?
שנה שעברה הקבוצה לא הייתה הכי מבריקה, בגלל כל הבעיות שכתבתי עליהם. שוב, העזיבה של פארמר באמצע, אי ההשתלבות של מאלט שבא במקומו, אחרי שלב ראשון מעולה שלו, הנפילה הגדולה עם שאייר, הספסול של פאפאס, הפציעה של סופו, יחד עם 3 מסגרות ועומס מטורף. ועם כל זה, מה עשינו? אליפות לקחנו. גביע לקנו. את האדריאטית לקחנו, וביורוליג הודחנו בהצלבה מול אלופת אירופה, בסדרה יוצאת מהכלל, בלי ביתיות, במשחק 5 שהוכרע בידי שיפוט רע, ויכול היה להיגמר לטובתנו אם הכדור היה נוחת בידיים של אוחיון ולא של בורשטיין.
מילה היינו לקראת סוף יולי, עם רבע סגל, אחרי עונות רעות בלי הצלחות בכלל. אבל 15 שנה אנחנו מעמידים פה קבוצה מעולה כמעט כל שנה, שוב, למעט שנים בודדות מאוד שבהם נפלנו, אנחנו עוד לא באמצע יוני, יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה, ומצבנו כרגע לא פחות טוב מרוב הקבוצות באירופה. יש עוד ים זמן. הכל יהיה בסדר. תנסו לקחת את זה בקלות

רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 12:34

רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.

ממש אבל ממש לא נכון. החתמת השחקן הזמני היא בגלל העזיבה הפתאומית של פארגו. העזיבה שלו נפלה על מכבי באמצע עונת המלפפונים, ששוק הרכזים היה פשוט מזעזע. ריק. כלום לא היה. השחקן הכי טוב בשוק שהיה באותה תקופה, זה פאפאס, שחתם כאמור אצלנו. החתימו את פארמר מחוסר ברירה (דבר שעזר לנו מאוד להתברג במקום ה2 בבית הקשה הזה), והביאו את מאלט שנתן שלב ראשון מעולה, אבל מה לעשות, הוא התברר כלא רכז טבעי, ודי התקשה.
אבל מכבי לא אשמה שפארגו הבריז, שסופו סיים את העונה זוועה בגלל פציעה, שסמית' שלא הזכרתי אותו, לא פגע 3/4 מהעונה, ששאייר, שנחשב כישרון גדול מאוד, לא השתלב, ופאפאס, שהובא על ידי בלאט עצמו, אחרי 2 משחקים מעולים שלו פשוט סופסל. אפשר גם להזכיר את ג'יימס שלא הכי השתלב בהתחלה, ונראה קצת מתקשה ברמות הפיזיות ביורוליג וגם נפצע אחרי זה, הפציעה והעונה הרעה של פניני, והתקופה רעה של ליאור. ועדיין סיימו עונה טובה מבחינת הישיגים. לא נראנו מי יודע מה, זה נכון, אבל יש גם אילוצים שלא קשורים למכבי שגרמו לזה.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 12:36

למכבי יש חלק מסויים באשמה, כי זה קונספט, שלא לאמר פילוסופיה של הנהלה, או חלק מההנהלה.

מה הוא אותו קונספט או פילוסופיה ? כל שחקן הוא בר החלפה אם הוא יקר לנו קצת מהגג שהחלטנו בצורה שרירותית לא לעבור. גם אם ההפרש הוא 100 או 50 אלף דולר לשחק X, את השחקן ה X נחליף ונביא שחקן זול יותר. לא משנה שאותו שחקן הוכיח עצמו במכבי והוא נכס .

לא מצליח להבין את כל ההתברברות הקיץ עם כל מיני שחקנים, ממש לא. לא ברור לי מה קורה עם לאנגפורד, מדוע מתווכחים כבר כמה חודשים עם הנדריקס, מדוע לא מנסים להרוויח קצת כסף ממכירת מצ'אבן אם לא רוצים אותו כאן ( ומדוע בכלל חתמו איתו לשנים קדימה ומוותרים מהר ).

לא ברור לי מי מנהל את ההצגה במכבי. מי רוצה איזה שחקן, מי לא רוצה איזה שחקן. יש קבוצות שיש להן GM שמחליט, במכבי זו כאילו קומונה כזאת כנראה.

ואני לא מתבכיין, אני רק מתאר מצב עניינים שנראה לי לפחות בעייתי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 12:37

אסף, זה עצוב שהתרגלת לבינוניות ואני לא מאשים אותך, אלא את מי שמנהל את מכבי וענייני תקציב הקבוצה ומשא ומתן מול שחקנים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 12:39

LIAV10 כתב:אסף, זה עצוב שהתרגלת לבינוניות ואני לא מאשים אותך, אלא את מי שמנהל את מכבי וענייני תקציב הקבוצה ומשא ומתן מול שחקנים..

תאשים, תאשים אותו ! רק לו מותר לכנות אותנו בכינויים מאשימים ? :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 12:41

asafb96 כתב:

ממש אבל ממש לא נכון. החתמת השחקן הזמני היא בגלל העזיבה הפתאומית של פארגו. העזיבה שלו נפלה על מכבי באמצע עונת המלפפונים, ששוק הרכזים היה פשוט מזעזע. ריק. כלום לא היה. השחקן הכי טוב בשוק שהיה באותה תקופה, זה פאפאס, שחתם כאמור אצלנו. החתימו את פארמר מחוסר ברירה (דבר שעזר לנו מאוד להתברג במקום ה2 בבית הקשה הזה), והביאו את מאלט שנתן שלב ראשון מעולה, אבל מה לעשות, הוא התברר כלא רכז טבעי, ודי התקשה.
אבל מכבי לא אשמה שפארגו הבריז, שסופו סיים את העונה זוועה בגלל פציעה, שסמית' שלא הזכרתי אותו, לא פגע 3/4 מהעונה, ששאייר, שנחשב כישרון גדול מאוד, לא השתלב, ופאפאס, שהובא על ידי בלאט עצמו, אחרי 2 משחקים מעולים שלו פשוט סופסל. אפשר גם להזכיר את ג'יימס שלא הכי השתלב בהתחלה, ונראה קצת מתקשה ברמות הפיזיות ביורוליג וגם נפצע אחרי זה, הפציעה והעונה הרעה של פניני, והתקופה רעה של ליאור. ועדיין סיימו עונה טובה מבחינת הישיגים. לא נראנו מי יודע מה, זה נכון, אבל יש גם אילוצים שלא קשורים למכבי שגרמו לזה.

הם החתימו את פאפלואקס כי פארגו עזב לא את פארמר. היינו יכולים להתמודד עם העזיבה שלו עם זה שהיו מביאים את הקומבו שהיה חסר גם ככה בסוף העונה.

אגב, אסף מגיע לך שאפו איך אתה מסוגל להתווכח עם כל כך הרבה אנשים בו זמנית :laugh1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים