פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 12:50

yarinsaky כתב:למכבי יש חלק מסויים באשמה, כי זה קונספט, שלא לאמר פילוסופיה של הנהלה, או חלק מההנהלה.

מה הוא אותו קונספט או פילוסופיה ? כל שחקן הוא בר החלפה אם הוא יקר לנו קצת מהגג שהחלטנו בצורה שרירותית לא לעבור. גם אם ההפרש הוא 100 או 50 אלף דולר לשחק X, את השחקן ה X נחליף ונביא שחקן זול יותר. לא משנה שאותו שחקן הוכיח עצמו במכבי והוא נכס .

לא מצליח להבין את כל ההתברברות הקיץ עם כל מיני שחקנים, ממש לא. לא ברור לי מה קורה עם לאנגפורד, מדוע מתווכחים כבר כמה חודשים עם הנדריקס, מדוע לא מנסים להרוויח קצת כסף ממכירת מצ'אבן אם לא רוצים אותו כאן ( ומדוע בכלל חתמו איתו לשנים קדימה ומוותרים מהר ).

לא ברור לי מי מנהל את ההצגה במכבי. מי רוצה איזה שחקן, מי לא רוצה איזה שחקן. יש קבוצות שיש להן GM שמחליט, במכבי זו כאילו קומונה כזאת כנראה.

ואני לא מתבכיין, אני רק מתאר מצב עניינים שנראה לי לפחות בעייתי.

זה לא נכון. ממש לא. שנה שעברה, אמרו "את פארגו אחרי הפריצה אפשר להחליף בפארגו אחר לפני הפריצה"? לא. החתימו אותו ב900 אלף דולר. הוא הבריז? אין מה לעשות עם זה.
את אידסון רצו להחליף בשחקן זול יותר? לא. הציעו 1.4 מיליון דולר. מה לעשות שזה כלום עבור בארסה? אז בלאט רצה להביא את סמית', וההנהלה הביאה אותו.
סופו היה חתום לעונה+אופציה. אחרי העונה המעולה שלו, מכבי לא אמרו "נהמר על סנטר אחר", אלא פתחו לו את החוזה, והאריכו לו אותו לעוד עונה בטוחה במקום האופציה, ועוד אופציה לעונה הזאת. מה לעשות שהוא היה רע בסוף העונה, ובלאט לא רוצה אותו?
את לאנגפורד רוצים להחתים, ואמרו את זה לא פעם. מה לעשות שהוא לא לחוץ כרגע לחתום על הארכת חוזה, ויש לו הצעות גדולות יותר? כנ"ל הנדריקס, אמרו לא פעם שרוצים להאריך לו את החוזה, והציעו לו חוזה ארוך עם סכום אפילו מוגזם לדעתי, אבל שוב, אין מה לעשות. יש לו ביקוש גדול באירופה, וכרגע הסכומים שם הם לא היגיוניים.
זה לא "התברברות עם שחקנים", פשוט חלק פה לא מבינים, ששחקנים הם לא רובוטים. זה לא שלפני חודש היינו באים ללאנגפורד, שמים לו מיליון דולר, והוא היה רץ לחתום ל3 שנים. כמו שאנחנו יודעים כמה הוא, הנדריקס, וכל זר אחר יכול להרוויח באירופה, תהיה בטוח שגם הם יודעים. והם לא ממהרים לחתום, כי הם יודעים שהם יכולים לקבל יותר. כנ"ל שחקנים אחרים שלא חתומים, כמו ג'קסון או מאריץ'.
מה שכן, אני מסכים שההתנהלות עם מאצ'בן היא באמת לא ברורה ואפילו הזויה. וזה דווקא יאמר לרעתו של בלאט. כי ההנהלה הביאה אותו ושילמה לא מעט עבורו, אבל כרגע מסתמן שמשום מה, בלאט פשוט לא רוצה אותו. למרות עונה מעולה, והיותו אחד הפורוורדים המוכשרים באירופה.
בשורה התחתונה, אנחנו רק התחלנו את הקיץ. לא חושב שצריך להיות מתוסכלים כמו שחלק נשמעים פה, כי יש עוד זמן, ומכבי בסופו של קיץ תעמיד קבוצה טובה, כמו שקורה למעלה מעשור. אני חושב שעדיפה הגישה החיובית, כי זה ספורט בסך הכל, ולא הגישה הקטנונית משהו שסוררת בפורום. לא צריך להוציא את כל העצבים על פדרמן ובניו בגלל שטות כזו או אחרת שפולט גלדסטון/ורד כהן/הגמד/כל כתב אחר במדינה הזאת. כי 90% מהידיעות בכל קיץ מתבררות כלא נכונות, וכל הנבואות השחורות בסופו של דבר מתנפצות
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 12:54

LIAV10 כתב:אסף, זה עצוב שהתרגלת לבינוניות ואני לא מאשים אותך, אלא את מי שמנהל את מכבי וענייני תקציב הקבוצה ומשא ומתן מול שחקנים..

לא התרגלתי לבינוניות. ממש לא. אני מעדיף להישאר חיובי. כי כל ידיעה (אפילו ידיעה על כך שאוחיון, רבאק, כולה אוחיון, לא בטוח ימשיך), גוררת עצבים ונבואות שחורות לגבי הקבוצה, אנשים לא מבינים איך לעזאזל הסגל עוד לא סגור (שוב, אנחנו עוד לא באמצע יוני), ואני מניח שבעוד חודש-חודש וחצי יתחילו כבר כל ההודעות כמו "תעירו אותי שהעונה תיגמר" או "עוד עונה הולכת לפח" וכל זה.
אני לא מבין מה ה"בינוניות" שאתה מדבר עליה. הרי רק לפני שנה היינו בגמר היורוליג. בארסה לדוגמא, הגיע לגמר בפעם האחרונה לפני שנתיים. גם פאו שנה שעברה היו בגמר, והשנה לא. אז זה אומר שגם הם בינוניים?
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 12:58

שורה תחתונה את אידסון החליפו בשחקן של 500 אלף דולר, אולי אפילו 400 אלף דולר. זה בדיוק מה שאני אומר. אחרי שמכבי מוותרים על שחקן מסויים לא הולכים על שחקן אחר ברמת שכר קרובה אפילו, אלא הולכים על איזה הימור מיורוקאפ.

אותו דבר פארגו - הוא היה אמור לקבל 900 אלף , נכון. בפועל הוא לא הגיע ומי הגיע במקומו ? שחקן גמור . בכמה כסף ? 500 אלף דולר. ( פאפאלוקאס ).
פאמר היגע בגלל שהוא רצה והגיע כנעט בחינם, לא בגלל שמכבי רצתה אותו מלכתחילה.

זה מה שבעייתי במכבי. אם היא לא מצליחה לסגור עם שחקן טוב ומוכח היא הולכת לאופציות זולות והימורים מטורפים. אותו דבר יקרה עם לאנגפורד - לא יסגרו איתו במיליון דולר ? ילכו על הימור ב 500 אלף. חכה ותראה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 12:58

Chen כתב:
asafb96 כתב:
רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.

ממש אבל ממש לא נכון. החתמת השחקן הזמני היא בגלל העזיבה הפתאומית של פארגו. העזיבה שלו נפלה על מכבי באמצע עונת המלפפונים, ששוק הרכזים היה פשוט מזעזע. ריק. כלום לא היה. השחקן הכי טוב בשוק שהיה באותה תקופה, זה פאפאס, שחתם כאמור אצלנו. החתימו את פארמר מחוסר ברירה (דבר שעזר לנו מאוד להתברג במקום ה2 בבית הקשה הזה), והביאו את מאלט שנתן שלב ראשון מעולה, אבל מה לעשות, הוא התברר כלא רכז טבעי, ודי התקשה.
אבל מכבי לא אשמה שפארגו הבריז, שסופו סיים את העונה זוועה בגלל פציעה, שסמית' שלא הזכרתי אותו, לא פגע 3/4 מהעונה, ששאייר, שנחשב כישרון גדול מאוד, לא השתלב, ופאפאס, שהובא על ידי בלאט עצמו, אחרי 2 משחקים מעולים שלו פשוט סופסל. אפשר גם להזכיר את ג'יימס שלא הכי השתלב בהתחלה, ונראה קצת מתקשה ברמות הפיזיות ביורוליג וגם נפצע אחרי זה, הפציעה והעונה הרעה של פניני, והתקופה רעה של ליאור. ועדיין סיימו עונה טובה מבחינת הישיגים. לא נראנו מי יודע מה, זה נכון, אבל יש גם אילוצים שלא קשורים למכבי שגרמו לזה.

הם החתימו את פאפלואקס כי פארגו עזב לא את פארמר. היינו יכולים להתמודד עם העזיבה שלו עם זה שהיו מביאים את הקומבו שהיה חסר גם ככה בסוף העונה.

אגב, אסף מגיע לך שאפו איך אתה מסוגל להתווכח עם כל כך הרבה אנשים בו זמנית :laugh1

החתימו את פארמר גם כסוג של גיבוי. ה"קומבו" הזה שאתה מדבר עליו, לא ממש היה קיים. קבוצות שהיו צריכות רכזים (בארסה וצסק"א) היו צריכות לשלם ביי-אאוט, כי השוק היה ריק.
המצב אחרי שפארגו עזב, היה שיש את פארמר, שכאמור אחרי שהוא עוזב יגיע מחליף (והגיע מחליף שנתן עונה מצוינת, אבל לא השתלב), פאפאס, אגדה שבא אחרי עונה שבא קיבל 20 דקות בקבוצה כמו אולי', לא היה בשיאו, אבל עדיין שחקן שיכול לתרום, שאייר שהיה כישרון גדול מאוד, ואוחיון. גם לאנגפורד אחרי זה הגיע לחזק את הקוו האחורי. גם הלפרין אגב היה אמור להיות, אבל היה בעיות עם המס. לא, זה לא המצב המושלם, אבל עם הנסיבות שהיו, לא היה ממש ברירה אחרת.
כל השאר זה בעיות שממש לא קשורות להנהלה.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 13:00

Chen כתב:
asafb96 כתב:
רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.

ממש אבל ממש לא נכון. החתמת השחקן הזמני היא בגלל העזיבה הפתאומית של פארגו. העזיבה שלו נפלה על מכבי באמצע עונת המלפפונים, ששוק הרכזים היה פשוט מזעזע. ריק. כלום לא היה. השחקן הכי טוב בשוק שהיה באותה תקופה, זה פאפאס, שחתם כאמור אצלנו. החתימו את פארמר מחוסר ברירה (דבר שעזר לנו מאוד להתברג במקום ה2 בבית הקשה הזה), והביאו את מאלט שנתן שלב ראשון מעולה, אבל מה לעשות, הוא התברר כלא רכז טבעי, ודי התקשה.
אבל מכבי לא אשמה שפארגו הבריז, שסופו סיים את העונה זוועה בגלל פציעה, שסמית' שלא הזכרתי אותו, לא פגע 3/4 מהעונה, ששאייר, שנחשב כישרון גדול מאוד, לא השתלב, ופאפאס, שהובא על ידי בלאט עצמו, אחרי 2 משחקים מעולים שלו פשוט סופסל. אפשר גם להזכיר את ג'יימס שלא הכי השתלב בהתחלה, ונראה קצת מתקשה ברמות הפיזיות ביורוליג וגם נפצע אחרי זה, הפציעה והעונה הרעה של פניני, והתקופה רעה של ליאור. ועדיין סיימו עונה טובה מבחינת הישיגים. לא נראנו מי יודע מה, זה נכון, אבל יש גם אילוצים שלא קשורים למכבי שגרמו לזה.

הם החתימו את פאפלואקס כי פארגו עזב לא את פארמר. היינו יכולים להתמודד עם העזיבה שלו עם זה שהיו מביאים את הקומבו שהיה חסר גם ככה בסוף העונה.

אגב, אסף מגיע לך שאפו איך אתה מסוגל להתווכח עם כל כך הרבה אנשים בו זמנית :laugh1

אני מבין שלא יצא לך לראות ויכוח שלי על לברון :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 13:01

yarinsaky כתב:שורה תחתונה את אידסון החליפו בשחקן של 500 אלף דולר, אולי אפילו 400 אלף דולר. זה בדיוק מה שאני אומר. אחרי שמכבי מוותרים על שחקן מסויים לא הולכים על שחקן אחר ברמת שכר קרובה אפילו, אלא הולכים על איזה הימור מיורוקאפ.

אותו דבר פארגו - הוא היה אמור לקבל 900 אלף , נכון. בפועל הוא לא הגיע ומי הגיע במקומו ? שחקן גמור . בכמה כסף ? 500 אלף דולר. ( פאפאלוקאס ).

זה מה שבעייתי במכבי. אם היא לא מצליחה לסגור עם שחקן טוב ומוכח היא הולכת לאופציות זולות והימורים מטורפים. אותו דבר יקרה עם לאנגפורד - לא יסגרו איתו במיליון דולר ? ילכו על הימור ב 500 אלף. חכה ותראה.

1. זה בלאט עצמו שהתעקש וביקש את פאפאס וסמית', לא ההנהלה אמרו לו
2. ההחתמות הזולות האלה אפשרו את הבאת לאנגפורד
3. אני לא הולך להיכנס לכל וויכוחי הסכומים והחישובים.
שורה תחתונה, המצב לא רע כמו שאתם מתארים, חכו קצת לפני שאתם קוברים עוד עונה, ותנסו כמה שאפשר ליהנות ולקחת את זה בקלות.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 13:03

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:שורה תחתונה את אידסון החליפו בשחקן של 500 אלף דולר, אולי אפילו 400 אלף דולר. זה בדיוק מה שאני אומר. אחרי שמכבי מוותרים על שחקן מסויים לא הולכים על שחקן אחר ברמת שכר קרובה אפילו, אלא הולכים על איזה הימור מיורוקאפ.

שורה תחתונה, המצב לא רע כמו שאתם מתארים, חכו קצת לפני שאתם קוברים עוד עונה, ותנסו כמה שאפשר ליהנות ולקחת את זה בקלות.

בלאט לא התעקש עליו על פני דוראנט, הוא החליט שזה הכי טוב מהכסף שהקציבו לו, כאמור 400-500 אלף דולר אחרי שנתנו לאיידסון מליון דולר עונה קודם לכן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 13:05

זה לא מדוייק.
החתמת לאנגפורד התאפשרה כי מכבי משאירה רזרבה לתיקונים, רק שהרזרבה הזאת הייתה סיכון גדול, כי מכבי הלכה מראש על קו אחורי שידעו שהוא זמני.
אל תשכח שכל הקיץ צעקנו שאין גארד לעמדה 2 ושמכבי חסכה את זה, למזלנו לאנגפורד התפנה.

שורה תחתונה הכול עדיין פתוח, זה נכון. לקבור את מכבי אסור אף פעם ואני באמת לא אעשה זאת כבר ביוני.

אבל להעלות תהיות ? בדיוק בשביל זה יש את הפורום, כולל ניתוחים של המצב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 13:05

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

בלאט לא התעקש עליו על פני דוראנט, הוא החליט שזה הכי טוב מהכסף שהקציבו לו, כאמור 400-500 אלף דולר אחרי שנתנו לאיידסון מליון דולר עונה קודם לכן..

מי אמר? ואולי הוא העדיף לתת את זה לסמית' ופאפאס, כי השוק היה מת, והוא העדיף את שני אלה ולחסוך כסף שיעזור להביא לפה את ג'יימס, ושאייר, ומחליף לפארמר, ולאנגפורד? הכל יכול להיות. זה כבר דברים שאנחנו באמת לא יודעים, ואנחנו באמת לא יודעים מה הסכומים, בגלל זה אני פשוט לא רוצה להיכנס לדיונים האלה על הסכומים
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 13:11

yarinsaky כתב:זה לא מדוייק.
החתמת לאנגפורד התאפשרה כי מכבי משאירה רזרבה לתיקונים, רק שהרזרבה הזאת הייתה סיכון גדול, כי מכבי הלכה מראש על קו אחורי שידעו שהוא זמני.
אל תשכח שכל הקיץ צעקנו שאין גארד לעמדה 2 ושמכבי חסכה את זה, למזלנו לאנגפורד התפנה.

שורה תחתונה הכול עדיין פתוח, זה נכון. לקבור את מכבי אסור אף פעם ואני באמת לא אעשה זאת כבר ביוני.

אבל להעלות תהיות ? בדיוק בשביל זה יש את הפורום, כולל ניתוחים של המצב.

גם זה לא הכי מדויק, כי למעשה היה פה את הלפרין שכבר היה חתום אבל פתאום לא בא בגלל המס, ושאייר שנחשב קומבו מאוד מוכשר אבל לא הסתדר פה. אז הביאו את לאנגפורד. אם היה פה אידסון במקום סמית', כנראה שגם לאנגפורד לא היה פה.
כמו שאמרת, הכל פתוח ולא צריך לקבור את העונה. אפשר להעלות תהיות, אבל הבעיה היא שלדעתי, זה כבר עבר את גבול התהיות (לא אתה ספציפית). יש פה הודעות באמת מוזרות, שחלקם קברו כבר את מכבי, העונה הבאה, פדרמן ובניו, והכל. אנשים פה "תוהים" איך הסגל עוד לא סגור, למרות שיש קבוצות שבכלל לא התחילו את עונת המלפפונים, ולא מעט הודעות קטנוניות.
שים לב באיזה ת'רד אנחנו, הת'רד שמדבר בכלל על הפיצוץ עם אוחיון. איך הגענו לדיון הזה? בגלל שגם פה היו הודעות שמדברות על אבידה גדולה, על מכה גדולה למכבי, עוד דוגמא ל"התנהלות ביזיונית", ועוד נבואות שחורות לגבי העונה הבאה. אה כן, וגם פה פדרמן אשם, הוא הרי זה שטיפח לאוחיון את האגו, אם לא הוא, אוחיון בטח היה נשאר. שוב, אפשר לתהות, ואפשר לדבר והכל, אבל אני חושב שאתם ממהרים להסיק מסקנות, ולוקחים את זה קשה מדי
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 13:14

אסף, אף אחד לא קובר את העונה, פשוט אנחנו מתעצבנים מהתנהלות..
אני אחדש את המנוי בכל מקרה בלי קשר לכלום, דרך אגב, זאת תהיה העונה העשירית שלי כמנוי, והשלושים של אבא שלי (וואו, זה מרגש האמת)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 13:22

LIAV10 כתב:אסף, אף אחד לא קובר את העונה, פשוט אנחנו מתעצבנים מהתנהלות..
אני אחדש את המנוי בכל מקרה בלי קשר לכלום, דרך אגב, זאת תהיה העונה העשירית שלי כמנוי, והשלושים של אבא שלי (וואו, זה מרגש האמת)

אבל זאת כל הנקודה, מה הבעיה הגדולה עם ההתנהלות עד עכשיו? הרי כולם יודעים שאנחנו לא מעשירי היבשת. מה כבר עשו רע עד עכשיו? החתימו שחקנים הזויים כמו פוט או כדיר? לא, החתימו בנתיים את שרמאן, אחד הסנטרים המוכשרים ביבשת.
אוחיון רוצה לעזוב? אין מה לעשות מול זה, מצידי שישלם את ה200 אלף דולר פיצוי וילך.
לאנגפורד והנדריקס לא האריכו חוזה? מה לעשות, יש להם הצעות גבוהות מחו"ל. אבל מכבי עשתה את כל המאמצים להשאיר אותם, וכרגע עוד יש סיכוי שנראה אחד מהם או אולי אפילו את שניהם בשנה הבאה.
בלו פרש? אין מה לעשות.
מאריץ' לא ממהר לחתום? מה לעשות, יש לו הצעות גבוהות. אבל מכבי עושים את כל המאמצים להחתים אותו, ומאוד יכול להיות שזה יקרה בסוף.
תוסיף את הלפרין שמאוד יכול להיות שיחתום, וגם לנדסברג יהיה פה אם מכבי ירצו (כרגע לא ממהרים להחתים אותו, וזה נכון מאוד. צריך לחכות לראות איך הסגל יראה, ואז לראות אם הוא וטיוס יכולים להשתלב בסגל)
הבעיה היחידה מבינתי, זה אי הרצון של בלאט לראות פה את מאצ'בן. ממש לא ברור מבחינתי.
מזל טוב לגבי המנוי! מאחל לך עוד הרבה שנים כיפיות בהיכל

בקשר לנושא של הת'רד, אני חושב שמכבי יכולה בכיף להסתדר בלי אוחיון. אם לאנגפורד ישאר, אז אפשר להביא את הלפרין, רכז זר, בכיר עד כמה שאפשר, וגם את לנדסברג או עוד קומבו זר וזול
אם לאנגפורד עוזב, הלפרין ולנדסברג יסגרו את העמדה 2, יחד עם 2 רכזים זרים. אחד "בכיר" ואחד "הימור"
ככה שעם או בלי אוחיון, אפשר להסתדר. זה ממש לא טרגדיה גדולה, למרות שאני מקווה שהוא יתעשת וישאר פה
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 13:29

בקיצור, אתה מחושל ועשוי מברזל, אסף. לכל דבר יש לך פיתרון , ממש מגיוואר של הפורום . אתה אף פעם לא מתעצבן , הכול ברור לך ואין שום בעיות.
לכל דבר יש גם תירוץ, שזה בכלל הכי טוב. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי אבי » 11 יוני 2012, 13:29

שיילך. באמת שלא מדובר על אובדן גדול. אוחיון הוא בסה"כ שחקן בינוני שקיבל הזדמנות במכבי בגלל שהוא ישראלי ובגלל שדייויד בלאט פחד שבתקשורת יגידו עליו שהוא מייבש ישראלים סידרתי אחרי המקרה עם כדיר.

אם הנהלת מכבי הייתה קצת יותר חכמה, היא הייתה משאירה את מכבי בליגה האדריאטית ועוזבת את הליגה הישראלית ואז לא היינו תלויים בכל מני ישראלים סחטנים ופרימדונות כדוגמת אוחיון.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 13:34

אסף, אתה אמנם בחור אופטימי, וגם אני אמרתי שהדברים עוד יכולים להסתדר. אבל אי אפשר להתעלם מכל הסימנים שיש עד עכשיו.
למכבי יש קשיים בכל דבר. אפילו שרמדיני חתם רק לעונה אחת.
כל דבר שמכבי מטפלת בו מתנדנד, ולא סגור, ולהיפך. גם השחקנים שמכבי מדברת איתם ועליהם הם לא ממש כאלה שעושים יותר מדי חשק. פרט למאריץ', לאנגפורד והלפרין, כל השחקנים
שנקשרים בשמה של מכבי, עושים לי קצת פריחה ותחושות גירוד לא רצוניות.

אז אתה טוען שיהיה בסדר, אבל בסה"כ יובל, ירין ואחרים כאן מעלים תהיות מוצדקות לחלוטין, שאין עליהן תשובה או הסבר, ואתה פותר את העניין ב"יהיה בסדר", מה שיכול להיות
אבל עדיין לא ממש מספק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 13:38

מילה לגבי אוחיון - ובאמת מילה אחת - "אכזבה". אכזבה גדולה מאוד מהבחור (אם הפרוסמים אכן נכונים).

כשיותם המושמץ עשה מהלך של עזיבה אז:
א - לא שמעו ממנו או מהמקורבים שלו מילה אחת בתקשורת, בטח לא כנגד הקבוצה
ב - הוא לא ביקש לפתוח את החוזה ולשדרג אותו
ג - מכבי קיבלה עליו כסף טוב מאול', סימן שהיוונים באמת רצו אותו ולא הוא זה שחיפש לברוח

יוגב מתברר באמת כפרימדונה. אני בדר"F לא מסכים עם שום מילה שאבי כותב (או כמעט שום מילה), אבל כאן באמת יש צדק בדברים שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 13:40

jol9 כתב:אסף, אתה אמנם בחור אופטימי, וגם אני אמרתי שהדברים עוד יכולים להסתדר. אבל אי אפשר להתעלם מכל הסימנים שיש עד עכשיו.
למכבי יש קשיים בכל דבר. אפילו שרמדיני חתם רק לעונה אחת.
כל דבר שמכבי מטפלת בו מתנדנד, ולא סגור, ולהיפך. גם השחקנים שמכבי מדברת איתם ועליהם הם לא ממש כאלה שעושים יותר מדי חשק. פרט למאריץ', לאנגפורד והלפרין, כל השחקנים
שנקשרים בשמה של מכבי, עושים לי קצת פריחה ותחושות גירוד לא רצוניות.

אז אתה טוען שיהיה בסדר, אבל בסה"כ יובל, ירין ואחרים כאן מעלים תהיות מוצדקות לחלוטין, שאין עליהן תשובה או הסבר, ואתה פותר את העניין ב"יהיה בסדר", מה שיכול להיות
אבל עדיין לא ממש מספק.

נו זה נכון, הסגל עוד לא סגור. אבל הבעיה היא שיש פה תגובות עם תהיות, על כך שאיך הסגל עוד לא סגור.
זה לא סגור, אבל שוב, זה בגלל שאנחנו רק ביוני. יש עוד הרבה זמן. וכמו שהראתי באחד הפוסטים, להחתים שחקנים מוקדם זה ממש ממש לא מתכון להצלחה. הרי זה כל שנה ככה, עולים שמות הזויים, יש הרבה עצבים, אבל בסוף מכבי מעמידה קבוצה טובה. אז למה להמשיך לנבא שחורות?
ה"יהיה בסדר" לא צריך לספק אף אחד. זה לא שאני עוצם עניים ואומר "יהיה בסדר", אלא מסתמך על שנים קודמות. הרי גם שנה שעברה, לפני שנתיים, וכן הלאה, היו נבואות שחורות, אנשים קברו את העונה, אבל תמיד מכבי בנתה קבוצה טובה בסוף. ואני לא רואה סיבה שזה לא יקרה השנה. בטח ובטח לא בגלל שאוחיון כזה או אחר רוצה ללכת, שלאנגפורד/הנדריקס לא סגורים פה, או שהסגל עוד לא סגור, בתקופה בה חלק מהקבוצות עוד משחקות ועוד לא החתימו ולו שחקן אחד.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 13:42

טוב, זה כי אתה בחור צעיר.

אני זוכר את שנות ה 90 הרעות. אני זוכר את הקיץ של אפי, אפילו הקיץ השני של פיני עם לאזמה , ווישנייבסקי ושאר התכשיטים. וזה היה רק לפני
3
שנים . :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 13:47

yarinsaky כתב:טוב, זה כי אתה בחור צעיר.

אני זוכר את שנות ה 90 הרעות. אני זוכר את הקיץ של אפי, אפילו הקיץ השני של פיני עפ לאזמה , ווישנייבסקי ושאר התכשיטים. וזה היה רק לפני
3
שנים . :)

נכון, היו נפילות. גם פאו הגדולה לפני שנתיים עפו בטופ 16, למרות סגל מדהים, וצסק"א עפו שנה שעברה בשלב הבתים. ברור שיש פה ושם נפילות. אבל תכלס, 15 שנה האחרונות, כמעט כל שנה עומדת פה קבוצה טובה. יש שנים פחות טובות (שנת אפי, שנת פיני האחרונה), ויש יותר טובות (שושלת האפמן-מקדולנד-פארקר, או שושלת שאראס-פארקר-וויצ'יץ'), אבל בסופו של דבר תעמוד פה קבוצה. אני פשוט לא חושב שצריך לנבא שחורות כל קיץ, מסיבות שממש לא מצדיקות את זה, כמו עזיבה אפשרית של אוחיון, או עצם זה שבלאט ברוסיה והסגל עוד לא סגור, או זה שלאנגפורד והנדריקס לא חתומים פה. איתם או בלעדיהם נסתדר. הרי זה חוזר כמעט כל קיץ, וזה מתנפץ בפנים. כמו שאנשים לפני שנתיים אמרו "תעירו אותי שנה הבאה", והגענו לגמר היורוליג. או שאנשים אמרו שהסגל של מכבי הוא אפור וגרוע השנה, והקבוצה על הפנים, הגענו להצלבה ולקחנו 3 תארים, למרות הרבה מאוד בעיות שהיו בדרך. לא צריך להיות פולני כל הזמן ולראות רק את הצד הרע, אפשר גם לנסות להינות מעונת המלפפונים, ולקחת את זה יותר בקלות.
asafb96

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 14:01

[quote="jol9"]מילה לגבי אוחיון - ובאמת מילה אחת - "אכזבה". אכזבה גדולה מאוד מהבחור (אם הפרוסמים אכן נכונים).

אם הפרסום ב- ynet נכון, כנראה שטעיתי בגדול לגבי אוחיון.
שם מפורסם שהוא דורש חצי מליון, בעוד מכבי הסכימה לשדרג אותו ל- 300 אלף.
אם זה נכון ואם זה המצב, אני מאד מאד מאד מאוכזבת ממנו. מאד !
אפילו לא הייתי הולכת איתו לבוררות. הייתי משחררת אותו, ויפה שעה קודם.
לא מצליחה להבין את זה. הוא טיפש ! סתם הורס לעצמו.. וחבל. באמת חבל...
מתAMסרת

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים