yarinsaky כתב:למכבי יש חלק מסויים באשמה, כי זה קונספט, שלא לאמר פילוסופיה של הנהלה, או חלק מההנהלה.
מה הוא אותו קונספט או פילוסופיה ? כל שחקן הוא בר החלפה אם הוא יקר לנו קצת מהגג שהחלטנו בצורה שרירותית לא לעבור. גם אם ההפרש הוא 100 או 50 אלף דולר לשחק X, את השחקן ה X נחליף ונביא שחקן זול יותר. לא משנה שאותו שחקן הוכיח עצמו במכבי והוא נכס .
לא מצליח להבין את כל ההתברברות הקיץ עם כל מיני שחקנים, ממש לא. לא ברור לי מה קורה עם לאנגפורד, מדוע מתווכחים כבר כמה חודשים עם הנדריקס, מדוע לא מנסים להרוויח קצת כסף ממכירת מצ'אבן אם לא רוצים אותו כאן ( ומדוע בכלל חתמו איתו לשנים קדימה ומוותרים מהר ).
לא ברור לי מי מנהל את ההצגה במכבי. מי רוצה איזה שחקן, מי לא רוצה איזה שחקן. יש קבוצות שיש להן GM שמחליט, במכבי זו כאילו קומונה כזאת כנראה.
ואני לא מתבכיין, אני רק מתאר מצב עניינים שנראה לי לפחות בעייתי.
זה לא נכון. ממש לא. שנה שעברה, אמרו "את פארגו אחרי הפריצה אפשר להחליף בפארגו אחר לפני הפריצה"? לא. החתימו אותו ב900 אלף דולר. הוא הבריז? אין מה לעשות עם זה.
את אידסון רצו להחליף בשחקן זול יותר? לא. הציעו 1.4 מיליון דולר. מה לעשות שזה כלום עבור בארסה? אז בלאט רצה להביא את סמית', וההנהלה הביאה אותו.
סופו היה חתום לעונה+אופציה. אחרי העונה המעולה שלו, מכבי לא אמרו "נהמר על סנטר אחר", אלא פתחו לו את החוזה, והאריכו לו אותו לעוד עונה בטוחה במקום האופציה, ועוד אופציה לעונה הזאת. מה לעשות שהוא היה רע בסוף העונה, ובלאט לא רוצה אותו?
את לאנגפורד רוצים להחתים, ואמרו את זה לא פעם. מה לעשות שהוא לא לחוץ כרגע לחתום על הארכת חוזה, ויש לו הצעות גדולות יותר? כנ"ל הנדריקס, אמרו לא פעם שרוצים להאריך לו את החוזה, והציעו לו חוזה ארוך עם סכום אפילו מוגזם לדעתי, אבל שוב, אין מה לעשות. יש לו ביקוש גדול באירופה, וכרגע הסכומים שם הם לא היגיוניים.
זה לא "התברברות עם שחקנים", פשוט חלק פה לא מבינים, ששחקנים הם לא רובוטים. זה לא שלפני חודש היינו באים ללאנגפורד, שמים לו מיליון דולר, והוא היה רץ לחתום ל3 שנים. כמו שאנחנו יודעים כמה הוא, הנדריקס, וכל זר אחר יכול להרוויח באירופה, תהיה בטוח שגם הם יודעים. והם לא ממהרים לחתום, כי הם יודעים שהם יכולים לקבל יותר. כנ"ל שחקנים אחרים שלא חתומים, כמו ג'קסון או מאריץ'.
מה שכן, אני מסכים שההתנהלות עם מאצ'בן היא באמת לא ברורה ואפילו הזויה. וזה דווקא יאמר לרעתו של בלאט. כי ההנהלה הביאה אותו ושילמה לא מעט עבורו, אבל כרגע מסתמן שמשום מה, בלאט פשוט לא רוצה אותו. למרות עונה מעולה, והיותו אחד הפורוורדים המוכשרים באירופה.
בשורה התחתונה, אנחנו רק התחלנו את הקיץ. לא חושב שצריך להיות מתוסכלים כמו שחלק נשמעים פה, כי יש עוד זמן, ומכבי בסופו של קיץ תעמיד קבוצה טובה, כמו שקורה למעלה מעשור. אני חושב שעדיפה הגישה החיובית, כי זה ספורט בסך הכל, ולא הגישה הקטנונית משהו שסוררת בפורום. לא צריך להוציא את כל העצבים על פדרמן ובניו בגלל שטות כזו או אחרת שפולט גלדסטון/ורד כהן/הגמד/כל כתב אחר במדינה הזאת. כי 90% מהידיעות בכל קיץ מתבררות כלא נכונות, וכל הנבואות השחורות בסופו של דבר מתנפצות