11 יוני 2012, 12:50
yarinsaky כתב:למכבי יש חלק מסויים באשמה, כי זה קונספט, שלא לאמר פילוסופיה של הנהלה, או חלק מההנהלה.
מה הוא אותו קונספט או פילוסופיה ? כל שחקן הוא בר החלפה אם הוא יקר לנו קצת מהגג שהחלטנו בצורה שרירותית לא לעבור. גם אם ההפרש הוא 100 או 50 אלף דולר לשחק X, את השחקן ה X נחליף ונביא שחקן זול יותר. לא משנה שאותו שחקן הוכיח עצמו במכבי והוא נכס .
לא מצליח להבין את כל ההתברברות הקיץ עם כל מיני שחקנים, ממש לא. לא ברור לי מה קורה עם לאנגפורד, מדוע מתווכחים כבר כמה חודשים עם הנדריקס, מדוע לא מנסים להרוויח קצת כסף ממכירת מצ'אבן אם לא רוצים אותו כאן ( ומדוע בכלל חתמו איתו לשנים קדימה ומוותרים מהר ).
לא ברור לי מי מנהל את ההצגה במכבי. מי רוצה איזה שחקן, מי לא רוצה איזה שחקן. יש קבוצות שיש להן GM שמחליט, במכבי זו כאילו קומונה כזאת כנראה.
ואני לא מתבכיין, אני רק מתאר מצב עניינים שנראה לי לפחות בעייתי.
11 יוני 2012, 12:54
LIAV10 כתב:אסף, זה עצוב שהתרגלת לבינוניות ואני לא מאשים אותך, אלא את מי שמנהל את מכבי וענייני תקציב הקבוצה ומשא ומתן מול שחקנים..
11 יוני 2012, 12:58
11 יוני 2012, 12:58
Chen כתב:asafb96 כתב:רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.
ממש אבל ממש לא נכון. החתמת השחקן הזמני היא בגלל העזיבה הפתאומית של פארגו. העזיבה שלו נפלה על מכבי באמצע עונת המלפפונים, ששוק הרכזים היה פשוט מזעזע. ריק. כלום לא היה. השחקן הכי טוב בשוק שהיה באותה תקופה, זה פאפאס, שחתם כאמור אצלנו. החתימו את פארמר מחוסר ברירה (דבר שעזר לנו מאוד להתברג במקום ה2 בבית הקשה הזה), והביאו את מאלט שנתן שלב ראשון מעולה, אבל מה לעשות, הוא התברר כלא רכז טבעי, ודי התקשה.
אבל מכבי לא אשמה שפארגו הבריז, שסופו סיים את העונה זוועה בגלל פציעה, שסמית' שלא הזכרתי אותו, לא פגע 3/4 מהעונה, ששאייר, שנחשב כישרון גדול מאוד, לא השתלב, ופאפאס, שהובא על ידי בלאט עצמו, אחרי 2 משחקים מעולים שלו פשוט סופסל. אפשר גם להזכיר את ג'יימס שלא הכי השתלב בהתחלה, ונראה קצת מתקשה ברמות הפיזיות ביורוליג וגם נפצע אחרי זה, הפציעה והעונה הרעה של פניני, והתקופה רעה של ליאור. ועדיין סיימו עונה טובה מבחינת הישיגים. לא נראנו מי יודע מה, זה נכון, אבל יש גם אילוצים שלא קשורים למכבי שגרמו לזה.
הם החתימו את פאפלואקס כי פארגו עזב לא את פארמר. היינו יכולים להתמודד עם העזיבה שלו עם זה שהיו מביאים את הקומבו שהיה חסר גם ככה בסוף העונה.
אגב, אסף מגיע לך שאפו איך אתה מסוגל להתווכח עם כל כך הרבה אנשים בו זמנית
11 יוני 2012, 13:00
Chen כתב:asafb96 כתב:רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.
ממש אבל ממש לא נכון. החתמת השחקן הזמני היא בגלל העזיבה הפתאומית של פארגו. העזיבה שלו נפלה על מכבי באמצע עונת המלפפונים, ששוק הרכזים היה פשוט מזעזע. ריק. כלום לא היה. השחקן הכי טוב בשוק שהיה באותה תקופה, זה פאפאס, שחתם כאמור אצלנו. החתימו את פארמר מחוסר ברירה (דבר שעזר לנו מאוד להתברג במקום ה2 בבית הקשה הזה), והביאו את מאלט שנתן שלב ראשון מעולה, אבל מה לעשות, הוא התברר כלא רכז טבעי, ודי התקשה.
אבל מכבי לא אשמה שפארגו הבריז, שסופו סיים את העונה זוועה בגלל פציעה, שסמית' שלא הזכרתי אותו, לא פגע 3/4 מהעונה, ששאייר, שנחשב כישרון גדול מאוד, לא השתלב, ופאפאס, שהובא על ידי בלאט עצמו, אחרי 2 משחקים מעולים שלו פשוט סופסל. אפשר גם להזכיר את ג'יימס שלא הכי השתלב בהתחלה, ונראה קצת מתקשה ברמות הפיזיות ביורוליג וגם נפצע אחרי זה, הפציעה והעונה הרעה של פניני, והתקופה רעה של ליאור. ועדיין סיימו עונה טובה מבחינת הישיגים. לא נראנו מי יודע מה, זה נכון, אבל יש גם אילוצים שלא קשורים למכבי שגרמו לזה.
הם החתימו את פאפלואקס כי פארגו עזב לא את פארמר. היינו יכולים להתמודד עם העזיבה שלו עם זה שהיו מביאים את הקומבו שהיה חסר גם ככה בסוף העונה.
אגב, אסף מגיע לך שאפו איך אתה מסוגל להתווכח עם כל כך הרבה אנשים בו זמנית
11 יוני 2012, 13:01
yarinsaky כתב:שורה תחתונה את אידסון החליפו בשחקן של 500 אלף דולר, אולי אפילו 400 אלף דולר. זה בדיוק מה שאני אומר. אחרי שמכבי מוותרים על שחקן מסויים לא הולכים על שחקן אחר ברמת שכר קרובה אפילו, אלא הולכים על איזה הימור מיורוקאפ.
אותו דבר פארגו - הוא היה אמור לקבל 900 אלף , נכון. בפועל הוא לא הגיע ומי הגיע במקומו ? שחקן גמור . בכמה כסף ? 500 אלף דולר. ( פאפאלוקאס ).
פאמר היגע בגלל שהוא רצה והגיע כנעט בחינם, לא בגלל שמכבי רצתה אותו מלכתחילה.
זה מה שבעייתי במכבי. אם היא לא מצליחה לסגור עם שחקן טוב ומוכח היא הולכת לאופציות זולות והימורים מטורפים. אותו דבר יקרה עם לאנגפורד - לא יסגרו איתו במיליון דולר ? ילכו על הימור ב 500 אלף. חכה ותראה.
11 יוני 2012, 13:03
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:שורה תחתונה את אידסון החליפו בשחקן של 500 אלף דולר, אולי אפילו 400 אלף דולר. זה בדיוק מה שאני אומר. אחרי שמכבי מוותרים על שחקן מסויים לא הולכים על שחקן אחר ברמת שכר קרובה אפילו, אלא הולכים על איזה הימור מיורוקאפ.
אותו דבר פארגו - הוא היה אמור לקבל 900 אלף , נכון. בפועל הוא לא הגיע ומי הגיע במקומו ? שחקן גמור . בכמה כסף ? 500 אלף דולר. ( פאפאלוקאס ).
זה מה שבעייתי במכבי. אם היא לא מצליחה לסגור עם שחקן טוב ומוכח היא הולכת לאופציות זולות והימורים מטורפים. אותו דבר יקרה עם לאנגפורד - לא יסגרו איתו במיליון דולר ? ילכו על הימור ב 500 אלף. חכה ותראה.
1. זה בלאט עצמו שהתעקש וביקש את פאפאס וסמית', לא ההנהלה אמרו לו
2. ההחתמות הזולות האלה אפשרו את הבאת לאנגפורד
3. אני לא הולך להיכנס לכל וויכוחי הסכומים והחישובים.
שורה תחתונה, המצב לא רע כמו שאתם מתארים, חכו קצת לפני שאתם קוברים עוד עונה, ותנסו כמה שאפשר ליהנות ולקחת את זה בקלות.
11 יוני 2012, 13:05
11 יוני 2012, 13:05
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:שורה תחתונה את אידסון החליפו בשחקן של 500 אלף דולר, אולי אפילו 400 אלף דולר. זה בדיוק מה שאני אומר. אחרי שמכבי מוותרים על שחקן מסויים לא הולכים על שחקן אחר ברמת שכר קרובה אפילו, אלא הולכים על איזה הימור מיורוקאפ.
1. זה בלאט עצמו שהתעקש וביקש את פאפאס וסמית', לא ההנהלה אמרו לו
2. ההחתמות הזולות האלה אפשרו את הבאת לאנגפורד
3. אני לא הולך להיכנס לכל וויכוחי הסכומים והחישובים.
שורה תחתונה, המצב לא רע כמו שאתם מתארים, חכו קצת לפני שאתם קוברים עוד עונה, ותנסו כמה שאפשר ליהנות ולקחת את זה בקלות.
בלאט לא התעקש עליו על פני דוראנט, הוא החליט שזה הכי טוב מהכסף שהקציבו לו, כאמור 400-500 אלף דולר אחרי שנתנו לאיידסון מליון דולר עונה קודם לכן..
11 יוני 2012, 13:11
yarinsaky כתב:זה לא מדוייק.
החתמת לאנגפורד התאפשרה כי מכבי משאירה רזרבה לתיקונים, רק שהרזרבה הזאת הייתה סיכון גדול, כי מכבי הלכה מראש על קו אחורי שידעו שהוא זמני.
אל תשכח שכל הקיץ צעקנו שאין גארד לעמדה 2 ושמכבי חסכה את זה, למזלנו לאנגפורד התפנה.
שורה תחתונה הכול עדיין פתוח, זה נכון. לקבור את מכבי אסור אף פעם ואני באמת לא אעשה זאת כבר ביוני.
אבל להעלות תהיות ? בדיוק בשביל זה יש את הפורום, כולל ניתוחים של המצב.
11 יוני 2012, 13:14
11 יוני 2012, 13:22
LIAV10 כתב:אסף, אף אחד לא קובר את העונה, פשוט אנחנו מתעצבנים מהתנהלות..
אני אחדש את המנוי בכל מקרה בלי קשר לכלום, דרך אגב, זאת תהיה העונה העשירית שלי כמנוי, והשלושים של אבא שלי (וואו, זה מרגש האמת)
11 יוני 2012, 13:29
11 יוני 2012, 13:29
11 יוני 2012, 13:34
11 יוני 2012, 13:38
11 יוני 2012, 13:40
jol9 כתב:אסף, אתה אמנם בחור אופטימי, וגם אני אמרתי שהדברים עוד יכולים להסתדר. אבל אי אפשר להתעלם מכל הסימנים שיש עד עכשיו.
למכבי יש קשיים בכל דבר. אפילו שרמדיני חתם רק לעונה אחת.
כל דבר שמכבי מטפלת בו מתנדנד, ולא סגור, ולהיפך. גם השחקנים שמכבי מדברת איתם ועליהם הם לא ממש כאלה שעושים יותר מדי חשק. פרט למאריץ', לאנגפורד והלפרין, כל השחקנים
שנקשרים בשמה של מכבי, עושים לי קצת פריחה ותחושות גירוד לא רצוניות.
אז אתה טוען שיהיה בסדר, אבל בסה"כ יובל, ירין ואחרים כאן מעלים תהיות מוצדקות לחלוטין, שאין עליהן תשובה או הסבר, ואתה פותר את העניין ב"יהיה בסדר", מה שיכול להיות
אבל עדיין לא ממש מספק.
11 יוני 2012, 13:42
11 יוני 2012, 13:47
yarinsaky כתב:טוב, זה כי אתה בחור צעיר.
אני זוכר את שנות ה 90 הרעות. אני זוכר את הקיץ של אפי, אפילו הקיץ השני של פיני עפ לאזמה , ווישנייבסקי ושאר התכשיטים. וזה היה רק לפני
3
שנים .
11 יוני 2012, 14:01