11 יוני 2012, 16:04
דווקא הוא עשה דברים יפים גם מול דיא. אי אפשר לקחת ממנו את הסדרה הזאת, הוא באמת היה מצוין בה וסיפק את הסחורה מעל ומעבר, ב2 צידי המגרש. אבל זה ממש לא מאפשר לו לדרוש שדרוג כזה, בטח ובטח שהוא תחת חוזה
11 יוני 2012, 16:07
Holiday_Armadillo כתב:דווקא הוא עשה דברים יפים גם מול דיא. אי אפשר לקחת ממנו את הסדרה הזאת, הוא באמת היה מצוין בה וסיפק את הסחורה מעל ומעבר, ב2 צידי המגרש. אבל זה ממש לא מאפשר לו לדרוש שדרוג כזה, בטח ובטח שהוא תחת חוזה
חלה אצלו ירידה אחרי שני משחקים טובים וזה בגלל שהתחילו להתייחס אליו
אני לא לוקחת ממנו כלום אבל נראה לי שהוא מוסיף לעצמו קצת
11 יוני 2012, 16:16
jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.
לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.
זה טריקים של יהודים (סליחה על הגזענות), ואני לא אוהב את הרעיון הזה.
אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.
11 יוני 2012, 16:36
11 יוני 2012, 16:37
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא הוא עשה דברים יפים גם מול דיא. אי אפשר לקחת ממנו את הסדרה הזאת, הוא באמת היה מצוין בה וסיפק את הסחורה מעל ומעבר, ב2 צידי המגרש. אבל זה ממש לא מאפשר לו לדרוש שדרוג כזה, בטח ובטח שהוא תחת חוזה
חלה אצלו ירידה אחרי שני משחקים טובים וזה בגלל שהתחילו להתייחס אליו
אני לא לוקחת ממנו כלום אבל נראה לי שהוא מוסיף לעצמו קצת
בסדר, עדיין אני מסתכל על כל הסדרה. סך הכל העמיד מספרים יפים מאוד. 10 נקודות, 4 ריבאונד ו3 אסיסטים. אבל זה כאמור לא אומר שהוא הפך לאיזה כוכב יורוליג (כי רוב העונה הוא היה בינוני, וגם המספרים האלה זה לא משהו מדהים או יוצא דופן), ואין ספק שהוא כרגע לא ראוי לשדרוג של 500 אלף דולר, כמו שפניני לא קיבל את זה אחרי שהיה נפלא אחרי פציעת פרקינס. והוא עוד סיים חוזה, לעומת אוחיון שחתום במכבי.
אם הפרסומים האלה נכונים, אז זה בהחלט חוצפה מצד אוחיון, ואפשר להיפרד ממנו, אלא אם הוא מסכים להישאר, תמורת הארכת חוזה לעוד 2-3 שנים עם 300-350 אלף דולר מקסימום לעונה, או שפשוט יכבד את החוזה הזה
11 יוני 2012, 16:51
asafb96 כתב:Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:[Chen כתב:יוגב אוחיון חתום כביכול... זה לא מבטיח שהוא ישאר כי הוא רוצה שדרוג מה שמכבי לא מסוגלת להציע לו לכן זאת לא טעות לומר שאין כסף בשבילו. וזאת כן אשמת מכבי, הם לא יודעים לכתוב חוזים, ואם כבר אתם טועים בחוזה והשחקן חשוב לכם, תשאו בתוצאות ותשלמו לו את מה שהוא מבקש או שתחתכו אותו ותגמרו עניין. ככה סתם מורחים אותנו.
מה זה ''חתום כביכול''? הוא חתום, נקודה.
בין אם יש לו סעיף יציאה בקיץ הזה או בקיץ הבא לא משנה את העובדה שהוא לא שחקן חופשי
זה שמכבי לא מציעים לו שידרוג זה לא אומר שאין כסף זה אומר שהם פועלים בחוכמה ולא סוגרים שחקן על חוזה גדול בלי שהוא הוכיח את עצמו לאורך זמן..ככה מתנהל מועדון שפוי
אם מכבי יציעו לאוחיון את מה שהוא רוצה זה אומר שהם משלמים לו מליון ברוטו לעונה..NO THANK YOU
מה זה ''תשואו בתוצאות ותשדרו או שתחתכו''? לשחקן יש חוזה, או שיש לו סעיף יציאה או שאין לו
אם אין לו הוא יישאר פה במה שמשלמים שלו והוא יאהב את זה או שהוא עוזב תמורת 200K..מכבי צריכים לחכות להחלטה ולפעול בהתאם ולא לזרוק את עצמם ולעשות מה שבא להם
אני אשאל אותך רק שאלה אחת: מי אשם בזה שיש שגיאות כתיב בחוזה? יוגב?
מי שכתב את החוזה. או שבכלל אין שגיאות כתיב וזה עוד שטות של התקשורת.
אבל מה זה משנה? יש שגיאה, בסדר, פאשלה. ילך, נקבל 200 אלף פיצוי+200 אלף מהשכר שלו, ונביא לפה זר (ולא נצטרך גם לשלם 50% מס, אז בכלל יחסך סכום די גדול). נסתדר יופי בלעדיו. הקטע איתו זה ממש, אבל ממש לא איזה משהו רציני, ולא מה שיהרוס למכבי את העונה. שחקן נחמד מאוד אבל לא סופרסטר, ואפשר בכיף להסתדר בלעדיו. לדעתי הלפרין כרכז מחליף יוכל להסתדר לא פחות טוב ממנו.
חוץ מזה הוא עוד לא עזב
11 יוני 2012, 16:54
11 יוני 2012, 17:09
EulGam05 כתב:חברים, אני לא מבין מה הלחץ, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר
11 יוני 2012, 17:19
11 יוני 2012, 17:31
11 יוני 2012, 17:32
11 יוני 2012, 17:33
yellowaura כתב:jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.
לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.
זה טריקים של יהודים (סליחה על הגזענות), ואני לא אוהב את הרעיון הזה.
אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.
למה אתה חושב שאוחיון פראייר ?
סה"כ אוחיון הפך לפוינט גארד המוביל במכבי ועשה שדרוג רציני ביכולת בזכות הרבה מאמץ. מדובר בשחקן צעיר שתמיד אהבתי את הגישה שלו. שחקן ללא פחד, לא מפונק ועם ראש באדמה. השדרוג שהציעו לו מבייש ואם הוא יכול למה שהוא יחכה עשור בשביל שכר זעום הרי עכשיו הוא עשה את הפריצה. אוחיון הוא לא קדוש של מכבי והוא לא פראייר של אף אחד אם כל הכבוד לשארפ מדובר בזמנים אחרים (וגם שארפ אמר בזמנו שתמורת 1M דולר הוא היה עוזב אבל הוא לא קיבל הצעות טובות לאורך השנים ממקומות אחרים בגלל הגיל והגובה ודברים נוספים). סה"כ אני מאמין שהוא כן רוצה להיות במכבי והוא לא דיבר על סכומים אסטרונומים (או לפחות הוא היה מתפשר באמצע).
אם יש טעות בחוזה זו אשמת ההנהלה שניסחה את החוזה. אני גם אמרתי בזמנו שמכבי עשתה טעות גם לגבי עניין פארגו (היה מקום לסיים את העניין באופן חיובי יותר).
מכבי צריכה להבין שהיא לא יכולה ללכת ראש בקיר עם שחקנים כי זה יוצר לה שם לא טוב וגם פוגע בה מקצועית. הפרסום של מכבי כאילו לא סופרים את מה שאוחיון אומר הוא מוטעה, מכבי הייתה צריכה לסגור את הנושא לפני הבוררות. מאז ש"הבנים של" התחילו לנהל עניינים הגמישות והחכמה שאפיינה את ההנהלה ירדה משמעותית.
אל תשכחו שלא מדובר בשחקנים בעייתיים. מדובר באוחיון ופארגו שהם אחלה אנשים ושחקנים וחבל לשרוף אותם. בעבר מכבי התמודדה בשקט ובאופן חיובי עם שחקנים קשים בהרבה.
בינתיים ההנהלה לא הצליחה לסגור אף שחקן ראשי מלבד סמית' וגם אלה שיש לה בידיים כמו אוחיון היא לא יודעת לשמר כמו שצריך.
מאכזב מאוד, בייחוד לאור העובדה שהתפנה כסף למשל מבורשטיין שמכבי יכלה להקדיש לעניין אוחיון לפחות חלק ממנו.
אגב ברור לי שמכבי יכלו לסגור איתו על סכום סביר. כי הרי תמיד הבקשה הראשונית של השחקן גבוהה בהרבה ואז סוגרים באמצע הבעיה שלאור ההתנהלות של מכבי כנראה יצטרכו לשלם לו עכשיו יותר כדי להשאיר אותו.
11 יוני 2012, 17:35
קודי כתב:פדדרמן דיבר קודם ב- 103 ונשמע כעוס מאוד על אוחיון. כמה דברים חשובים שהוא אמר:
מכבי הציעה לאוחיון שדרוג בשכר של פי 4 או 5 ממה שגלדסטון אמר (הוא דיבר על 30 אלף דולר).
כועס מאוד על אוחיון בגלל שלא בא עם ההצעה וביקש להשתחרר אלא ניסה בדרך משפטית להשתחרר מהחוזה.
אם אוחיון מטפל בנושא דרך עורכי דין אז גם אנחנו וזה המישור בו נעבוד מולו.
אם הוא רוצה ללכת אז שילך, לא איכפת לי.
אין לאוחיון אפשרות להשתחרר מהחוזה בקיץ הזה אלא רק בקיץ הבא. אוחיון מסתמך על טעות בסעיף שמדברת על מועדים בהם הוא צריך להציג חוזה בקבוצה אחרת, אבל נאמר בהסכם במפורש שהוא יכול להשתחרר אך ורק לפני עונת 2012/13.
אם אוחיון ירצה ללכת נדרוש עבורו כמה שנרצה.
איך הסיפור הזה יגמר? לא מעניין אותי.
פדרמן לא רק כועס מאוד אלא כבר לא איכפת לו שאוחיון ילך ונראה לי שנכון להיום אוחיון רחוק מאוד ממכבי.
11 יוני 2012, 17:35
11 יוני 2012, 17:36
yarinsaky כתב:EulGam05 כתב:חברים, אני לא מבין מה הלחץ, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר
אוהד הפועל ?
11 יוני 2012, 17:37
קודי כתב:פדדרמן דיבר קודם ב- 103 ונשמע כעוס מאוד על אוחיון. כמה דברים חשובים שהוא אמר:
מכבי הציעה לאוחיון שדרוג בשכר של פי 4 או 5 ממה שגלדסטון אמר (הוא דיבר על 30 אלף דולר).
כועס מאוד על אוחיון בגלל שלא בא עם ההצעה וביקש להשתחרר אלא ניסה בדרך משפטית להשתחרר מהחוזה.
אין לאוחיון אפשרות להשתחרר מהחוזה בקיץ הזה אלא רק בקיץ הבא. אוחיון מסתמך על טעות בסעיף שמדברת על מועדים בהם הוא צריך להציג חוזה בקבוצה אחרת, אבל נאמר בהסכם במפורש שהוא יכול להשתחרר אך ורק לפני עונת 2012/13.
פדרמן לא רק כועס מאוד אלא כבר לא איכפת לו שאוחיון ילך ונראה לי שנכון להיום אוחיון רחוק מאוד ממכבי.
חנו'ש כתב:כשמכבי שימשה עבור שחקנים מקפצה לנ.ב.א, קיבלתי את זה וראיתי בזה אפילו כבוד למכבי.
כשמכבי הפכה למקפצה לשחקנים לקבוצות הגדולות והעשירות של אירופה, כמו בארסה ופאו, יכלתי להבין, שידרוג כלכלי ועדיין שחקנים נשארים בטופ של אירופה זה לא משהו ששחקן יכול לסרב לו.
אבל כשמכבי הופכת למקפצה לשחקנים בשביל קבוצות כמו קובאן חור כלשהו??? אני מצטערת, אבל את זה אני כבר ממש לא מוכנה לקבל!!
11 יוני 2012, 17:40
11 יוני 2012, 17:41
EulGam05 כתב:yarinsaky כתב:EulGam05 כתב:חברים, אני לא מבין מה הלחץ, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר
אוהד הפועל ?
רק מצטט את פדרמן.
11 יוני 2012, 17:42
yarinsaky כתב:קודי כתב:פדדרמן דיבר קודם ב- 103 ונשמע כעוס מאוד על אוחיון. כמה דברים חשובים שהוא אמר:
אכן, שמעתיי את זה.
אף פעם לא שמעתי אותו כך, נשמע כמו מזרחי בימים היותר צעירים שלו.
שורה תחתונה לדעתי - אוחיון מחוץ למכבי.
11 יוני 2012, 17:42