פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 16:04

דווקא הוא עשה דברים יפים גם מול דיא. אי אפשר לקחת ממנו את הסדרה הזאת, הוא באמת היה מצוין בה וסיפק את הסחורה מעל ומעבר, ב2 צידי המגרש. אבל זה ממש לא מאפשר לו לדרוש שדרוג כזה, בטח ובטח שהוא תחת חוזה

חלה אצלו ירידה אחרי שני משחקים טובים וזה בגלל שהתחילו להתייחס אליו

אני לא לוקחת ממנו כלום אבל נראה לי שהוא מוסיף לעצמו קצת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 16:07

Holiday_Armadillo כתב:
דווקא הוא עשה דברים יפים גם מול דיא. אי אפשר לקחת ממנו את הסדרה הזאת, הוא באמת היה מצוין בה וסיפק את הסחורה מעל ומעבר, ב2 צידי המגרש. אבל זה ממש לא מאפשר לו לדרוש שדרוג כזה, בטח ובטח שהוא תחת חוזה

בסדר, עדיין אני מסתכל על כל הסדרה. סך הכל העמיד מספרים יפים מאוד. 10 נקודות, 4 ריבאונד ו3 אסיסטים. אבל זה כאמור לא אומר שהוא הפך לאיזה כוכב יורוליג (כי רוב העונה הוא היה בינוני, וגם המספרים האלה זה לא משהו מדהים או יוצא דופן), ואין ספק שהוא כרגע לא ראוי לשדרוג של 500 אלף דולר, כמו שפניני לא קיבל את זה אחרי שהיה נפלא אחרי פציעת פרקינס. והוא עוד סיים חוזה, לעומת אוחיון שחתום במכבי.
אם הפרסומים האלה נכונים, אז זה בהחלט חוצפה מצד אוחיון, ואפשר להיפרד ממנו, אלא אם הוא מסכים להישאר, תמורת הארכת חוזה לעוד 2-3 שנים עם 300-350 אלף דולר מקסימום לעונה, או שפשוט יכבד את החוזה הזה
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 11 יוני 2012, 16:16

jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.

לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.
זה טריקים של יהודים (סליחה על הגזענות), ואני לא אוהב את הרעיון הזה.

אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.

למה אתה חושב שאוחיון פראייר ?
סה"כ אוחיון הפך לפוינט גארד המוביל במכבי ועשה שדרוג רציני ביכולת בזכות הרבה מאמץ. מדובר בשחקן צעיר שתמיד אהבתי את הגישה שלו. שחקן ללא פחד, לא מפונק ועם ראש באדמה. השדרוג שהציעו לו מבייש ואם הוא יכול למה שהוא יחכה עשור בשביל שכר זעום הרי עכשיו הוא עשה את הפריצה. אוחיון הוא לא קדוש של מכבי והוא לא פראייר של אף אחד אם כל הכבוד לשארפ מדובר בזמנים אחרים (וגם שארפ אמר בזמנו שתמורת 1M דולר הוא היה עוזב אבל הוא לא קיבל הצעות טובות לאורך השנים ממקומות אחרים בגלל הגיל והגובה ודברים נוספים). סה"כ אני מאמין שהוא כן רוצה להיות במכבי והוא לא דיבר על סכומים אסטרונומים (או לפחות הוא היה מתפשר באמצע).
אם יש טעות בחוזה זו אשמת ההנהלה שניסחה את החוזה. אני גם אמרתי בזמנו שמכבי עשתה טעות גם לגבי עניין פארגו (היה מקום לסיים את העניין באופן חיובי יותר).
מכבי צריכה להבין שהיא לא יכולה ללכת ראש בקיר עם שחקנים כי זה יוצר לה שם לא טוב וגם פוגע בה מקצועית. הפרסום של מכבי כאילו לא סופרים את מה שאוחיון אומר הוא מוטעה, מכבי הייתה צריכה לסגור את הנושא לפני הבוררות. מאז ש"הבנים של" התחילו לנהל עניינים הגמישות והחכמה שאפיינה את ההנהלה ירדה משמעותית.
אל תשכחו שלא מדובר בשחקנים בעייתיים. מדובר באוחיון ופארגו שהם אחלה אנשים ושחקנים וחבל לשרוף אותם. בעבר מכבי התמודדה בשקט ובאופן חיובי עם שחקנים קשים בהרבה.
בינתיים ההנהלה לא הצליחה לסגור אף שחקן ראשי מלבד סמית' וגם אלה שיש לה בידיים כמו אוחיון היא לא יודעת לשמר כמו שצריך.

מאכזב מאוד, בייחוד לאור העובדה שהתפנה כסף למשל מבורשטיין שמכבי יכלה להקדיש לעניין אוחיון לפחות חלק ממנו.

אגב ברור לי שמכבי יכלו לסגור איתו על סכום סביר. כי הרי תמיד הבקשה הראשונית של השחקן גבוהה בהרבה ואז סוגרים באמצע הבעיה שלאור ההתנהלות של מכבי כנראה יצטרכו לשלם לו עכשיו יותר כדי להשאיר אותו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 11 יוני 2012, 16:36

תפוז:
"יוגב אוחיון חתם אתמול בלילה בקובאן!!!לדעתי זה יפורסם בקרוב"

ואילו הגמד מכחיש:
"ההודעה לגבי אוחיון וקובאן לראשי הקבוצה הרוסית.הם מכחישים וצפויים בקרוב להוציא הודעה על כך"
~BenTom~

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 16:37

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בסדר, עדיין אני מסתכל על כל הסדרה. סך הכל העמיד מספרים יפים מאוד. 10 נקודות, 4 ריבאונד ו3 אסיסטים. אבל זה כאמור לא אומר שהוא הפך לאיזה כוכב יורוליג (כי רוב העונה הוא היה בינוני, וגם המספרים האלה זה לא משהו מדהים או יוצא דופן), ואין ספק שהוא כרגע לא ראוי לשדרוג של 500 אלף דולר, כמו שפניני לא קיבל את זה אחרי שהיה נפלא אחרי פציעת פרקינס. והוא עוד סיים חוזה, לעומת אוחיון שחתום במכבי.
אם הפרסומים האלה נכונים, אז זה בהחלט חוצפה מצד אוחיון, ואפשר להיפרד ממנו, אלא אם הוא מסכים להישאר, תמורת הארכת חוזה לעוד 2-3 שנים עם 300-350 אלף דולר מקסימום לעונה, או שפשוט יכבד את החוזה הזה

אני מככימה, בלי קשר לתחת חוזה או לא. שדרוג ל-300 יפה מאד לדעתי בשלב הזה. 500 ? - ממש ממש לא, וזו חוצפה לדרוש כזה סכום (לאור מה שקיבל ואחרי עונה אחת).
ההתפתחות איתו לא פחות מהזויה.
הוא פועל הפוך מכל מה שהוא שידר במהלך העונה. וזה לא מסתדר לי.
שנים דיברו על הפוטנציאל שלו, וההגעה למכבי (שזו בד"כ פסגת השאיפות של השחקן הישראלי) הייתה הגשמת חלום עבורו. לא היה מאושר ממנו (לפחות כך התבטא).
מה קרה פתאם ?
הוא רואה רק דולרים ויורו מול העיניים ?...מצטערת, זה פשוט לא מסתדר.
הוא גם אמר פעם שהוא מעדיף לקבל פחות כסף ויותר דקות, וזה כן מסתדר עם הרצון שלו להמשיך ולהתקדם ולהתפתח מקצועית.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 16:51

asafb96 כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:[
Chen כתב:יוגב אוחיון חתום כביכול... זה לא מבטיח שהוא ישאר כי הוא רוצה שדרוג מה שמכבי לא מסוגלת להציע לו לכן זאת לא טעות לומר שאין כסף בשבילו. וזאת כן אשמת מכבי, הם לא יודעים לכתוב חוזים, ואם כבר אתם טועים בחוזה והשחקן חשוב לכם, תשאו בתוצאות ותשלמו לו את מה שהוא מבקש או שתחתכו אותו ותגמרו עניין. ככה סתם מורחים אותנו.

מה זה ''חתום כביכול''? הוא חתום, נקודה.
בין אם יש לו סעיף יציאה בקיץ הזה או בקיץ הבא לא משנה את העובדה שהוא לא שחקן חופשי
זה שמכבי לא מציעים לו שידרוג זה לא אומר שאין כסף זה אומר שהם פועלים בחוכמה ולא סוגרים שחקן על חוזה גדול בלי שהוא הוכיח את עצמו לאורך זמן..ככה מתנהל מועדון שפוי
אם מכבי יציעו לאוחיון את מה שהוא רוצה זה אומר שהם משלמים לו מליון ברוטו לעונה..NO THANK YOU

מה זה ''תשואו בתוצאות ותשדרו או שתחתכו''? לשחקן יש חוזה, או שיש לו סעיף יציאה או שאין לו
אם אין לו הוא יישאר פה במה שמשלמים שלו והוא יאהב את זה או שהוא עוזב תמורת 200K..מכבי צריכים לחכות להחלטה ולפעול בהתאם ולא לזרוק את עצמם ולעשות מה שבא להם

אני אשאל אותך רק שאלה אחת: מי אשם בזה שיש שגיאות כתיב בחוזה? יוגב?

מי שכתב את החוזה. או שבכלל אין שגיאות כתיב וזה עוד שטות של התקשורת.
אבל מה זה משנה? יש שגיאה, בסדר, פאשלה. ילך, נקבל 200 אלף פיצוי+200 אלף מהשכר שלו, ונביא לפה זר (ולא נצטרך גם לשלם 50% מס, אז בכלל יחסך סכום די גדול). נסתדר יופי בלעדיו. הקטע איתו זה ממש, אבל ממש לא איזה משהו רציני, ולא מה שיהרוס למכבי את העונה. שחקן נחמד מאוד אבל לא סופרסטר, ואפשר בכיף להסתדר בלעדיו. לדעתי הלפרין כרכז מחליף יוכל להסתדר לא פחות טוב ממנו.
חוץ מזה הוא עוד לא עזב

" השאלה אם זו " פאשלה" , כהגדרתך, שמעידה על משהוא לקוי בהתנהלות או משהוא מקרי.

הנה עוד משהוא שאולי היה פאשלה :
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2540697

אני מאוד מקווה ששמעון עדיין מעורב במה שקורה במכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 יוני 2012, 16:54

חברים, אני לא מבין מה הלחץ, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר :D
EulGam05

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 17:09

EulGam05 כתב:חברים, אני לא מבין מה הלחץ, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר :D

אוהד הפועל ? :o
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 17:19

יש יותר מידי פרסומים על ביטוח לאחרונה, הביטוח של הנדריקס, של בורשטיין ועכשיו גם של סופו. עוד דבר שלא יודעים להתעסק איתו כנראה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 17:31

כשמכבי שימשה עבור שחקנים מקפצה לנ.ב.א, קיבלתי את זה וראיתי בזה אפילו כבוד למכבי.
כשמכבי הפכה למקפצה לשחקנים לקבוצות הגדולות והעשירות של אירופה, כמו בארסה ופאו, יכלתי להבין, שידרוג כלכלי ועדיין שחקנים נשארים בטופ של אירופה זה לא משהו ששחקן יכול לסרב לו.
אבל כשמכבי הופכת למקפצה לשחקנים בשביל קבוצות כמו קובאן חור כלשהו??? אני מצטערת, אבל את זה אני כבר ממש לא מוכנה לקבל!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 17:32

פדדרמן דיבר קודם ב- 103 ונשמע כעוס מאוד על אוחיון. כמה דברים חשובים שהוא אמר:
מכבי הציעה לאוחיון שדרוג בשכר של פי 4 או 5 ממה שגלדסטון אמר (הוא דיבר על 30 אלף דולר).
כועס מאוד על אוחיון בגלל שלא בא עם ההצעה וביקש להשתחרר אלא ניסה בדרך משפטית להשתחרר מהחוזה.
אם אוחיון מטפל בנושא דרך עורכי דין אז גם אנחנו וזה המישור בו נעבוד מולו.
אם הוא רוצה ללכת אז שילך, לא איכפת לי.
אין לאוחיון אפשרות להשתחרר מהחוזה בקיץ הזה אלא רק בקיץ הבא. אוחיון מסתמך על טעות בסעיף שמדברת על מועדים בהם הוא צריך להציג חוזה בקבוצה אחרת, אבל נאמר בהסכם במפורש שהוא יכול להשתחרר אך ורק לפני עונת 2012/13.
אם אוחיון ירצה ללכת נדרוש עבורו כמה שנרצה.
איך הסיפור הזה יגמר? לא מעניין אותי.

פדרמן לא רק כועס מאוד אלא כבר לא איכפת לו שאוחיון ילך ונראה לי שנכון להיום אוחיון רחוק מאוד ממכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי gandya » 11 יוני 2012, 17:33

yellowaura כתב:
jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.

לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.
זה טריקים של יהודים (סליחה על הגזענות), ואני לא אוהב את הרעיון הזה.

אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.

למה אתה חושב שאוחיון פראייר ?
סה"כ אוחיון הפך לפוינט גארד המוביל במכבי ועשה שדרוג רציני ביכולת בזכות הרבה מאמץ. מדובר בשחקן צעיר שתמיד אהבתי את הגישה שלו. שחקן ללא פחד, לא מפונק ועם ראש באדמה. השדרוג שהציעו לו מבייש ואם הוא יכול למה שהוא יחכה עשור בשביל שכר זעום הרי עכשיו הוא עשה את הפריצה. אוחיון הוא לא קדוש של מכבי והוא לא פראייר של אף אחד אם כל הכבוד לשארפ מדובר בזמנים אחרים (וגם שארפ אמר בזמנו שתמורת 1M דולר הוא היה עוזב אבל הוא לא קיבל הצעות טובות לאורך השנים ממקומות אחרים בגלל הגיל והגובה ודברים נוספים). סה"כ אני מאמין שהוא כן רוצה להיות במכבי והוא לא דיבר על סכומים אסטרונומים (או לפחות הוא היה מתפשר באמצע).
אם יש טעות בחוזה זו אשמת ההנהלה שניסחה את החוזה. אני גם אמרתי בזמנו שמכבי עשתה טעות גם לגבי עניין פארגו (היה מקום לסיים את העניין באופן חיובי יותר).
מכבי צריכה להבין שהיא לא יכולה ללכת ראש בקיר עם שחקנים כי זה יוצר לה שם לא טוב וגם פוגע בה מקצועית. הפרסום של מכבי כאילו לא סופרים את מה שאוחיון אומר הוא מוטעה, מכבי הייתה צריכה לסגור את הנושא לפני הבוררות. מאז ש"הבנים של" התחילו לנהל עניינים הגמישות והחכמה שאפיינה את ההנהלה ירדה משמעותית.
אל תשכחו שלא מדובר בשחקנים בעייתיים. מדובר באוחיון ופארגו שהם אחלה אנשים ושחקנים וחבל לשרוף אותם. בעבר מכבי התמודדה בשקט ובאופן חיובי עם שחקנים קשים בהרבה.
בינתיים ההנהלה לא הצליחה לסגור אף שחקן ראשי מלבד סמית' וגם אלה שיש לה בידיים כמו אוחיון היא לא יודעת לשמר כמו שצריך.

מאכזב מאוד, בייחוד לאור העובדה שהתפנה כסף למשל מבורשטיין שמכבי יכלה להקדיש לעניין אוחיון לפחות חלק ממנו.

אגב ברור לי שמכבי יכלו לסגור איתו על סכום סביר. כי הרי תמיד הבקשה הראשונית של השחקן גבוהה בהרבה ואז סוגרים באמצע הבעיה שלאור ההתנהלות של מכבי כנראה יצטרכו לשלם לו עכשיו יותר כדי להשאיר אותו.

מי אמר שיש טעות בחוזה? אתה? הסוכן של יוגב אוחיון? התיקשורת? אין לך שום מושג האם יש טעות בחוזה, או לא. אם מכבי חושבת שאין, ויש החלטה ללכת לבוררות אז זה מה שיהיה. מכבי לא צריכה "לשרוף קשרים", חמוד אתה, מכבי זה עסק כלכלי קודם כל, יש חוזה וחוזה צריך לכבד, היו שחקנים מושתנים לפני פארגו(שעוד מאת יחזור לאירופה), ולפני יוגב שחושב שמגיעה לו "הכפלה בחוזה", אם יש פאק בחוזה אז מי שאשם צריך לתת את הדין, כרגע כל נושא "הטעות בחוזה" זה לא יותר מסתם שמועות צהובות, ואם אכן מדובר בשמועות יתכבד נא אוחין להישאר כאן בסכום שחתם עליו(או לשלם כפי שיוחלט בבוררות), אין דבר כזה "מגיעה" בביזנס, יש הזדמנויות וחוזים, כך זה בעולם(האמתי), כל הכבוד לבורשטיין ששיחק כאן בסכומים שאין להם כל הצדקה, מכבי תמיד משלמת לשחקן עד הפרוטה האחרונה בחוזה, גם כאשר היא מרוויחה מכך, וגם כאשר שחקן כמו פרקינס נדפק, אילו החיים גבר.
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 17:35

קודי כתב:פדדרמן דיבר קודם ב- 103 ונשמע כעוס מאוד על אוחיון. כמה דברים חשובים שהוא אמר:
מכבי הציעה לאוחיון שדרוג בשכר של פי 4 או 5 ממה שגלדסטון אמר (הוא דיבר על 30 אלף דולר).
כועס מאוד על אוחיון בגלל שלא בא עם ההצעה וביקש להשתחרר אלא ניסה בדרך משפטית להשתחרר מהחוזה.
אין לאוחיון אפשרות להשתחרר מהחוזה בקיץ הזה אלא רק בקיץ הבא. אוחיון מסתמך על טעות בסעיף שמדברת על מועדים בהם הוא צריך להציג חוזה בקבוצה אחרת, אבל נאמר בהסכם במפורש שהוא יכול להשתחרר אך ורק לפני עונת 2012/13.

פדרמן לא רק כועס מאוד אלא כבר לא איכפת לו שאוחיון ילך ונראה לי שנכון להיום אוחיון רחוק מאוד ממכבי.

אכן, שמעתיי את זה.
אף פעם לא שמעתי אותו כך, נשמע כמו מזרחי בימים היותר צעירים שלו.

שורה תחתונה לדעתי - אוחיון מחוץ למכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 17:35

חוצפן קטן, פשוט חוצפן שישבור רגל ואני ממש לא מאחל לו בהצלחה..
(משחק מילים)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 יוני 2012, 17:36

yarinsaky כתב:

רק מצטט את פדרמן.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 17:37

קודי כתב:פדדרמן דיבר קודם ב- 103 ונשמע כעוס מאוד על אוחיון. כמה דברים חשובים שהוא אמר:

על זה בדיוק דיברתי
פדרמן כועס מאוד ובצדק
הוא לקח את אוחיון תחתיו כמו בן והוא נתן לו הבטחה אישית שהוא ישחק ועכשיו אוחיון יורק לו בפנים
לא רק שהוא רוצה לעזוב הוא גם לא בא ''כמו גבר'' ואמר את זה למועדון אלא שלח את עורכי הדין שלו
אני לגמרי מבינה את הזעם של פדרמן שבעיקר מרגיש פגוע מזה שהוא נתן המון גיבוי לאוחיון גם לפני וגם אחרי העונה ואוחין במעשים שלו בעצם אומר שהוא לא מעריך את זה בשיט

מזכיר לי טיפה את שמעון בעניין הלפרין ואולי' שהוא אמ לערוץ הספורט ''שהלפרין לא יספר כאילו אולי' פנו אליו, אנחנו לא טיפשים'' כרמז לזה שהוא יודע שהלפרין רצה החוצה

חנו'ש כתב:כשמכבי שימשה עבור שחקנים מקפצה לנ.ב.א, קיבלתי את זה וראיתי בזה אפילו כבוד למכבי.
כשמכבי הפכה למקפצה לשחקנים לקבוצות הגדולות והעשירות של אירופה, כמו בארסה ופאו, יכלתי להבין, שידרוג כלכלי ועדיין שחקנים נשארים בטופ של אירופה זה לא משהו ששחקן יכול לסרב לו.
אבל כשמכבי הופכת למקפצה לשחקנים בשביל קבוצות כמו קובאן חור כלשהו??? אני מצטערת, אבל את זה אני כבר ממש לא מוכנה לקבל!!

מישהו עדיין זוכר את זה שאחרי משחק הגמר אוחיון אמר ''אני נשאר, אני נאמן''? כמשפט זה נשמע נהדר אבל מי ששמע את זה יכול היה לזהות איזשהי הצתפלחות בקול שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 17:40

לגבי הלפרין, דווקאפדרמן ציין אתההבדל בי שני המקרים ואמר שיותם הגיע ליהם כמו גבר (יותם?!) ושאל אותם מה לעשות וביחד הם עשו מהשטוב ליום ומה שטוב למכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 17:41

EulGam05 כתב:
yarinsaky כתב:

רק מצטט את פדרמן.

ברור, לא חשבתי אחרת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי gandya » 11 יוני 2012, 17:42

yarinsaky כתב:

אכן, שמעתיי את זה.
אף פעם לא שמעתי אותו כך, נשמע כמו מזרחי בימים היותר צעירים שלו.

שורה תחתונה לדעתי - אוחיון מחוץ למכבי.

בעקבות הדברים הללו אני לא רואה את יוגב משחק יותר עבור מכבי..
gandya

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 17:42

יוגב נאמן לסניף הבנק שלו. מדהים שמכבי הציעה לו שדרוג של 75 אחוז (לאזור 350 אלף דולר) וזה לא הספיק לו. מבחינתי הוא יכול ללכת כבר עכשיו, רק שיחזור העונה לפחות לביקור אחד בהיכל, כי יהיה לקהל משהו לומר לו.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים