חביב אורנג'ד כתב:yellowaura כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין איך אנשים רוצים גם שמחירי המנויים ירדו וגם שבד בבד, התקציב יעלה. מישהו חשב מאיפה יביאו את הכסף? מישהו באמת חושב שאי-קניית המנויים תגרום לתקציב לזנק? סביר להניח שיקרה בדיוק להפך.
בכל אופן, מה שקרה ב2003 היה חד-פעמי. מכבי לא תמכור את זכויות השידור שלה באותם סכומים כמו שאז ונכון לעכשיו, היא גם לא תארח את הפיינל-פור בעונה הקרובה וכנראה שגם לא בשנים הבאות. מה שהיה היה וגם כך מדובר על מקרה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
אחרי שהבנו שמדובר באירוע שכבר לא יחזור והבענו את כאבנו על כך שמכבי לא תביא שחקנים במליוני דולרים, אפשר לחזור לנושא.
ברשותכם, דברו על מלפפונים ולא על התקציב.
גודל המלפפונים = גודל התקציב
אגב אנשים לא התחילו בתלונות על המנויים אלא שבניגוד למה שאמרת התקציב לא עולה.
אי קניית המנויים תעשה רק טוב למכבי (פחות טוב למרוויחי המשכורות בהנהלה, לבנים של ולגורפי הדיבידנדים). ההנהלה תבין שהיא צריכה להתאמץ תקציבית ותעמיד קבוצה ראויה יותר.
אז מה אתה מציע? שנחרים את קניית המנויים ואז ההנהלה באורח פלא תזניק את התקציב לכמו שהיה ב2003?
מה שמבדיל בין מכבי לשחקן כמו מקקאלב זה בסה"כ חרם מנויים?
אני מבין שהנחת היסוד שלך היא שהתקציב לא יעלה כי ההנלה לא עושה כלום וכלל לא מעוניינת בהגדלת התקציב.
אם כן, ההפך הוא הנכון, להנהלה יש בדיוק את אותו אינטרס שהתציב יגדל.
זה לא מצליח? אין הרבה מה לעשות. גם בהנחה וחרם המנויים יצבור תאוצה, אני בספק אם זה מה שיגדיל את את התקציב וגם אם זה יגדיל, זה יהיה באופן מאוד זניח.
אני לא חושב שיש בעיה של תקציב. יש כרגע בעיה של התנהלות כללית בנושא בניית הקבוצה.
הרי מכבי יכולה להחתים שחקנים של 500-600K וגם של מליון. לא רוצים לבנות קבוצה עם שחקנים בעלות של למעלה ממליון? סבבה, אז תבנו קבוצה עם זרים
זולים יותר. אבל מצב שבו ישנם רק 2 שחקנים חתומים הרמטית, ורק 5 שבסבירות גבוהה יחסית יילבשו צהוב בעונה הבאה, הוא לא מצב כ"כ טוב.
מילא ה-5 האלה היו הלב והבסיס של הקבוצה, אבל מדובר בסה"כ בשחקנים המשניים יותר בסגל.