ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 13:41

חביב אורנג'ד כתב:
yellowaura כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין איך אנשים רוצים גם שמחירי המנויים ירדו וגם שבד בבד, התקציב יעלה. מישהו חשב מאיפה יביאו את הכסף? מישהו באמת חושב שאי-קניית המנויים תגרום לתקציב לזנק? סביר להניח שיקרה בדיוק להפך.
בכל אופן, מה שקרה ב2003 היה חד-פעמי. מכבי לא תמכור את זכויות השידור שלה באותם סכומים כמו שאז ונכון לעכשיו, היא גם לא תארח את הפיינל-פור בעונה הקרובה וכנראה שגם לא בשנים הבאות. מה שהיה היה וגם כך מדובר על מקרה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

אחרי שהבנו שמדובר באירוע שכבר לא יחזור והבענו את כאבנו על כך שמכבי לא תביא שחקנים במליוני דולרים, אפשר לחזור לנושא.
ברשותכם, דברו על מלפפונים ולא על התקציב.

גודל המלפפונים = גודל התקציב

אגב אנשים לא התחילו בתלונות על המנויים אלא שבניגוד למה שאמרת התקציב לא עולה.
אי קניית המנויים תעשה רק טוב למכבי (פחות טוב למרוויחי המשכורות בהנהלה, לבנים של ולגורפי הדיבידנדים). ההנהלה תבין שהיא צריכה להתאמץ תקציבית ותעמיד קבוצה ראויה יותר.

אז מה אתה מציע? שנחרים את קניית המנויים ואז ההנהלה באורח פלא תזניק את התקציב לכמו שהיה ב2003?
מה שמבדיל בין מכבי לשחקן כמו מקקאלב זה בסה"כ חרם מנויים?

אני מבין שהנחת היסוד שלך היא שהתקציב לא יעלה כי ההנלה לא עושה כלום וכלל לא מעוניינת בהגדלת התקציב.
אם כן, ההפך הוא הנכון, להנהלה יש בדיוק את אותו אינטרס שהתציב יגדל.
זה לא מצליח? אין הרבה מה לעשות. גם בהנחה וחרם המנויים יצבור תאוצה, אני בספק אם זה מה שיגדיל את את התקציב וגם אם זה יגדיל, זה יהיה באופן מאוד זניח.

אני לא חושב שיש בעיה של תקציב. יש כרגע בעיה של התנהלות כללית בנושא בניית הקבוצה.
הרי מכבי יכולה להחתים שחקנים של 500-600K וגם של מליון. לא רוצים לבנות קבוצה עם שחקנים בעלות של למעלה ממליון? סבבה, אז תבנו קבוצה עם זרים
זולים יותר. אבל מצב שבו ישנם רק 2 שחקנים חתומים הרמטית, ורק 5 שבסבירות גבוהה יחסית יילבשו צהוב בעונה הבאה, הוא לא מצב כ"כ טוב.
מילא ה-5 האלה היו הלב והבסיס של הקבוצה, אבל מדובר בסה"כ בשחקנים המשניים יותר בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 13:50

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yellowaura כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין איך אנשים רוצים גם שמחירי המנויים ירדו וגם שבד בבד, התקציב יעלה. מישהו חשב מאיפה יביאו את הכסף? מישהו באמת חושב שאי-קניית המנויים תגרום לתקציב לזנק? סביר להניח שיקרה בדיוק להפך.
בכל אופן, מה שקרה ב2003 היה חד-פעמי. מכבי לא תמכור את זכויות השידור שלה באותם סכומים כמו שאז ונכון לעכשיו, היא גם לא תארח את הפיינל-פור בעונה הקרובה וכנראה שגם לא בשנים הבאות. מה שהיה היה וגם כך מדובר על מקרה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

אחרי שהבנו שמדובר באירוע שכבר לא יחזור והבענו את כאבנו על כך שמכבי לא תביא שחקנים במליוני דולרים, אפשר לחזור לנושא.
ברשותכם, דברו על מלפפונים ולא על התקציב.

גודל המלפפונים = גודל התקציב

אגב אנשים לא התחילו בתלונות על המנויים אלא שבניגוד למה שאמרת התקציב לא עולה.
אי קניית המנויים תעשה רק טוב למכבי (פחות טוב למרוויחי המשכורות בהנהלה, לבנים של ולגורפי הדיבידנדים). ההנהלה תבין שהיא צריכה להתאמץ תקציבית ותעמיד קבוצה ראויה יותר.

אז מה אתה מציע? שנחרים את קניית המנויים ואז ההנהלה באורח פלא תזניק את התקציב לכמו שהיה ב2003?
מה שמבדיל בין מכבי לשחקן כמו מקקאלב זה בסה"כ חרם מנויים?

אני מבין שהנחת היסוד שלך היא שהתקציב לא יעלה כי ההנלה לא עושה כלום וכלל לא מעוניינת בהגדלת התקציב.
אם כן, ההפך הוא הנכון, להנהלה יש בדיוק את אותו אינטרס שהתציב יגדל.
זה לא מצליח? אין הרבה מה לעשות. גם בהנחה וחרם המנויים יצבור תאוצה, אני בספק אם זה מה שיגדיל את את התקציב וגם אם זה יגדיל, זה יהיה באופן מאוד זניח.

אני לא חושב שיש בעיה של תקציב. יש כרגע בעיה של התנהלות כללית בנושא בניית הקבוצה.
הרי מכבי יכולה להחתים שחקנים של 500-600K וגם של מליון. לא רוצים לבנות קבוצה עם שחקנים בעלות של למעלה ממליון? סבבה, אז תבנו קבוצה עם זרים
זולים יותר. אבל מצב שבו ישנם רק 2 שחקנים חתומים הרמטית, ורק 5 שבסבירות גבוהה יחסית יילבשו צהוב בעונה הבאה, הוא לא מצב כ"כ טוב.
מילא ה-5 האלה היו הלב והבסיס של הקבוצה, אבל מדובר בסה"כ בשחקנים המשניים יותר בסגל.

שתי נקודות:
1 - במה ההנהלה אשמה בכל זה? האם זו רק היא שהביאה לחוסר ההמשכיות? גם ככה מפילים פה את התיק על ההנהלה רק באי-השארותם של הנדריקס ולנגפורד, אז איך באי-השארותם של שאר השחקנים גם ההנהלה אשמה?

2- במה המצב עכשיו כ"כ שונה ממה שהיה בעבר? ב2008 עשינו מהפכה עצומה בסגל וכן גם בקיץ של 2003. בקיץ של 98 היו למכבי בדיוק 4 שחקנים חתומים לעונה שאחרי, שזה אפילו פחות ממה שיש עכשיו.

בשורה התחתונה ועם כל זה שהמצב גרוע, אין שום דבר שונה או חדש במצב שונצר עכשיו.
מכבי נשארה קבוצה עם תקציב יחסית נמוך לגדולות של אירופה (והעונה, למרות הקיצוצים, הוא אפילו יותר גבוה ממה שהיה בעבר) שנוטה להחליף את סגלה לעיתים קרובות.
אז רוצים בכוח להשוות את הקבוצה הזו למה שהיה ב2003? אז רצוי שנפנים שמה שהיה אז היה אירוע נדיר מאוד וכנראה, חד-פעמי.
בשנים שאחרי כמו גם, בשנים שאחרי, המצב לא היה שונה בהרבה ממה שהוא עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 13:55

חביב, נראה לי שיוני מדבר על משהו אחר.
לא על זה שגם השנה אין המשכיות (שברובה נגרמת מהחוזים המוזרים עם האופציות, אבל לא נכנס לזה), אלא לעובדה שבניית הקבוצה התחילה בערך מאז שנגמרה עונת היורוליג ועדיין כל מה שהוחתם עד כה זה 2 שחקנים שהם אפילו לא אמורים להיות הכוכבים של הקבוצה (ואחד אפילו לא חתם אלא רק סיכם) בעוד ששחקנים שמכבי כן היתה מעוניינת בהם (ואני מניחה שהיו עד כה כבר לא מעט כאלו) המו"מ איתם נמרח עד אין קץ, עד שבסוף הוא מפוצץ כך שכרגע יש רק עזיבות ובלי הגעות חדשות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 14:03

חנו'ש כתב:חביב, נראה לי שיוני מדבר על משהו אחר.
לא על זה שגם השנה אין המשכיות (שברובה נגרמת מהחוזים המוזרים עם האופציות, אבל לא נכנס לזה), אלא לעובדה שבניית הקבוצה התחילה בערך מאז שנגמרה עונת היורוליג ועדיין כל מה שהוחתם עד כה זה 2 שחקנים שהם אפילו לא אמורים להיות הכוכבים של הקבוצה (ואחד אפילו לא חתם אלא רק סיכם) בעוד ששחקנים שמכבי כן היתה מעוניינת בהם (ואני מניחה שהיו עד כה כבר לא מעט כאלו) המו"מ איתם נמרח עד אין קץ, עד שבסוף הוא מפוצץ כך שכרגע יש רק עזיבות ובלי הגעות חדשות.

וגם בזה ההנהלה אשמה?
מכבי כיוונה לשחקנים מאוד יקרים בתחילת הקיץ וסביר להניח שהמו"מ עמם הוא לא דבר קל והם לא יבואו לכאן כ"כ מהר.
כמו כן, מכבי מחכה להחלטתו של לגנפורד, שאם יחתום, יהיה השחקן היקר ביותר בסגל (ומן היקרים ביותר אי-פעם במכבי) ולכן, כנראה שלא ניתן להשלים את בניית הסגל ללא החלטתו.

יחד עם זאת, מכבי כבר הביאה שני שחקנים חדשים, סיכמה עקרונית עם יותם הלפרין (שגם בגזרתו מכבי תצטרך לחכות עד להחלטת רשויות המס) ולצד זאת, אנחנו גם שומעים על מגעים עם שחקנים כמו טיוס ולנדסברג ואפילו הגיעה שמועה שעד יום ראשון הקרוב יחתום כאן "שם גדול".

סה"כ, קצב התנהלותה של מכבי תחת הנסיבות שצצו בקיץ עד כה, הוא בהחלט סביר.
יש עוד הרבה עבודה לעשות, אבל יש גם עוד הרבה זמן לבצע אותה.
אני מניח שלאחר שהמצב עם לנגפורד והלפרין יתבהר (ולא יקח לזה יותר מעשרה ימים), נדע פחות או יותר איך תראה הקבוצה.
הכל גם יכול להשתנות תוך משהו כמו שבוע עד שבועיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 14:06

פסדר, מה שתגיד...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 14:16

חביב צודק - הכל טוב, בניית הקבוצה נהדרת ואם יש בעיות אז הן באשמתנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 14:28

קודי כתב:חביב צודק - הכל טוב, בניית הקבוצה נהדרת ואם יש בעיות אז הן באשמתנו.

אולי באשמתך, אני מתנערת מכל אחריות!! :tongue4
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 14:30

חביב אורנג'ד כתב:מכבי כיוונה לשחקנים מאוד יקרים בתחילת הקיץ וסביר להניח שהמו"מ עמם הוא לא דבר קל והם לא יבואו לכאן כ"כ מהר.
כמו כן, מכבי מחכה להחלטתו של לגנפורד, שאם יחתום, יהיה השחקן היקר ביותר בסגל (ומן היקרים ביותר אי-פעם במכבי) ולכן, כנראה שלא ניתן להשלים את בניית הסגל ללא החלטתו.

יחד עם זאת, מכבי כבר הביאה שני שחקנים חדשים, סיכמה עקרונית עם יותם הלפרין (שגם בגזרתו מכבי תצטרך לחכות עד להחלטת רשויות המס) ולצד זאת, אנחנו גם שומעים על מגעים עם שחקנים כמו טיוס ולנדסברג ואפילו הגיעה שמועה שעד יום ראשון הקרוב יחתום כאן "שם גדול".

מי הם אותם שחקנים "מאוד יקרים"? מאריץ? זה שישב שנתיים על הספסל של אוברדוביץ, ובשנה האחרונה מודבר היה בקבוצה ללא הרבה תחרות באזור הצבע. 900K והכוכב העולה היה כאן במכבי שנה הבאה(לא שאני בטוח עד כמה הוא עדיין שחקן חי, בשלב הזה של הקריירה), למי עוד פרט אליו כוונו?
לאנגפורד הוא אחד השחקנים הייקרים בתולדות המועדון?

כנראה ש"הבעיה" היא אצלך, אתה עדיין חי בתחילת שנות ה2000, לנגפורד הוא שחקן נחמד, ממש לא מדובר בשחקן על, לא במה שהוא נותן, וגם לא במשכורת שהוא צפוי לקבל, היום משכורת של שחקן מאוד יקר ביורוליג זה משהו בסביבות ה2M דולר לעונה(ואני לא מדבר על קרלינקו, שזו ליגה בפני עצמה של שחקנים), משכורת של מליון דולר, זה נחשב משכורת ממוצעת לגמרי(ואף מתחת לכך) עבור שחקן שנחשב משהו ביורוליג.
gandya

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 14:37

gandya כתב:
חביב אורנג'ד כתב:מכבי כיוונה לשחקנים מאוד יקרים בתחילת הקיץ וסביר להניח שהמו"מ עמם הוא לא דבר קל והם לא יבואו לכאן כ"כ מהר.

מי הם אותם שחקנים "מאוד יקרים"? מאריץ? זה שישב שנתיים על הספסל של אוברדוביץ, ובשנה האחרונה מודבר היה בקבוצה ללא הרבה תחרות באזור הצבע. 900K והכוכב העולה היה כאן במכבי שנה הבאה(לא שאני בטוח עד כמה הוא עדיין שחקן חי, בשלב הזה של הקריירה), למי עוד פרט אליו כוונו?
לאנגפורד הוא אחד השחקנים הייקרים בתולדות המועדון?

כנראה ש"הבעיה" היא אצלך, אתה עדיין חי בתחילת שנות ה2000, לנגפורד הוא שחקן נחמד, ממש לא מדובר בשחקן על, לא במה שהוא נותן, וגם לא במשכורת שהוא צפוי לקבל, היום משכורת של שחקן מאוד יקר ביורוליג זה משהו בסביבות ה2M דולר לעונה(ואני לא מדבר על קרלינקו, שזו ליגה בפני עצמה של שחקנים), משכורת של מליון דולר, זה נחשב משכורת ממוצעת לגמרי(ואף מתחת לכך) עבור שחקן שנחשב משהו ביורוליג.

קודם כל כן, לנגפורד הוא אחד השחקנים היקרים בתולדות המועדון.
1.1 מליון דולר, זה הוא החוזה הרביעי או החמישי בגדולו שקיבל אי-פעם שחקן במכבי.

שנית, אני לא חושב שהבעיה עם מאריץ' וויוקאס זה רק המחיר. שניהם שחקנים שמעדיפים (כל אחת מסיבותיו) לא לחתום כרגע במכבי ומחכים לראות איך הקיץ יתפתח. חוץ מזה, ביחס ליכולת של מכבי, הם די יקרים.

שלישית, אין מה לעשות, למכבי אין תקציב גדול ועם החתמה כמו זו של לנגפורד קשה לה להתמודד.
זה מצב, אין כאן אשמים ואין על מה לבכות. גם לאולימפיאקוס קשה עם החתמות בסדר הגודל הזה.

בנוגע ללנגפורד, אני ממש לא מתלהב מההתנהלות שלו ומהדרך בה הוא מורח את מכבי.
מצדי, שמכבי תבטל כבר עכשיו את האופציה עליו ושתכוון לשחקנים אחרים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 14:45

אני חוזר על עצמי כאן כבר המון פעמים. הטענות כלפי ההנהלה הן במריחת המו"מ עם שחקנים ועל זה שהיא מחתימה שחקנים על חוזים רעים (אופציות, שמופציות וכו').
יש עוד טענות, אבל אלה העיקריות שבהן, ושגורמות לכל קיץ להתגעגע לקיץ הקודם.

אין בעיה שפעם בכמה שנים יהיו מהפכות, אבל אם ניקח את ה-25 השנים האחרונות, אז כמות המהפכות בסגל בשנים האחרונות, היא בתדירות הרבה יותר גבוהה מבשנים שלפני.
זאת מדיניות, וזאת מדיניות רעה מאוד לטעמי.

בלי קשר לכל זה, בקיץ הזה באופן ספציפי, הכל מתנהל לאט, עם מלחמות פנימיות בתקשורת (בלאט, אוחיון), עם נסיונות להנחית שחקנים על המאמן (שאראס, סופו), עם מו"מים בלתי
נגמרים עם הלפרין, לאנגפורד, מאריץ', עם בניה הפוכה (שחקנים משלימים לפני הבכירים) ובעיות נוספות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 14:48

jol9 כתב:

אני חוזר על עצמי כאן כבר המון פעמים. הטענות כלפי ההנהלה הן במריחת המו"מ עם שחקנים ועל זה שהיא מחתימה שחקנים על חוזים רעים (אופציות, שמופציות וכו').

אין בעיה שפעם בכמה שנים יהיו מהפכות, אבל אם ניקח את ה-25 השנים האחרונות, אז כמות המהפכות בסגל בשנים האחרונות, היא בתדירות הרבה יותר גבוהה מבשנים שלפני.

בלי קשר לכל זה, בקיץ הזה באופן ספציפי, הכל מתנהל לאט, עם מלחמות פנימיות בתקשורת (בלאט, אוחיון), עם נסיונות להנחית שחקנים על המאמן (שאראס, סופו), עם מו"מים בלתי
נגמרים עם הלפרין, לאנגפורד, מאריץ', עם בניה הפוכה (שחקנים משלימים לפני הבכירים) ובעיות נוספות.

נו? אז דיבררתי אותך נכון לא?? :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 14:49

jol9 כתב:

מסכים עם רוב הדברים והביקורת הזו היא בהחלט לגיטימית ועיניינית.
עם זאת, אתה מתאר כאן דברים שהם אינם בהכרח הסיבות לחוסר ההמשכיות בסגל, אלא יותר נקודות המעידות על התנהלות לא-מקצועית שמלווה את הקבוצה כל השנים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 14:49

חביב אורנג'ד כתב:בנוגע ללנגפורד, אני ממש לא מתלהב מההתנהלות שלו ומהדרך בה הוא מורח את מכבי.

ושתפסיד עוד כמה עשרות אלפי דולרים? ובנוגע ללאנגפורד, לא רואה שום בעיה בהתנהלות שלו,נשארו סה"כ פחות משבוע, והכל ייסגר לכאן, או לכאן. בנתיים אף אחד לא מפריע למכבי לנצל את השבוע ולסכם עם שחקן אחר בעמדה. (גורדון?),
gandya

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 14:54

gandya כתב:
חביב אורנג'ד כתב:בנוגע ללנגפורד, אני ממש לא מתלהב מההתנהלות שלו ומהדרך בה הוא מורח את מכבי.

ושתפסיד עוד כמה עשרות אלפי דולרים? ובנוגע ללאנגפורד, לא רואה שום בעיה בהתנהלות שלו,נשארו סה"כ פחות משבוע, והכל ייסגר לכאן, או לכאן. בנתיים אף אחד לא מפריע למכבי לנצל את השבוע ולסכם עם שחקן אחר בעמדה. (גורדון?),

קודם כל, מכבי כבר החתימה מחליף ללנגפורד וקוראים לו ריקי היקמן.

שנית, כפי שכתבת, לנגפורד יחליט לכאן או לכאן, כל עוד זה לא קורה, אני לא מאמין שיוחתמו כאן שחקנים בזה אחר זה.

אגב, אם מכבי תסכם עם שחקן כלשהו שיקבל את משכורתו של לגנפורד במידה וזה יעזוב, אני מניח שהם ישאירו זאת בשקט עד שהחלטה של לגנפורד תפורסם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 14:59

חביב, קצת מצחיק אותי שאתה משווה בין שחקן שהגיע מהליגה הרומנית, הפינית והליגה השניה באיטליה, שלא שיחק מעולם במפעל אירופאי ושהשיא שלו היה עונה טובה באיטליה ללנגפורד. קצת מגוחך.
עוד דבר שמצחיק אותי שבמסגרת טיעוניך ותאור המצב בנפלא אתה מצייון ש"מדברים על החתמה גדולה שתהיה בימים הקרובים" כאילו מישהו ממכבי אמר את זה או כאילו שזה באמת יקרה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 15:03

חביב אורנג'ד כתב:
gandya כתב:

קודם כל, מכבי כבר החתימה מחליף ללנגפורד וקוראים לו ריקי היקמן.

שנית, כפי שכתבת, לנגפורד יחליט לכאן או לכאן, כל עוד זה לא קורה, אני לא מאמין שיוחתמו כאן שחקנים בזה אחר זה.

אגב, אם מכבי תסכם עם שחקן כלשהו שיקבל את משכורתו של לגנפורד במידה וזה יעזוב, אני מניח שהם ישאירו זאת בשקט.

טוב.. כנראה שבלאט דיבר שטויות, כאשר אמר שהוא מכוון לריקי את תפקיד הפוינט-גארד(פותח או לא, זה כבר סיפור אחר).. אבל לא בזה עסקינן.
לגבי לגפורד שצריך להחליט בסדר, מה לגבי מצבת הגבוהים, שחררו את כל השחקנים(אחד בעצם פרש), והביאו שחקן מחליף אחד, מה לגבי השאר? גם זה מחכה ל5 ביולי? הסיפור עם אוחיון פוצץ לפני שבוע(באופן סופי פחות, או יותר), וכאן לפי הפרסומים יש התקדמות עם הלפרין, שזה כרגע הדבר היחיד(יחד עם החתמת שמרדיני), שהוא חיובי עד היום בבניית הסגל.
gandya

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 15:04

קודי כתב:חביב, קצת מצחיק אותי שאתה משווה בין שחקן שהגיע מהליגה הרומנית, הפינית והליגה השניה באיטליה, שלא שיחק מעולם במפעל אירופאי ושהשיא שלו היה עונה טובה באיטליה ללנגפורד. קצת מגוחך.
עוד דבר שמצחיק אותי שבמסגרת טיעוניך ותאור המצב בנפלא אתה מצייון ש"מדברים על החתמה גדולה שתהיה בימים הקרובים" כאילו מישהו ממכבי אמר את זה או כאילו שזה באמת יקרה.

מצחיק, אז תצחק.
נראה שבמידה ולנגפורד לא ישאר, בלאט ילך על היקמן לעמדה מספר 2, זאת החלטה שלו ולא שלי. אגב, אני לא משווה בין השניים ולא אומר שהמצב נפלא, אני לא יודע גם איפה ראית שעשיתי זאת, אבל מצד שני, זה לא אני שבודה בלבי עובדות וסיפורים שלא היו ולא נבראו.
בנוגע לעמדה מספר 2, בהתחשב בעובדה שעד לפני שנה היא היה מאויישת ע"י שחקן שהגיע מהליגה הבלגית והיפנית, אני לא חושב שהמצב כ"כ גרוע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 15:04

חביב אורנג'ד כתב:קודם כל כן, לנגפורד הוא אחד השחקנים היקרים בתולדות המועדון.
1.1 מליון דולר, זה הוא החוזה הרביעי או החמישי בגדולו שקיבל אי-פעם שחקן במכבי.

שנית, אני לא חושב שהבעיה עם מאריץ' וויוקאס זה רק המחיר. שניהם שחקנים שמעדיפים (כל אחת מסיבותיו) לא לחתום כרגע במכבי ומחכים לראות איך הקיץ יתפתח. חוץ מזה, ביחס ליכולת של מכבי, הם די יקרים.

שלישית, אין מה לעשות, למכבי אין תקציב גדול ועם החתמה כמו זו של לנגפורד קשה לה להתמודד.
זה מצב, אין כאן אשמים ואין על מה לבכות. גם לאולימפיאקוס קשה עם החתמות בסדר הגודל הזה.

בנוגע ללנגפורד, אני ממש לא מתלהב מההתנהלות שלו ומהדרך בה הוא מורח את מכבי.

אתה צודק בכל מה שאתה מתאר, ובדיוק כאן הטענה - מאריץ' ווויוקאס מורחים אתכם? תמשיכו הלאה. כנ"ל לגבי לאנגפורד.
מי שעובד מהר, יכול להביא שחקנים טובים, יכול לקבל הצעות מסוכנים, יכול להיות שחקן משמעותי בשוק, גם אם אין לו הכי הרבה כסף.
למכבי יש משהו שהוא לא פחות חשוב מכסף, שיש רק אולי לעוד 2-3 מועדונים באירופה, וזה השם והמעמד, והיא יכולה להשתמש בו ולדוג את השחקנים שהדבר
הזה כן מדבר אליהם.

בכלל כשאתה שחקן דינמי, זריז וערמומי, יקרו לך דברים טובים וכשאתה כבד, עייף וטרחן, סביר להניח שלא תצליח כ"כ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 15:05

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

נו? אז דיבררתי אותך נכון לא?? :roll:

בהחלט!! :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 15:09

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

מסכים עם רוב הדברים והביקורת הזו היא בהחלט לגיטימית ועיניינית.
עם זאת, אתה מתאר כאן דברים שהם אינם בהכרח הסיבות לחוסר ההמשכיות בסגל, אלא יותר נקודות המעידות על התנהלות לא-מקצועית שמלווה את הקבוצה כל השנים.

לא יודע. סה"כ מדובר כאן בעידן חדש של חוזים, שלא היה פעם, והוכנס יחסית לא מזמן, ככה שאני לא בטוח שזה היה כל השנים.
הבעיה היותר גדולה, היא שאין הפקת לקחים מהשנתיים-שלוש האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־29 אורחים